Preč s dioptriami za deň, bez bolesti a za fantastickú cenu

Zobudiť sa a vidieť ostro. Sadnúť si za volant, prečítať si esemesku, spoznať suseda aj bez okuliarov a nežmúriť do slnka s dioptriami na nose. Žiadna pooperačná bolesť či svrbenie.

Mať oči zdravé ešte v tomto živote už nie je sen! A pre tých, ktorí to stihnú načas, ani nie tak finančne náročný ako pre ostatných.

Zľavomat.sk a Centrá laserovej chirurgie oka OFTUM pre svojich klientov pripravili jedinečnú ponuku – bezkonkurenčnú 20%tnú zľavu na operáciu očí tou najmodernejšou bezbolestnou a  rýchlou metódou.

oftum

Špičkový kolektív lekárov s profesormi oftalmológie prof. MUDr. Tomášom Juhásom, DrSc. a prof. MUDr. Petrom Strmeňom CSc vám v Bratislave, Banskej Bystrici a v Košiciach ponúka metódu Z-LASIK Crystal plus® - presnú, bezpečnú a pohodlnú laserovú korekciu dioptrickej chyby oka. Z-LASIK skoriguje váš zrak pomocou laserovej chirurgie od začiatku do konca. Vašich očí sa žiaden skalpel ani nedotkne. Riziko komplikácie je preto v porovnaní s minulosťou omnoho nižšie a kvalita videnia hneď po operácii je vynikajúca.

oftum

Nechajte si svoj zrak skorigovať šetrným spôsobom a získajte výhody, ktoré ponúka najinovatívnejšia technológia očnej laserovej chirurgie!

Výhody metódy Z-LASIK Crystal plus®
Rýchlosť - zákrok trvá iba niekoľko minút. Doba, počas ktorej je laser v kontakte s okom pacienta, je skrátená na minimum.
Pohodlie- hlava pacienta sa počas zákroku neznehybňuje (nefixuje), pacient necíti žiadnu bolesť počas operácie ani po operácii.
Žiadne komplikácie - energia laseru Z-LASIK Crystal plus je približne 100-násobne nižšia, než pri iných laseroch. Je to voči tkanivu rohovky oveľa šetrnejšie a predchádza sa tým dočasným zápalovým reakciám očí.
Okamžitý výsledok - čas na zotavenie je podstatne kratší, než pri iných metódach. Pacienti zvyčajne vidia lepšie už do niekoľkých minút.
Menej vedľajších účinkov - technológia Z-LASIK Crystal plus umožňuje chirurgovi ošetriť väčšiu plochu rohovky. Znižuje sa tým riziko nežiaducich vedľajších účinkov, ako suché oči, zhoršené videnie v noci alebo „halo“ efekty (svetelné prstence ohraničujúce bodové zdroje svetla).
Výhodnejšia ponuka tu nebude!
Podrobnosti o ďalších podmienkach a cene sa dozviete tu.

zlavomat.sk

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.