Ľudia sú pre nás vždy na prvom mieste

Spoločnosť Ortopro ďakuje svojim klientom za dôveru, ktorú jej prejavili a verí, že ostanú verní našej ortopedicko-protetickej firme aj naďalej. Aj v budúcnosti budete pre nás vždy na prvom mieste.

Ďakujeme Vám za dôveru, ktorú ste nám prejavili a veríme,  že ostanete verní našej  ortopedicko-protetickej firme aj v budúcnosti.  Tak ako doteraz aj v budúcnosti  budete pre nás vždy na prvom mieste.  Prajeme Vám krásne,  láskyplné Vianoce a úspešný rok 2013.

TRENČÍN. Ortopro plus zastrešuje celý odbor ortopedickej protetiky so zameraním na všetky vekové skupiny ľudí.  Vyrábajú pomôcky pre pacientov s vrodenými aj so získanými poruchami. O ich práci sme sa rozprávali s vedúcim ortopedicko-protetického pracoviska v Trenčíne Vladimírom Janíkom.

Ako dlho pôsobíte v Trenčíne?

Sme tu od roku 2007. Spolupracujeme so širokou skupinou lekárov,  ktorí o nás vedia a táto spolupráca sa im páči aj preto, že sme tu každý deň. Vieme tak riešiť osobne či telefonicky každého pacienta zvlášť a pomôcť mu aj podľa predstáv lekára.

Môžu k vám prísť pacienti aj bez odporučenia lekárov?

Môžu k nám prísť na konzultáciu a my im vieme poradiť, čo by ich stavu mohlo pomôcť. Celé to ale zastrešuje lekár, ktorý konkrétnu pomôcku indikuje.

Platia si pacienti za ortopedicko-protetické pomôcky sami?

U nás sú tieto pomôcky plne hradené poisťovňou. Iba ortopedické vložky a obuv sa mierne doplácajú.

Veda a výskum idú stále dopredu. Objavili sa na trhu v poslednej dobe nejaké novinky v oblasti ortopedickej protetiky?

Stále je v tomto odbore plno noviniek. Žijeme v  tzv. digitálnom svete, všetko riadi počítač alebo skener. V budúcom roku zavádzame výrobu špeciálnych vložiek. Na základe digitálneho zosnímania nohy fréza presne vyrobí samotnú vložku. To je novinka, ktorá zatiaľ na Slovensku nie je.

Ponúkate pacientom aj služby, ktoré nie sú v tejto oblasti bežné?

Na pracovisku vo Vojenskej poliklinike sme denne okrem víkendu od pol ôsmej do tretej. Pre pacientov je veľká výhoda, že nás tu nájdu každý deň. Okrem toho navštevujeme imobilných pacientov aj na lôžku, dochádzame za nimi do nemocnice i domov. Ľuďom sa tak znižujú náklady na sanitku, dopravu i čas. Táto služba nie je na Slovensku bežná, ponúka sa nad rámec. Je to servis pre našich klientov.

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.