Kúrenie a ohrev vody – čo spraviť, aby boli lacnejšie

Ako kúriť efektívne a lacno? Ak využívate zemný plyn, máme pre vás tip. Porovnajte si ceny plynu a ušetrite zmenou dodávateľa.

Ako kúriť efektívne a lacno? Ak využívate zemný plyn, máme pre vás tip. Porovnajte si ceny plynu a ušetrite zmenou dodávateľa.

Porovnajte si ponuky

RWE Gas Slovensko pôsobí na slovenskom trhu od roku 2008 a svoj Modrý plyn dodáva domácnostiam od apríla 2011. V minulom roku začala s dodávkou aj spoločnosť ČEZ Slovensko.  Cenové porovnanie ponúk dvoch najväčších konkurentov a tradičného dodávateľa ukazuje, že najvýhodnejšiu ponuku stále dáva RWE. Navyše je dôkazom toho, že liberalizácia trhu priniesla zníženie cien, ktoré môžu využiť hlavne odberatelia.

Sadzba

Priemerná ročná spotreba (kWh)

Ročná platba v EUR vrátane DPH

ČEZ Slovensko

SPP

RWE Gas Slovensko

D1

D2

12000

D3

1 503,07

1 377,93

D4

4 970,16

4 541,18

Porovnanie zo dňa 22. 11. 2012 vychádza zo základného cenníka spoločnosti SPP. Spoločnosť ČEZ Slovensko ponúka 5 % zľavu. RWE Gas Slovensko zľavu vo výške 12 %, ku ktorej môžete ešte navyše získať 15 eur. Zdroj: internet

RWE dáva najlepšie ceny

Ak kúrite, ohrievate vodu a varíte na zemnom plyne, môžete pri priemernej ročnej spotrebe ušetriť s RWE až 125 eur. „Ak si objednáte Modrý plyn cez ONLINE formulár na www.ModryPlyn.sk, získate  zľavu vo výške 12 % z ceny za jeho dodávku a navyše vám po začatí dodávky dáme 15 eur, spresnil cenovú výhodu konateľ spoločnosti Miroslav Kulla. RWE Gas Slovensko však ponúka svojim zákazníkom aj ďalšie výhody. Patria k nim zázemie silného medzinárodného koncernu, spoľahlivosť dodávky či nová Karta výhod.

Ako zmeniť dodávateľa

Ak ste sa rozhodli zmeniť dodávateľa, je to jednoduché a bezplatné. Všetky administratívne úkony za vás vybaví nový dodávateľ. Ide len o administratívnu zmenu, nie je potrebné meniť žiadne potrubia ani prípojky. Najvýhodnejšiu ponuku Modrého plynu môžete získať na Zákazníckej linke  0850 123 998 alebo v zákazníckych centrách spoločnosti. Dohodnúť sa viete aj s niektorým z predajcov. „Predajcovia Modrého plynu sú riadne označení a ich totožnosť je možné overiť na bezplatnej linke 0800 123 532,“ dodáva M. Kulla. Zmena dodávateľa sa dá zrealizovať do dvoch mesiacov. Všetci zákazníci, ktorí stihnú doručiť zmluvu na adresu RWE Gas Slovensko do 10. decembra 2012, budú Modrý plyn odoberať od 1. februára 2013.

card predok modry plyn-r240.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Štartujú jesenné módne dni v Poluse

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní štýlu.

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla.

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.