Ocenenie pre ČSOB

ČSOB je podľa Global Finance Najlepšou bankou v obchodovaní na devízovom trhu na Slovensku pre rok 2013

Najlepšou bankou v obchodovaní na devízovom trhu na Slovensku je podľa Global Finance opäť ČSOB. Renomovaný ekonomický magazín jej titul Best Foreign Exchange Provider pritom pridelil už piatykrát po sebe.
Na hodnotení magazínu sa podieľali analytici, manažéri a odborníci na nové technológie. Posudzované boli banky a finančné inštitúcie z 97 krajín a regiónov na základe komplexných kritérií. Tie okrem objemu transakcií zahŕňajú aj trhový podiel, rozsah pokrytia, kvalitu klientskeho servisu, konkurencieschopnosť cien a inovácie. Rovnaké ocenenie získala aj česká ČSOB a belgická KBC.
ČSOB počas svojho samostatného pôsobenia od roku 2008 získala toto ocenenie už po piatykrát po sebe (2013, 2012, 2011, 2010, 2009). Ocenenie Best Foreign Exchange Provider sa vždy udeľuje pre nadchádzajúci rok.

Global Finance
je prestížny ekonomický magazín so sídlom v New Yorku, ktorý sleduje ekonomické dianie vo svete. V spolupráci s uznávanými odborníkmi, top manažérmi a analytikmi vypracováva rebríčky najúspešnejších svetových spoločností.

Prihláste sa a vložte PR článok

3 mýty, ktorým ste možno uverili. Ale ako je to naozaj?

Zdravotná poisťovňa Dôvera reaguje na článok VšZP.

Novinka v realitnom biznise! Zatiaľ dostupné len v Grand Koliba

V Bratislave je dopyt po bývaní enormný. Stavebný ruch je citeľný vo všetkých bratislavských štvrtiach.

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.