Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Absolut Greyhound

Drink, ktorý inšpiroval vznik hitu!

Osviežujúce spojenie ľadovo vychladenej ABSOLUT a ružového grapefruitu nie je výnimočné iba svojou pozoruhodnou elektrizujúcou chuťou. Skrýva totiž príbeh zrodu jedného z aktuálne najúspešnejších hitov tanečnej hudby. Ochutnajte a odhaľte ho!

Známa hudobná formácia Swedish House Mafia sa nechala inšpirovať drinkom vodky ABSOLUT – ABSOLUT Greyhound a výsledkom je viac ako 25 miliónov prehratí online a jeden z najúspešnejších hitov tanečnej hudby, ktoré toto trio housových Djov vyprodukovalo.

Partnerstvo švédskej vodky a známej skupiny však pokračuje naďalej: „Naša spolupráca s ABSOLUT sa zatiaľ niesla v neuveriteľne kreatívnom duchu, preto sa tešíme, že sa tento vzťah rozvinul až do veľkého partnerstva pre nás výnimočnej tour. Greyhound, ktorý zaznie na každom z koncertov, preto bude aj malou oslavou našej úspešnej kooperácie,“ hovorí Steve Angello z housového DJského tria.

Inšpiratívny drink si môžete vychutnať aj Vy, stačí ak v nízkom pohári na kockách ľadu zmiešate čistú vodku ABSOLUT s džúsom z ružového grapefruitu v pomere 1:3 a ozdobíte rezom lahodného horkosladkého citrusu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot