Pripite si ako James Bond

Vino.sme.sk vás pozýva na degustáciu luxusných bubliniek, ktorá je určená pre naozajstných znalcov a milovníkov pravého champagne. Už 11. decembra vám zástupca svetoznámej značky Bollinger Karl-Frédéric Reuter predstaví nezameniteľné chute a arómy šampanského, ktoré patrí k najuznávanejšim na svete.

S výrobou šampanského Bollinger sa spája tajomná kombinácia vín, ktoré mieša vinár z najlepších vinohradov v oblasti. I preto je Bollinger hlavným šampanským anglického kráľovského dvora a už 50 rokov obľúbeným nápojom Jamesa Bonda. Degustujte rôzne vína značky Bollinger a vychutnajte si úžasnú atmosféru degustácie v hoteli Arcadia, v Bratislave. Viac info TU.

Čo budete môcť okrem iného na degustácii ochutnať:

Bollinger Special Cuvée

Toto víno je najdokonalejším vyjadrením štýlu Bollinger, príležitosťou a dôvodom skúsiť „Bollingera“ a zistiť, v čom sa odlišuje od ostatných výrobcov. Do jeho prípravy sa pretavili všetky skúsenosti a znalosti, ktoré jednotliví majitelia firmy počas storočí zhromaždili. Je výberom tej najlepšej kvality. Vôňa Special Cuvée je vfeľmi osobitná, zložená z hľuzovky, kriedy a jemného nádychu dreva. V chuti ľadová až kovová chuť je opretá o mimoriadnu štruktúru tohto prestížneho šampanského. Dochuť je dlhá, ušľachtilá. Stačí len ochutnať.

Bollinger La Grande Année

La Grande Année je Prestige Cuvée šampanského domu Bollinger. Produkuje sa len vo výnimočných ročníkoch a je vyjadrením know-how Bollingera. Viac ako špecifikom ročníka je skôr obrazom štýlu Bollinger, výnimočného „terroir“ a tradičných vinárskych techník. Víno charakterizuje žiarivá, svetlo zlatistá farba so žltým okrajom s krásnym dlhotrvajúcim perlením. Vo vôni prevládajú tóny tropického ovocia s dominanciou ananásu s nádychom čerstvého toastu v pozadí. Najviac však zaujme jemná vôňa červeného vína. Chuť vína je vyzretá, s nádychom medu. Je elegantným ročníkovým šampanským len z viníc z Grands a Premiers Crus, s dlhou orieškovou dochuťou. Hrozno pre La Grande Année, ročník 1999, pochádza zo 17 dediniek, 82% z viníc označených najvyšším titulom Grands Crus a 18% z Premiers Crus, z odrodového hľadiska tvorí v tomto ročníku väčšinu – 63% výrazný Pinot Noir, a 37% je jemná biela odroda Chardonnay.

Degustáciu si môžete zakúpiť na vino.sme.sk

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.