Prievidza chystá obľúbený otvárací ples mesta

Chýbať nebude bohaté plesové menu a pestré farby, miešané drinky, skvelá hudba a fantastická zábava.

Otvárací ples 2013

Aj túto plesovú sezónu sa uskutoční Otvárací ples mesta Prievidza, ktorým symbolicky začneme plesovú sezónu v našom meste dňa 12. januára 2013 o 19.00 h v Dome kultúry v Prievidzi.

Pripravený je pre program, ktorý ulahodí všetkým zmyslom - môžete sa tešiť na kubánskeho speváka Eusebia Nicolása Mena a jeho školou tanca, krásne tanečnice zo SZUŠ Xoana, kapelu Suzanne, ktorá nás spolu s DJ Mathiasom bude sprevádzať celým večerom, bohaté plesové menu a pestré farby, miešané drinky, ktoré zabezpečí Stredná odborná škola obchodu a služieb Nábrežie J. Kalinčiaka 1, Prievidza. Súčasťou plesu bude tombola. Pre priaznivcov ľudovej hudby je pripravená aj Ľudová hudba Lubená.

Vstupenky budú k dispozícii na predaj od 3. decembra 2012 v pokladni Domu kultúry v hodnote 45,00 € a 35,00 €.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu