Spoločnosť Ortopro plus ďakuje svojim klientom

Ďakujeme Vám za dôveru, ktorú ste nám prejavili a veríme, že ostanete verní našej ortopedicko-protetickej firme aj v budúcnosti. Tak ako doteraz aj v budúcnosti budete pre nás vždy na prvom mieste.

Prajeme Vám krásne, láskyplné Vianoce a úspešný rok 2013. Váš tím ORTOPRO plus

Spoločnosť Ortopro plus pomáha ľuďom vyriešiť jednoduché i vážne zdravotné problémy. To všetko vďaka najmodernejším technológiám a individuálnemu prístupu.

Ortopedicko-protetická firma Ortopro plus sídli vo Roosveltovej fakultnej nemocnici na prvom poschodí. Dvere, za ktorými sa ordinuje, majú jednu zvláštnosť, sú označené smajlíkom s textom Prosím klopte. Katarína Klincová, ktorá banskobystrickú pobočku vedie hovorí: „Pre nás je pacient absolútnou prioritou, nechceme, aby postával pred dverami a čakal, kedy sa otvoria. My sme tu preňho.“

Humánny prístup k detským aj dospelým pacientom je po profesionalite ďalšou devízou Ortopra. Katarína Klincová spomína na malého pacienta, ktorý potreboval ortopedické topánky a zároveň mal panický strach z bielych plášťov. „Celý tím sa vyzliekol z nemocničných plášťov, len aby sme ho pri braní mier vystresovali čo najmenej. Nachystali sme mu drobné sladkosti a zabávali ho. Napokon nám jeho mamička povedala, že ho bude k nám brávať ako na terapiu, aby sa prestal báť lekárov.“

Ponuka ortopedicko protetickej firmy je široká. Zabezpečujú od ortopedických topánok až po náročné protézy končatín celú paletu pomôcok - ortézy, bandáže, ortopedické vložky aj topánky. Katarína Klincová sa venuje aj bezplatnému poradenstvu pre pacientov či už o možnostiach riešenia ich problému alebo aj možnostiach, ktoré poskytuje zdravotná či sociálna poisťovňa. Vypĺňajú vákuum medzi nemocnicou a domácim prostredím.

"Sme tu od roku 2010. Spolupracujeme so širokou skupinou lekárov,  ale k nám môže prísť každý pacient, ktorému lekár indikuje pomôcku. Tak ako si môže vybrať napríklad lekáreň, v ktorej si kúpi liek, tak si môže vybrať aj svojho protetika, ku ktorému má dôveru alebo má dobré referencie."

Imobilných pacientov navštevujú aj pri lôžkach v nemocnici, dochádzajú za nimi  i domov. Ľuďom sa tak znižujú náklady na sanitku, dopravu i čas. "Táto služba nie je na Slovensku bežná, ponúka sa nad rámec. Je to servis pre našich klientov," hovorí Katarína Klincová.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.