Ukážte, že máte srdce!

Vydražte si originálne Šaty zo srdca od špičkových návrhárok.

Najväčšia módna šou Orange Fashion priniesla po prvýkrát vo svojej deväťročnej histórii čisto ženskú energiu, a to v tých najrozmanitejších módnych esenciách. Päť renomovaných módnych návrhárok premiérovo uviedlo svoje kolekcie spoločenských šiat. Vrcholom módnej šou bola špeciálna kolekcia Šaty zo srdca, ktoré módne dizajnérky venovali na dobročinný účel do verejnej online dražby.

Svoju tvorbu prezentovali Jana Gavalcová, Lea Fekete, Veronika Hložníková, Hana Převrátilová a Mária Štraneková. Aj vy máte teraz možnosť získať unikátny kúsok do svojho šatníka a zároveň ukázať aj svoje dobré srdce. Červené šaty budú totiž pomáhať sociálne znevýhodneným rodinám detí s vrodenou alebo získanou srdcovou chorobu, ktoré sa dlhodobo liečia v Detskom kardiocentre. Práve pre toto jediné zariadenie svojho druhu na Slovensku je určený aj výťažok zo vstupného hostí na 13. ples v opere, ktorého predzvesťou je už tradične práve Orange Fashion.

Pozrite sa na kolekciu Šaty zo srdca, tak ako bola premiérovo uvedená na Orange Fashion 2012.

Online dražba potrvá až do 17. decembra na webovej stránke www.plesvopere.sk/satyzosrdca a vyvolávacia cena je 500 €. Výťažok z nej bude v plnej výške venovaný Nadácii Detského kardiocentra na pomoc rodinám, ktorých deti trpia vrodenou alebo získanou chorobou srdca. Neváhajte a podporte dobrú vec. Zapojte sa už teraz do dražby na www.plesvopere.sk/satyzosrdca.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.