Ocenenie pre ČSOB

ČSOB je podľa Global Finance Najlepšou bankou v obchodovaní na devízovom trhu na Slovensku pre rok 2013

Najlepšou bankou v obchodovaní na devízovom trhu na Slovensku je podľa Global Finance opäť ČSOB. Renomovaný ekonomický magazín jej titul Best Foreign Exchange Provider pritom pridelil už piatykrát po sebe.
Na hodnotení magazínu sa podieľali analytici, manažéri a odborníci na nové technológie. Posudzované boli banky a finančné inštitúcie z 97 krajín a regiónov na základe komplexných kritérií. Tie okrem objemu transakcií zahŕňajú aj trhový podiel, rozsah pokrytia, kvalitu klientskeho servisu, konkurencieschopnosť cien a inovácie. Rovnaké ocenenie získala aj česká ČSOB a belgická KBC.
ČSOB počas svojho samostatného pôsobenia od roku 2008 získala toto ocenenie už po piatykrát po sebe (2013, 2012, 2011, 2010, 2009). Ocenenie Best Foreign Exchange Provider sa vždy udeľuje pre nadchádzajúci rok.

Global Finance
je prestížny ekonomický magazín so sídlom v New Yorku, ktorý sleduje ekonomické dianie vo svete. V spolupráci s uznávanými odborníkmi, top manažérmi a analytikmi vypracováva rebríčky najúspešnejších svetových spoločností.

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.