Vyberte si nonstop volania od Orangeu. Neoľutujete!

Nekonečné nonstop volania za 29,99 eur a k tomu zľavy až do výšky 300 eur

Nekonečné nonstop volania za 29,99 eur a k tomu zľavy až do výšky 300 eur

Aj vy rozmýšľate, pre ponuku ktorého operátora sa rozhodnúť? Ak patríte k tým, ktorí sa neradi obmedzujú v telefonovaní, máme pre vás skvelú správu. Iba v Orangei si môžete vybrať najvýhodnejšiu ponuku na neobmedzené telefonovanie do všetkých sietí na Slovensku len za 29,99 eur mesačne. Nemusíte sa pritom ani viazať. Ak sa však zaviažete, získate navyše 180 € na váš nový mobilný telefón, s ktorým budú vaše Vianoce ešte štedrejšie.

Ak ste zákazníkom iného operátora, neváhajte a prejdite do Orangeu práve teraz! Práve vy tak môžete získať k nonstop volaniam za skvelú cenu ešte aj zľavu na faktúru v celkovej hodnote 120 eur na 2 roky. To znamená, po uplatnení tejto zľavy vás budú stáť neobmedzené hovory do všetkých sietí iba 24,99 eur mesačne, čo je najlepšia cena na trhu. Spolu s bonusom na telefón si tak môžete užívať výhody od Orangeu v celkovej hodnote až 300 eur. Lepšiu ponuku len tak ľahko nenájdete.

Telefón na splátky

Okrem výrazných zliav na najnovšie telefóny si jeho kúpu môžete rozložiť aj na splátky, a to bez úrokov či navýšení.. Čím ste však dlhšie v Orangei, tým vyššiu cenu telefónu si môžete rozložiť do 12 alebo 18 mesačných splátok. Takýmto spôsobom si môžete urobiť radosť aj telefónom vyššej cenovej kategórie bez toho, aby ste museli jednorázovo investovať vyššiu sumu.

Viac informácií na www.orange.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.