Vyberte si nonstop volania od Orangeu. Neoľutujete!

Nekonečné nonstop volania za 29,99 eur a k tomu zľavy až do výšky 300 eur

Nekonečné nonstop volania za 29,99 eur a k tomu zľavy až do výšky 300 eur

Aj vy rozmýšľate, pre ponuku ktorého operátora sa rozhodnúť? Ak patríte k tým, ktorí sa neradi obmedzujú v telefonovaní, máme pre vás skvelú správu. Iba v Orangei si môžete vybrať najvýhodnejšiu ponuku na neobmedzené telefonovanie do všetkých sietí na Slovensku len za 29,99 eur mesačne. Nemusíte sa pritom ani viazať. Ak sa však zaviažete, získate navyše 180 € na váš nový mobilný telefón, s ktorým budú vaše Vianoce ešte štedrejšie.

Ak ste zákazníkom iného operátora, neváhajte a prejdite do Orangeu práve teraz! Práve vy tak môžete získať k nonstop volaniam za skvelú cenu ešte aj zľavu na faktúru v celkovej hodnote 120 eur na 2 roky. To znamená, po uplatnení tejto zľavy vás budú stáť neobmedzené hovory do všetkých sietí iba 24,99 eur mesačne, čo je najlepšia cena na trhu. Spolu s bonusom na telefón si tak môžete užívať výhody od Orangeu v celkovej hodnote až 300 eur. Lepšiu ponuku len tak ľahko nenájdete.

Telefón na splátky

Okrem výrazných zliav na najnovšie telefóny si jeho kúpu môžete rozložiť aj na splátky, a to bez úrokov či navýšení.. Čím ste však dlhšie v Orangei, tým vyššiu cenu telefónu si môžete rozložiť do 12 alebo 18 mesačných splátok. Takýmto spôsobom si môžete urobiť radosť aj telefónom vyššej cenovej kategórie bez toho, aby ste museli jednorázovo investovať vyššiu sumu.

Viac informácií na www.orange.sk.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.