Nový e-shop SPORTISIMO.SK

Rýchlo expandujúca spoločnosť SPORTISIMO.SK po novom ponúka možnosť nákupu cez e-shop. Vďaka tomu si zákazníci budú môcť dopriať nákup kvalitného a značkového tovaru na zimné športové radovánky, ale taktiež inšpiráciu pre blížiace sa vianočné sviatky. Užijte si vianočné nakupovanie bez stresu a využijte možnosti nákupu cez internet z pohodlia domova.

SPORTISIMO. SK je unikátny ako rozsahom druhov tovaru pre takmer všetky športy (futbal, tenis, in-line, cyklistika, beh, fitness, zjazdové lyžovanie, turistika, bežkárske lyžovanie), tak rozmanitosťou značiek výrobcov (Nike, Adidas, Puma, Reebok, Salomon, Head, Rossignol, Spyder, Rollerblade, Scott, Fila, K2, Wilson, Columbia, Merrell, Klimatex, Hannah, Apline Pro, Elan, Northfinder).

Okrem e-shopu má SPORTISIMO.SK taktiež 14 kamenných predajní napr. v Bratislave, Trenčíne, Košiciach, Nitre a Dunajskej Strede. Vždy nájdete ten pravý športový darček, ktorý poteší vašich blízkych. Od tenisovej rakety, futbalovej lopty, lyžiarskej obuvi, zjazdových lyží, lyžiarskej prilby, bicykla či stanu, karimatky, trekových palíc až po termoprádlo, mikiny, bundy a zimné nohavice. I tých najmenších vybavíme od hlavy až po päty. Neváhajte a nakupujte on-line či v kamenných predajniach SPORTISIMO.SK.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu