Zľavomat s unikátnou zľavou a rekordom trhu – operáciou pŕs

Zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi prvýkrát na slovenskom zľavovom portáli.

Zľavomat.sk ponúka svojim zákazníkom fantastickú predvianočnú zľavu – augmentáciu (zväčšenie) prsníkov silikónovými implantátmi v renomovanej klinike INTERKLINIK za 2 289 €. Po prvýkrát na slovenskom zľavovom portáli a s doteraz historicky najdrahším zľavneným produktom.

interklinik

Táto ponuka potvrdzuje stúpajúci trend ponuky zľavnených zdravotných korekcií. Na portáli Zľavomat.sk sa postupne úspešne predstavili napríklad operácie očí, nastreľovanie vlasov či korekcie nosa.

Najnovšia unikátna 26,8 % zľava zahŕňa operáciu, značkové implantáty, pooperačnú starostlivosť a pobyt v samostatnej izbe. Zákazníčky tak ušetria až 841 Eur oproti cenníkovým cenám.

Pred operáciou je samozrejme nutná osobná konzultácia. V prípade, že si klientka nebude môcť uplatniť zakúpený zľavový kupón (jedným z dôvodov môže byť aj neodporučenie podstúpenia zákroku chirurgom), Zľavomat.sk jej vráti zaplatenú cenu v plnej výške.

interklinik

INTERKLINIK, ako jediný, na Slovensku vykonáva vloženie silikónových implantátov cez podpazušie pomocou endoskopického kamerového systému, čo garantuje prirodzený vzhľad a minimalizuje možné komplikácie.

Ako novinku ponúka INTERKLINIK aj možnosť 3D vizualizácie, ktorá môže pomôcť klientke spraviť si lepšiu predstavu o pooperačnom vzhľade prsníkov pri rôznych veľkostiach implantátov.

interklinik

Zľavomat.sk je súčasťou Slevomat Group, ktorý je jednotkou hromadného nakupovania v strednej a východnej Európe (Čechy - slevomat.cz, vykupto.cz, Maďarsko - bonuszbrigad.hu, Estónsko - cherry.ee, Lotyšsko - cherry.lv, Litva - beta.lt, grupinis.lt. Slevomat je aktívny aj v Bulharsku. V roku 2011 dosiahla skupina obrat približne 60 miliónov eur, v roku 2012 očakáva obrat vyše 100 miliónov euro. Počet registrovaných záujemcov o denné ponuky Slevomat Group presahuje číslo 2 milióny. Skupina má obchodné pobočky v 39 európskych mestách.

INTERKLINIK  Bratislavská Klinika zdravia a krásy INTERKLINIK
už dvadsať rokov ponúka služby špičkových odborníkov v odbore plastickej chirurgie, gynekológie, stomatológie, estetickej dermatológie a kozmetiky, ORL, cievnej chirurgie, dietológie a zdravého životného štýlu. Profesionálne vybavenie, skúsení lekári a terapeuti, moderne vybavené operačné sály a ambulancie, príjemný personál, diskrétnosť a spokojnosť s našou odbornou starostlivosťou, to sú časté dôvody, prečo sa do nej klienti vždy radi vracajú. V INTERKLINIK ako jediní vykonávajú vloženie silikónových implantátov cez podpazušie pomocou endoskopického kamerového systému, čo garantuje dokonale prirodzený vzhľad a minimalizuje možné komplikácie.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.