Ocenenie pre ČSOB

ČSOB je podľa Global Finance Najlepšou bankou v obchodovaní na devízovom trhu na Slovensku pre rok 2013

Najlepšou bankou v obchodovaní na devízovom trhu na Slovensku je podľa Global Finance opäť ČSOB. Renomovaný ekonomický magazín jej titul Best Foreign Exchange Provider pritom pridelil už piatykrát po sebe.
Na hodnotení magazínu sa podieľali analytici, manažéri a odborníci na nové technológie. Posudzované boli banky a finančné inštitúcie z 97 krajín a regiónov na základe komplexných kritérií. Tie okrem objemu transakcií zahŕňajú aj trhový podiel, rozsah pokrytia, kvalitu klientskeho servisu, konkurencieschopnosť cien a inovácie. Rovnaké ocenenie získala aj česká ČSOB a belgická KBC.
ČSOB počas svojho samostatného pôsobenia od roku 2008 získala toto ocenenie už po piatykrát po sebe (2013, 2012, 2011, 2010, 2009). Ocenenie Best Foreign Exchange Provider sa vždy udeľuje pre nadchádzajúci rok.

Global Finance
je prestížny ekonomický magazín so sídlom v New Yorku, ktorý sleduje ekonomické dianie vo svete. V spolupráci s uznávanými odborníkmi, top manažérmi a analytikmi vypracováva rebríčky najúspešnejších svetových spoločností.

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.