Santov symptóm zasiahol aj Slovákov

Novodobého strašiaka pripisujú marketéri hlavne predvianočnému stresu.

Santov symptóm je strach, že pre svoju blízku osobu vyberiete nesprávny vianočný darček.   Vyskytuje sa čoraz častejšie a v podstate vzniká preto, lebo vám na obdarovanej osobe naozaj záleží.  Ak sa však Santov symptóm skombinuje aj s predvianočným zhonom, výsledný stres môže zničiť zážitok z prichádzajúcich sviatkov.

Darček, ktorý poteší každého

Viaceré výskumy potvrdili, že najžiadanejšími darčekmi sú peniaze a knihy, pričom v roku 2012 prevládajú peniaze. Keďže najväčšie výpredaje bývajú práve po Vianociach, tieto vianočné želania sa ukazujú ako veľmi rozumná a praktická voľba.

Aj peniaze sa dajú darovať s noblesou

Ak sa rozhodnete darovať pod stromček peniaze, máte na výber. Buď zvolíte obálku s hotovosťou, alebo môžete vyskúšať niečo elegantnejšie - Darčekovú kartuTB od Tatra banky v exkluzívnom vianočnom balení.

tb_klise_pr_490_1-r986.jpg

Darčeková karta funguje ako klasická medzinárodná platobná karta Visa Electron. Určená je na platenie za akýkoľvek tovar alebo službu bez zadávania PIN kódu.

Darčeková kartaTB je v pobočkách dostupná pre kohokoľvek, nielen pre klientov Tatra banky, “ prezradila Marína Smolková, hovorkyňa Tatra banky. Pred Vianocami je najväčší záujem najmä o Darčekovú kartuTB v hodnote 50 eur, čo zodpovedá aj priemernej hodnote vianočného darčeka na Slovensku.  V ponuke je aj Darčeková kartaTB s kreditom 100 eur.

Ubráňte sa Santovmu symptómu z obdarovania zlým darčekom. Kúpte darček, ktorý poteší každého. Kliknite na Darčekovú kartuTB

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.