Zásobte sa na koniec sveta

Či už veríte starobylým Mayom, alebo hľadáte akúkoľvek príležitosť kedy si môžete vypiť pohár dobrého vína, nie je na škodu sa na túto udalosť pripraviť.

Vino.sme.sk preto posledný krát aktualizovalo svoj výpredaj vína. Máte teda poslednú šancu ako sa zodpovedne pripraviť na apokalypsu. Objednávky realizované dnes k vám dorazia ešte v deň „D“ – 21.12.2012. Ak sa aj proroctvá nenaplnia, vždy vám zostane niečo na oslavu nového roka 2013.

Arnoux and Fils Seigneur De Lauris Côtes Du Rhône

Neuveriteľne výrazné víno zo známej oblasti Côtes de Rhône, plné charakteru a osobnosti. Tento vinársky región, nachádzajúci sa na juhovýchode Francúzska, poskytuje veľké vína vyrobené z klasických odrôd ako Grenache a Syrah, ktoré určite potešia aj najnáročnejších milovníkov vína. Rodinná firma Arnoux and Fils, vám ponúka v každom svojom víne jedinečnú chuť a nezabudnuteľný zážitok.

Zo zľavou 44% kúpite tu

Columbia Crest Two Vines Sauvignon Blanc, r.2009

Štát Washington síce nie je ešte známy v našich končinách výrobou vína, ale vo svete je z roka na rok čoraz uznávanejší a vyhľadávanejší. Vinárstvo Columbia Crest patrí medzi najznámejšie malé vinárstva Severnej Ameriky a práve ich Sauvignon, ktorý vás očarí sviežou a jemnou vôňou, je ako stvorený k vianočnému kaprovi.

Len za 6.00 Eur kúpite tu

Zobraziť celú ponuku zľavnených vín

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.