Roll Up – riešenie pre reklamu a prezentácie od Plotbase s.r.o.

Roll Up sú prezentačné stojany s reklamnou plochou, ktoré sú ľahko prenosné vďaka skladateľnej konštrukcii.

Roll Up sú prezentačné stojany s rolovacou reklamnou plochou. Medzi ich najzaujímavejšie prednosti patrí, že sú vďaka skladateľnej konštrukcii ľahko prenosné a výmena grafiky pre novú reklamu či prezentáciu trvá len okamih.

foto 1-r507_res.jpg

Výhody Roll Up systémov

Roll Up systém možno v odolnom puzdre priniesť prakticky kamkoľvek a poskladať ho bez náradia do prezentačnej podoby. Je preto ideálnym nástrojom pre reklamné a promo akcie, pri ktorých je potrebné navštíviť viac miest a všade zapôsobiť veľkoformátovou prezentáciou. Klasickou formou využitia je ich dlhodobé umiestnenie napríklad v interiéri obchodného domu alebo v iných priestoroch s vysokou návštevnosťou, kde si Roll Up ľahko získa pozornosť okoloidúcich.

Roll Up je neprehliadnuteľný

Roll Up môže byť vybavený veľkoformátovou reklamnou plochou napríklad 85 x 200 cm alebo 100 x 200 cm. Pri týchto rozmeroch poskytuje dostatok priestoru na prezentáciu a pri dobrom grafickom obsahu je jednoducho neprehliadnuteľný. Podľa plánovaného spôsobu umiestnenia a využitia sú k dispozícii jednostranné aj obojstranné Roll Up systémy. Samotný stojan je bežne vyrábený z hliníka, výmenná reklamná plocha – banner – sa tlačí na veľkoformátovej tlačiarni.

Kde objednať Roll Up?

Firma Plotbase, s.r.o. vyrába a dodáva do celej SR rôzne produkty veľkoplošnej tlače a kompletné reklamné prvky vrátane systému Roll Up. Kompletnú ponuku nájdete aj s detailnými informáciami priamo na webstránke Plotbase.sk. Objednať si Roll Up môžete emailom. Tlačiareň Plotbase, s.r.o. disponuje najmodernejším tlačiarenským vybavením pre veľkoformátovú digitálnu tlač. Foto kvalita tlače a rýchle vybavenie objednávky sú preto na Plotbase.sk samozrejmosťou.

foto 2-r859_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.