Spoločnosť Ortopro plus ďakuje svojim klientom

Ďakujeme Vám za dôveru, ktorú ste nám prejavili a veríme, že ostanete verní našej ortopedicko-protetickej firme aj v budúcnosti. Tak ako doteraz aj v budúcnosti budete pre nás vždy na prvom mieste.

Prajeme Vám krásne, láskyplné Vianoce a úspešný rok 2013. Váš tím ORTOPRO plus

Spoločnosť Ortopro plus pomáha ľuďom vyriešiť jednoduché i vážne zdravotné problémy. To všetko vďaka najmodernejším technológiám a individuálnemu prístupu.

Ortopedicko-protetická firma Ortopro plus sídli vo Roosveltovej fakultnej nemocnici na prvom poschodí. Dvere, za ktorými sa ordinuje, majú jednu zvláštnosť, sú označené smajlíkom s textom Prosím klopte. Katarína Klincová, ktorá banskobystrickú pobočku vedie hovorí: „Pre nás je pacient absolútnou prioritou, nechceme, aby postával pred dverami a čakal, kedy sa otvoria. My sme tu preňho.“

Humánny prístup k detským aj dospelým pacientom je po profesionalite ďalšou devízou Ortopra. Katarína Klincová spomína na malého pacienta, ktorý potreboval ortopedické topánky a zároveň mal panický strach z bielych plášťov. „Celý tím sa vyzliekol z nemocničných plášťov, len aby sme ho pri braní mier vystresovali čo najmenej. Nachystali sme mu drobné sladkosti a zabávali ho. Napokon nám jeho mamička povedala, že ho bude k nám brávať ako na terapiu, aby sa prestal báť lekárov.“

Ponuka ortopedicko protetickej firmy je široká. Zabezpečujú od ortopedických topánok až po náročné protézy končatín celú paletu pomôcok - ortézy, bandáže, ortopedické vložky aj topánky. Katarína Klincová sa venuje aj bezplatnému poradenstvu pre pacientov či už o možnostiach riešenia ich problému alebo aj možnostiach, ktoré poskytuje zdravotná či sociálna poisťovňa. Vypĺňajú vákuum medzi nemocnicou a domácim prostredím.

"Sme tu od roku 2010. Spolupracujeme so širokou skupinou lekárov,  ale k nám môže prísť každý pacient, ktorému lekár indikuje pomôcku. Tak ako si môže vybrať napríklad lekáreň, v ktorej si kúpi liek, tak si môže vybrať aj svojho protetika, ku ktorému má dôveru alebo má dobré referencie."

Imobilných pacientov navštevujú aj pri lôžkach v nemocnici, dochádzajú za nimi  i domov. Ľuďom sa tak znižujú náklady na sanitku, dopravu i čas. "Táto služba nie je na Slovensku bežná, ponúka sa nad rámec. Je to servis pre našich klientov," hovorí Katarína Klincová.

Najvýhodnejšie online predplatné SME.sk na 1 rok len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému predplatnému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.