Nový e-shop SPORTISIMO.SK

Rýchlo expandujúca spoločnosť SPORTISIMO.SK po novom ponúka možnosť nákupu cez e-shop. Vďaka tomu si zákazníci budú môcť dopriať nákup kvalitného a značkového tovaru na zimné športové radovánky, ale taktiež inšpiráciu pre blížiace sa vianočné sviatky. Užijte si vianočné nakupovanie bez stresu a využijte možnosti nákupu cez internet z pohodlia domova.

SPORTISIMO. SK je unikátny ako rozsahom druhov tovaru pre takmer všetky športy (futbal, tenis, in-line, cyklistika, beh, fitness, zjazdové lyžovanie, turistika, bežkárske lyžovanie), tak rozmanitosťou značiek výrobcov (Nike, Adidas, Puma, Reebok, Salomon, Head, Rossignol, Spyder, Rollerblade, Scott, Fila, K2, Wilson, Columbia, Merrell, Klimatex, Hannah, Apline Pro, Elan, Northfinder).

Okrem e-shopu má SPORTISIMO.SK taktiež 14 kamenných predajní napr. v Bratislave, Trenčíne, Košiciach, Nitre a Dunajskej Strede. Vždy nájdete ten pravý športový darček, ktorý poteší vašich blízkych. Od tenisovej rakety, futbalovej lopty, lyžiarskej obuvi, zjazdových lyží, lyžiarskej prilby, bicykla či stanu, karimatky, trekových palíc až po termoprádlo, mikiny, bundy a zimné nohavice. I tých najmenších vybavíme od hlavy až po päty. Neváhajte a nakupujte on-line či v kamenných predajniach SPORTISIMO.SK.

Prihláste sa a vložte PR článok

3 mýty, ktorým ste možno uverili. Ale ako je to naozaj?

Zdravotná poisťovňa Dôvera reaguje na článok VšZP.

Novinka v realitnom biznise! Zatiaľ dostupné len v Grand Koliba

V Bratislave je dopyt po bývaní enormný. Stavebný ruch je citeľný vo všetkých bratislavských štvrtiach.

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.