„Banku v mobile“ používame čoraz viac, častejšie však muži

Platenie účtov prostredníctvom mobilu sa teší čoraz väčšej obľube. Najfrekventovanejší čas v týždni, kedy ľudia najčastejšie používajú svoju „banku v mobile“, je pondelok medzi desiatou a jedenástou h

SmartBanking využívajú muži až štyrikrát častejšie ako ženy.
K 1. výročiu existencie ČSOB SmartBankingu sme zaviedli aj novinky. Ako jediná banka ponúkame prostredníctvom mobilnej aplikácie uzatvorenie a zaplatenie cestovného poistenia.

Iba v ČSOB sa dá prostredníctvom mobilnej aplikácie aj poistiť

ČSOB SmartBanking ocenia aj cestovatelia. Ako jediní na slovenskom bankovom trhu ponúkame možnosť uzatvoriť a zaplatiť cestovné poistenie prostredníctvom mobilnej aplikácie. Priamo v aplikácii si klient zadefinuje parametre poistenia, pridá ďalšie poistené osoby a zaplatí poistné. „Následne dostane na svoj e-mail kompletnú zmluvnú dokumentáciu a bez obáv môže vycestovať do zahraničia,“ vysvetľuje Roman Lipka, vedúci Oddelenia vývoja e-channels ČSOB. Navyše zmenený vizuál a navigácia ponúka užívateľom aplikácie vo smartphonoch ešte jednoduchší a prehľadnejší prístup k jednotlivým funkcionalitám.

V mobile si najčastejšie kontrolujeme účty

V mobilnom telefóne si prostredníctvom mobilnej aplikácie najčastejšie kontrolujeme účty. Mesačne cez mobilnú aplikáciu zaplatíme v priemere 60 €. Prevody najvyšších súm evidujeme v stredu medzi štvrtou a piatou hodinou popoludní a najnižšie sumy sa prevádzajú v nedeľu nadránom.
Najstarší majiteľ účtu, ktorému bol aktivovaný ČSOB SmartBanking, má 81 rokov.

Mobilná aplikácia šetrí čas, veci vybavíte rýchlejšie

Množstvo vecí vybavíte vo svojej banke už prostredníctvom mobilnej aplikácie. Okrem možnosti uzatvorenia cestovného poistenia, prostredníctvom ČSOB SmartBankingu vybavíte aj nasledovné:

· prehľad aktuálnych zostatkov na účte,
· platby,
· vyhľadanie najbližšieho bankomatu alebo pobočky,
· kurzový lístok s kalkulačkou,
· výpočet parametrov vybraných úverových produktov a sporení,
· Smart skener – skenovanie čiarových alebo QR kódov (platenie poštových poukážok, šekov,...),
· Smart platba – generátor QR kódu,
· detailné informácie o transakciách realizovaných kreditnou kartou,
· okamžité online zobrazenie pohybu realizovaného platobnou kartou,
· prehľad zadaných trvalých príkazov,
· full-textové vyhľadávanie v historických obratoch podľa ľubovoľného znaku,
· zobrazenie priebežného zostatku,
· vytvorenie Image karty s vlastným obrázkom,
· informácie o produktových novinkách,
· dôležité bankové telefónne čísla a e-mailové kontakty.

Patríme k najlepším

ČSOB SmartBanking patrí medzi najlepšie mobilné aplikácie na slovenskom trhu. Dôkazom toho sú aj umiestnenia v súťaži Android aplikácia roka 2012, kde dostala naša aplikácia v hlasovaní širokej verejnosti najväčší počet bodov, umiestnila sa tak na 1. mieste a v hlasovaní odbornej poroty na 3. mieste.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.