Bezpečná i-platba

Volksbank Slovensko prináša novú službu – Bezpečnú i-platbu.

VOLKSBANK Slovensko prináša novú službu – Bezpečnú i-platbu. Umožní vám nakupovať vašou platobnou kartou MasterCard® alebo Maestro® na internete bezpečnejšie ako kedykoľvek predtým, vďaka technológii MasterCard® SecureCode™. Naša nová služba tak zvyšuje bezpečnosť platieb v prostredí internetu a chráni vašu kartu pred jej neautorizovaným použitím pri online nakupovaní u všetkých obchodníkov, ktorí majú na stránke logo MasterCard® SecureCode™ .

Ako služba Bezpečná i-platba funguje?

Ak ste držiteľom debetnej alebo kreditnej karty s logom MasterCard® alebo karty Maestro® od VOLKSBANK Slovensko, môžete si službu Bezpečná i-platba aktivovať bezplatne.
Pri aktivovaní služby vám pošleme cez SMS správu váš aktivačný kód. Ten použijete len raz – pri prvej platbe kartou na internete. Vtedy si zvolíte svoje jedinečné heslo, takzvaný SecureCode™, ktoré budete poznať len vy. Ten potom použijete pri každej ďalšej platbe kartou na internete u obchodníkov, ktorí využívajú systém MasterCard® SecureCode™.

Využitím tejto služby obchodník neprichádza do kontaktu s údajmi o vašej karte, pretože ich vďaka bezpečnostnému systému poskytujete priamo banke obchodníka.

Radi ju zriadime aj vám na ktorejkoľvek pobočke VOLKSBANK Slovensko.

Viac informácií na: www.Volksbank.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu