Zásobte sa na koniec sveta

Či už veríte starobylým Mayom, alebo hľadáte akúkoľvek príležitosť kedy si môžete vypiť pohár dobrého vína, nie je na škodu sa na túto udalosť pripraviť.

Vino.sme.sk preto posledný krát aktualizovalo svoj výpredaj vína. Máte teda poslednú šancu ako sa zodpovedne pripraviť na apokalypsu. Objednávky realizované dnes k vám dorazia ešte v deň „D“ – 21.12.2012. Ak sa aj proroctvá nenaplnia, vždy vám zostane niečo na oslavu nového roka 2013.

Arnoux and Fils Seigneur De Lauris Côtes Du Rhône

Neuveriteľne výrazné víno zo známej oblasti Côtes de Rhône, plné charakteru a osobnosti. Tento vinársky región, nachádzajúci sa na juhovýchode Francúzska, poskytuje veľké vína vyrobené z klasických odrôd ako Grenache a Syrah, ktoré určite potešia aj najnáročnejších milovníkov vína. Rodinná firma Arnoux and Fils, vám ponúka v každom svojom víne jedinečnú chuť a nezabudnuteľný zážitok.

Zo zľavou 44% kúpite tu

Columbia Crest Two Vines Sauvignon Blanc, r.2009

Štát Washington síce nie je ešte známy v našich končinách výrobou vína, ale vo svete je z roka na rok čoraz uznávanejší a vyhľadávanejší. Vinárstvo Columbia Crest patrí medzi najznámejšie malé vinárstva Severnej Ameriky a práve ich Sauvignon, ktorý vás očarí sviežou a jemnou vôňou, je ako stvorený k vianočnému kaprovi.

Len za 6.00 Eur kúpite tu

Zobraziť celú ponuku zľavnených vín

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.

Prihláste sa a vložte PR článok

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Príďte na Deň otvorených dverí v Novom Ružinove

Chcete vidieť, ako môže vyzerať kvalitné mestské bývanie? Príďte sa o tom presvedčiť 23.9. na Deň otvorených dverí.