Andrea Paldan: Od Absolut do televízie

Talentovaná módna návrhárka má len tých najlepších klientov.

Výnimočné produkty, vytvárajú výnimočné spojenia. Tak, ako superprémiová vodka ABSOLUT ELYX, ktorej milovníkom navrhla exkluzívny darček známa slovenská dizajnérka Andrea Paldan. Andrea najnovšie zamierila do televízie...

Moderátorka Martina Šimkovičová sa rozhodla obmeniť šatník, ktorým sa prezentuje na televíznej obrazovke a zverila sa do rúk známej módnej návrhárky Andrey Paldan. Elegantný štýl, čisté línie, ženskosť a dôraz na detail z dielne Andrey Paldan si tak už od septembra môžete vychutnať aj počas sledovania televíznych novín TV Markíza.

Keďže každú z moderátoriek Televíznych Novín oblieka iná módna návrhárka či značka, majú svoj vlastný jedinečný štýl, ktorým sa od seba odlišujú. Módne kúsky v podobe sák s originálnym autorským rukopisom AP budú nasledujúcu sezónu na obrazovke podtrhávať Martininu pozitívnu energiu a niesť sa v duchu žiarivých farieb, štíhlych línií a príjemných materiálov presne vystihujúcich charakter.
Šimkovičová však nie je jedinou celebritou, ktorá sa predviedla v jej tvorbe. Podobne neodolali ani Marianna Ďurianová či Soňa Müllerová. V exkluzívnych šatách od Andrey Paldan si herečka Diana Mórová odniesla Krištáľové krídlo a tiež sošku z odovzdávania prestížnych televíznych ocenení OTO. Vicemiss Soňa Skoncová si zas užila jej zlatistú večernú róbu na svetovom finále krásy Miss International 2009 v Číne a Barbora Franeková na Miss World 2009 v juhoafrickom Johannesburgu. K Andreiným klientkám patria aj osobnosti ako Darina Bajanová – manželka starostu bratislavskej Petržalky, Anna Ghannamová – ombudsmanka Orangeu či Silvia Hroncová – generálna riaditeľka Film Europe.
„Spolupráca s Maťou je výborná, mám úplnú slobodu v navrhovaní a to je pre mňa dôležité. Veľmi sme si sadli, nielen v rámci dizajnu, ale aj ľudsky“, hovorí Andrea Paldan.

Prihláste sa a vložte PR článok

ZVOLEN: Zvolenčania myslia na zabezpečenie svojich domovov

Pri vlastnom bývaní je dôležité najskôr si ho ochrániť a až potom investovať do zariadenia.

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Zľava 3000 € na 3-izbové byty v Jarabinkách

Známy ružinovský projekt Jarabinky prichádza s jedinečnou zľavou 3000 € na vybrané 3-izbové byty.

Aký vplyv by mal konflikt v Kórei na vaše investície?

Patríte k tým, ktorých znervózňuje hrozba konfliktu medzi USA a Severnou Kóreou?