Andrea Paldan: Od Absolut do televízie

Talentovaná módna návrhárka má len tých najlepších klientov.

Výnimočné produkty, vytvárajú výnimočné spojenia. Tak, ako superprémiová vodka ABSOLUT ELYX, ktorej milovníkom navrhla exkluzívny darček známa slovenská dizajnérka Andrea Paldan. Andrea najnovšie zamierila do televízie...

Moderátorka Martina Šimkovičová sa rozhodla obmeniť šatník, ktorým sa prezentuje na televíznej obrazovke a zverila sa do rúk známej módnej návrhárky Andrey Paldan. Elegantný štýl, čisté línie, ženskosť a dôraz na detail z dielne Andrey Paldan si tak už od septembra môžete vychutnať aj počas sledovania televíznych novín TV Markíza.

Keďže každú z moderátoriek Televíznych Novín oblieka iná módna návrhárka či značka, majú svoj vlastný jedinečný štýl, ktorým sa od seba odlišujú. Módne kúsky v podobe sák s originálnym autorským rukopisom AP budú nasledujúcu sezónu na obrazovke podtrhávať Martininu pozitívnu energiu a niesť sa v duchu žiarivých farieb, štíhlych línií a príjemných materiálov presne vystihujúcich charakter.
Šimkovičová však nie je jedinou celebritou, ktorá sa predviedla v jej tvorbe. Podobne neodolali ani Marianna Ďurianová či Soňa Müllerová. V exkluzívnych šatách od Andrey Paldan si herečka Diana Mórová odniesla Krištáľové krídlo a tiež sošku z odovzdávania prestížnych televíznych ocenení OTO. Vicemiss Soňa Skoncová si zas užila jej zlatistú večernú róbu na svetovom finále krásy Miss International 2009 v Číne a Barbora Franeková na Miss World 2009 v juhoafrickom Johannesburgu. K Andreiným klientkám patria aj osobnosti ako Darina Bajanová – manželka starostu bratislavskej Petržalky, Anna Ghannamová – ombudsmanka Orangeu či Silvia Hroncová – generálna riaditeľka Film Europe.
„Spolupráca s Maťou je výborná, mám úplnú slobodu v navrhovaní a to je pre mňa dôležité. Veľmi sme si sadli, nielen v rámci dizajnu, ale aj ľudsky“, hovorí Andrea Paldan.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.