Vedenie Vodohospodárskej výstavby, š. p., nikdy nevyužilo žiadny...

Vedenie Vodohospodárskej výstavby, š. p., nikdy nevyužilo žiadny neštandardný spôsob poistenia Bratislava 5. decembra (TASR-OTS) - Denník SME dnes (5.12.2012) v článku "Štát poisťuje ...

Bratislava 5. decembra (TASR-OTS) - Denník SME dnes (5.12.2012) v článku "Štát poisťuje manažérom aj šikanu a sexuálne obťažovanie" spomenul, že takúto zmluvu uzatvorila aj Vodohospodárska výstavba, š. p.

Informáciu o neštandardných podmienkach poistenia sme sa dozvedeli z médií, až keď bola uverejnená. V súvislosti s touto témou nás nikto nekontaktoval a nežiadal od nás stanovisko, čím novinár konal neeticky, keďže nedal priestor na vyjadrenie všetkým zúčastneným stranám.

Preto by sme radi uviedli veci na pravú mieru.

Spomínanú poistnú zmluvu uzavrelo so spoločnosťou Allianz ešte bývalé vedenie podniku na obdobie jedného roka – vypršalo 30. novembra tento rok. Výška poistného bola stanovená na 18.965 eur. Poistenie bolo dojednané na poistnú sumu 5 mil. eur, s nulovou spoluúčasťou v rozsahu: · Poistenie členov orgánov spoločnosti, · Poistenie náhrady spoločnosti, · Poistenie nákladov obhajoby súdnych trov, trov mimosúdneho vyrovnania, · Náklady na styk s verejnosťou a zachovanie dobrého mena.

Individuálne potreby klientov (rozsah poistenia) zakotvujú poisťovne priamo v poistných zmluvách, pričom je štandardom, že ich neoddeliteľnou súčasťou sú všeobecné poistné podmienky, ktorých rozsah poisťovne neprispôsobujú individuálnym potrebám klientov. Obsahujú niekoľko desiatok bodov, medzi ktorými sú zakotvené aj definície porušenia práv zamestnancov.

V súčasnosti vyhodnocujeme ponuky, ktoré sú na trhu s poistením a po ich vyhodnotení sa rozhodneme, či a za akých okolností uzavrieme novú poistnú zmluvu.

Odkedy nastúpilo nové vedenie podniku, nebolo v žiadnom prípade potrebné využiť poistenie pre neštandardné situácie, ktoré sa v článku spomínajú. Vedenie Vodohospodárska výstavba, š. p., vždy rešpektuje svojich zamestnancov a správa sa k nim korektne.

Kontakt: VODOHOSPODÁRSKA VÝSTAVBA, ŠTÁTNY PODNIK Karloveská č. 2, P. O. BOX 45 842 04 Bratislava 4

lt vs

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.