Nový e-shop SPORTISIMO.SK

Rýchlo expandujúca spoločnosť SPORTISIMO.SK po novom ponúka možnosť nákupu cez e-shop. Vďaka tomu si zákazníci budú môcť dopriať nákup kvalitného a značkového tovaru na zimné športové radovánky, ale taktiež inšpiráciu pre blížiace sa vianočné sviatky. Užijte si vianočné nakupovanie bez stresu a využijte možnosti nákupu cez internet z pohodlia domova.

SPORTISIMO. SK je unikátny ako rozsahom druhov tovaru pre takmer všetky športy (futbal, tenis, in-line, cyklistika, beh, fitness, zjazdové lyžovanie, turistika, bežkárske lyžovanie), tak rozmanitosťou značiek výrobcov (Nike, Adidas, Puma, Reebok, Salomon, Head, Rossignol, Spyder, Rollerblade, Scott, Fila, K2, Wilson, Columbia, Merrell, Klimatex, Hannah, Apline Pro, Elan, Northfinder).

Okrem e-shopu má SPORTISIMO.SK taktiež 14 kamenných predajní napr. v Bratislave, Trenčíne, Košiciach, Nitre a Dunajskej Strede. Vždy nájdete ten pravý športový darček, ktorý poteší vašich blízkych. Od tenisovej rakety, futbalovej lopty, lyžiarskej obuvi, zjazdových lyží, lyžiarskej prilby, bicykla či stanu, karimatky, trekových palíc až po termoprádlo, mikiny, bundy a zimné nohavice. I tých najmenších vybavíme od hlavy až po päty. Neváhajte a nakupujte on-line či v kamenných predajniach SPORTISIMO.SK.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.