Ocenenie pre ČSOB

ČSOB je podľa Global Finance Najlepšou bankou v obchodovaní na devízovom trhu na Slovensku pre rok 2013

Najlepšou bankou v obchodovaní na devízovom trhu na Slovensku je podľa Global Finance opäť ČSOB. Renomovaný ekonomický magazín jej titul Best Foreign Exchange Provider pritom pridelil už piatykrát po sebe.
Na hodnotení magazínu sa podieľali analytici, manažéri a odborníci na nové technológie. Posudzované boli banky a finančné inštitúcie z 97 krajín a regiónov na základe komplexných kritérií. Tie okrem objemu transakcií zahŕňajú aj trhový podiel, rozsah pokrytia, kvalitu klientskeho servisu, konkurencieschopnosť cien a inovácie. Rovnaké ocenenie získala aj česká ČSOB a belgická KBC.
ČSOB počas svojho samostatného pôsobenia od roku 2008 získala toto ocenenie už po piatykrát po sebe (2013, 2012, 2011, 2010, 2009). Ocenenie Best Foreign Exchange Provider sa vždy udeľuje pre nadchádzajúci rok.

Global Finance
je prestížny ekonomický magazín so sídlom v New Yorku, ktorý sleduje ekonomické dianie vo svete. V spolupráci s uznávanými odborníkmi, top manažérmi a analytikmi vypracováva rebríčky najúspešnejších svetových spoločností.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.