Pondelok, 20. september, 2021 | Meniny má Ľuboslav(a)KrížovkyKrížovky

Nový e-shop SPORTISIMO.SK

Rýchlo expandujúca spoločnosť SPORTISIMO.SK po novom ponúka možnosť nákupu cez e-shop. Vďaka tomu si zákazníci budú môcť dopriať nákup kvalitného a značkového tovaru na zimné športové radovánky, ale taktiež inšpiráciu pre blížiace sa vianočné sviatky. Užijte si vianočné nakupovanie bez stresu a využijte možnosti nákupu cez internet z pohodlia domova.

SPORTISIMO. SK je unikátny ako rozsahom druhov tovaru pre takmer všetky športy (futbal, tenis, in-line, cyklistika, beh, fitness, zjazdové lyžovanie, turistika, bežkárske lyžovanie), tak rozmanitosťou značiek výrobcov (Nike, Adidas, Puma, Reebok, Salomon, Head, Rossignol, Spyder, Rollerblade, Scott, Fila, K2, Wilson, Columbia, Merrell, Klimatex, Hannah, Apline Pro, Elan, Northfinder).

Okrem e-shopu má SPORTISIMO.SK taktiež 14 kamenných predajní napr. v Bratislave, Trenčíne, Košiciach, Nitre a Dunajskej Strede. Vždy nájdete ten pravý športový darček, ktorý poteší vašich blízkych. Od tenisovej rakety, futbalovej lopty, lyžiarskej obuvi, zjazdových lyží, lyžiarskej prilby, bicykla či stanu, karimatky, trekových palíc až po termoprádlo, mikiny, bundy a zimné nohavice. I tých najmenších vybavíme od hlavy až po päty. Neváhajte a nakupujte on-line či v kamenných predajniach SPORTISIMO.SK.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

18. sep

Pokusy, diskusie aj 10 fascinujúcich nových objavov, ktoré môžu zachrániť život.

18. sep
Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

17. sep
Skryť Zatvoriť reklamu