Santov symptóm zasiahol aj Slovákov

Novodobého strašiaka pripisujú marketéri hlavne predvianočnému stresu.

Santov symptóm je strach, že pre svoju blízku osobu vyberiete nesprávny vianočný darček.   Vyskytuje sa čoraz častejšie a v podstate vzniká preto, lebo vám na obdarovanej osobe naozaj záleží.  Ak sa však Santov symptóm skombinuje aj s predvianočným zhonom, výsledný stres môže zničiť zážitok z prichádzajúcich sviatkov.

Darček, ktorý poteší každého

Viaceré výskumy potvrdili, že najžiadanejšími darčekmi sú peniaze a knihy, pričom v roku 2012 prevládajú peniaze. Keďže najväčšie výpredaje bývajú práve po Vianociach, tieto vianočné želania sa ukazujú ako veľmi rozumná a praktická voľba.

Aj peniaze sa dajú darovať s noblesou

Ak sa rozhodnete darovať pod stromček peniaze, máte na výber. Buď zvolíte obálku s hotovosťou, alebo môžete vyskúšať niečo elegantnejšie - Darčekovú kartuTB od Tatra banky v exkluzívnom vianočnom balení.

tb_klise_pr_490_1-r986.jpg

Darčeková karta funguje ako klasická medzinárodná platobná karta Visa Electron. Určená je na platenie za akýkoľvek tovar alebo službu bez zadávania PIN kódu.

Darčeková kartaTB je v pobočkách dostupná pre kohokoľvek, nielen pre klientov Tatra banky, “ prezradila Marína Smolková, hovorkyňa Tatra banky. Pred Vianocami je najväčší záujem najmä o Darčekovú kartuTB v hodnote 50 eur, čo zodpovedá aj priemernej hodnote vianočného darčeka na Slovensku.  V ponuke je aj Darčeková kartaTB s kreditom 100 eur.

Ubráňte sa Santovmu symptómu z obdarovania zlým darčekom. Kúpte darček, ktorý poteší každého. Kliknite na Darčekovú kartuTB

Prihláste sa a vložte PR článok

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Štartujú jesenné módne dni v Poluse

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní štýlu.

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla.

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.