Pondelok, 18. január, 2021 | Meniny má BohdanaKrížovkyKrížovky

Roll Up – riešenie pre reklamu a prezentácie od Plotbase s.r.o.

Roll Up sú prezentačné stojany s reklamnou plochou, ktoré sú ľahko prenosné vďaka skladateľnej konštrukcii.

Roll Up sú prezentačné stojany s rolovacou reklamnou plochou. Medzi ich najzaujímavejšie prednosti patrí, že sú vďaka skladateľnej konštrukcii ľahko prenosné a výmena grafiky pre novú reklamu či prezentáciu trvá len okamih.

foto 1-r507_res.jpg

Výhody Roll Up systémov

Roll Up systém možno v odolnom puzdre priniesť prakticky kamkoľvek a poskladať ho bez náradia do prezentačnej podoby. Je preto ideálnym nástrojom pre reklamné a promo akcie, pri ktorých je potrebné navštíviť viac miest a všade zapôsobiť veľkoformátovou prezentáciou. Klasickou formou využitia je ich dlhodobé umiestnenie napríklad v interiéri obchodného domu alebo v iných priestoroch s vysokou návštevnosťou, kde si Roll Up ľahko získa pozornosť okoloidúcich.

Roll Up je neprehliadnuteľný

Roll Up môže byť vybavený veľkoformátovou reklamnou plochou napríklad 85 x 200 cm alebo 100 x 200 cm. Pri týchto rozmeroch poskytuje dostatok priestoru na prezentáciu a pri dobrom grafickom obsahu je jednoducho neprehliadnuteľný. Podľa plánovaného spôsobu umiestnenia a využitia sú k dispozícii jednostranné aj obojstranné Roll Up systémy. Samotný stojan je bežne vyrábený z hliníka, výmenná reklamná plocha – banner – sa tlačí na veľkoformátovej tlačiarni.

Kde objednať Roll Up?

Firma Plotbase, s.r.o. vyrába a dodáva do celej SR rôzne produkty veľkoplošnej tlače a kompletné reklamné prvky vrátane systému Roll Up. Kompletnú ponuku nájdete aj s detailnými informáciami priamo na webstránke Plotbase.sk. Objednať si Roll Up môžete emailom. Tlačiareň Plotbase, s.r.o. disponuje najmodernejším tlačiarenským vybavením pre veľkoformátovú digitálnu tlač. Foto kvalita tlače a rýchle vybavenie objednávky sú preto na Plotbase.sk samozrejmosťou.

foto 2-r859_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente?

Januárové číslo biznisového mesačníka INDEX je už v predaji.

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.