Vo víne je energia

OTS: Vo víne je energia Martin Maršálek, CEO Elesko, o pozadí vinárstva, vinárskych zážitkov a hospodárení s energiami. Bratislava 26. novembra (TASR-OTS) - Spojenie tradície s novými ...

OTS: Vo víne je energia Martin Maršálek, CEO Elesko, o pozadí vinárstva, vinárskych zážitkov a hospodárení s energiami.

Bratislava 26. novembra (TASR-OTS) - Spojenie tradície s novými technológiami, vzťah k dizajnu a architektúre charakterizuje vinohradnícku a vinársku spoločnosť ELESKO. Ako sa zrodil tento podnikateľský prístup?
Hlavný majiteľov zámer bol vytvoriť pre Slovensko netradičnú hodnotu, o ktorú bude záujem nielen doma, ale aj v zahraničí. V tom je azda najväčší prínos spoločnosti Elesko pre slovenské vinárstvo. Každoročne nám pribúdajú zahraniční návštevníci, ktorí objavujú aj ďalšie slovenské vinárstva a ich vína. Spoznávajú našu kultúru a krajinu ako atraktívnu turistickú oblasť.

Aké miesto vo vašej histórii má ZSE Energia a ako ste spokojní s dodávkou elektriny od tohto dodávateľa?
Pri výrobe vína je najpodstatnejším faktorom spoľahlivosť dodávok. A to nielen v čase zberov, ale aj v ostatných ročných obdobiach. Z tohto dôvodu je naším dlhodobým dodávateľom ZSE Energia a nemáme najmenší dôvod niečo na tom meniť.

Počas praxe ste sa stretli s ponukami rôznych dodávateľov energií. Stále ste však verným zákazníkom ZSE Energia. Prečo je pre vás toto partnerstvo dôležité?
Vďaka spoľahlivosti, dlhoročnej spolupráci, dobrým partnerským vzťahom, vysokej úrovni poradenstva a služieb. Veríme, že rovnako vnímajú naši zákazníci nás.

Od jesene minulého roka poskytuje ZSE Energia aj novú komoditu – plyn. Ako vnímate združenú dodávku oboch komodít? Zmeny na trhu, ktoré nám môžu byť prospešné, vždy vítame. Naše energetické hospodárstvo je orientované cenovo, preto si viem predstaviť, že v budúcnosti budeme mať jedného dodávateľa na obidve komodity.

Ako ste spokojní so službami a klientskym servisom od ZSE Energia? Čo vám vyhovuje a čo by ste im naopak odporučili zlepšiť? Priestor na zlepšovanie sa nájde vždy. V prípade ZSE Energia sme nadštandardne spokojní. Platí to nielen pre služby, ale rovnako aj pre klientsky servis.

www.zse-energia.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu

Z väčších rozmerov a dlhšieho rázvoru modelu Allspace ťaží celá posádka a aj batožinový priestor.

3 pravidlá pre lepší dôchodok

Tretina našich dôchodcov má penziu od 305 do 410 €. Ak sa obávate, či vám taký dôchodok bude stačiť, nespoliehajte sa len na štát.

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?