Piatok, 2. jún, 2023 | Meniny má Xénia, Oxana

Preč s dioptriami za deň, bez bolesti a za fantastickú cenu

Zobudiť sa a vidieť ostro. Sadnúť si za volant, prečítať si esemesku, spoznať suseda aj bez okuliarov a nežmúriť do slnka s dioptriami na nose. Žiadna pooperačná bolesť či svrbenie.

Mať oči zdravé ešte v tomto živote už nie je sen! A pre tých, ktorí to stihnú načas, ani nie tak finančne náročný ako pre ostatných.

Zľavomat.sk a Centrá laserovej chirurgie oka OFTUM pre svojich klientov pripravili jedinečnú ponuku – bezkonkurenčnú 20%tnú zľavu na operáciu očí tou najmodernejšou bezbolestnou a  rýchlou metódou.

oftum

Špičkový kolektív lekárov s profesormi oftalmológie prof. MUDr. Tomášom Juhásom, DrSc. a prof. MUDr. Petrom Strmeňom CSc vám v Bratislave, Banskej Bystrici a v Košiciach ponúka metódu Z-LASIK Crystal plus® - presnú, bezpečnú a pohodlnú laserovú korekciu dioptrickej chyby oka. Z-LASIK skoriguje váš zrak pomocou laserovej chirurgie od začiatku do konca. Vašich očí sa žiaden skalpel ani nedotkne. Riziko komplikácie je preto v porovnaní s minulosťou omnoho nižšie a kvalita videnia hneď po operácii je vynikajúca.

oftum

Nechajte si svoj zrak skorigovať šetrným spôsobom a získajte výhody, ktoré ponúka najinovatívnejšia technológia očnej laserovej chirurgie!

Výhody metódy Z-LASIK Crystal plus®
Rýchlosť - zákrok trvá iba niekoľko minút. Doba, počas ktorej je laser v kontakte s okom pacienta, je skrátená na minimum.
Pohodlie- hlava pacienta sa počas zákroku neznehybňuje (nefixuje), pacient necíti žiadnu bolesť počas operácie ani po operácii.
Žiadne komplikácie - energia laseru Z-LASIK Crystal plus je približne 100-násobne nižšia, než pri iných laseroch. Je to voči tkanivu rohovky oveľa šetrnejšie a predchádza sa tým dočasným zápalovým reakciám očí.
Okamžitý výsledok - čas na zotavenie je podstatne kratší, než pri iných metódach. Pacienti zvyčajne vidia lepšie už do niekoľkých minút.
Menej vedľajších účinkov - technológia Z-LASIK Crystal plus umožňuje chirurgovi ošetriť väčšiu plochu rohovky. Znižuje sa tým riziko nežiaducich vedľajších účinkov, ako suché oči, zhoršené videnie v noci alebo „halo“ efekty (svetelné prstence ohraničujúce bodové zdroje svetla).
Výhodnejšia ponuka tu nebude!
Podrobnosti o ďalších podmienkach a cene sa dozviete tu.

zlavomat.sk

SkryťVypnúť reklamu

Inzercia - Tlačové správy

1. Tesco v Levoči otvára jedinečnú predajňu
  2. Generácie Y a Z budú musieť dlhšie pracovať a viac sporiť
  3. Cítite sa unavení, bez nálady a vaše problémy sa nezlepšujú?
  4. Ako si správne vybrať sporiaci účet?
  5. Palubná jednotka Shell EETS otvára európske hranice
  6. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku
  7. Kúpa investičného bytu je aktuálne výhodnejšia aj vďaka bonusom
  8. Zuzana Vačková: Verím, že lásku ešte stretnem
  1. Slováci milujú grilovanie s rodinou a priateľmi, ukázal prieskum
  2. Z vernostných kariet Terno a Kraj sa stávajú už aj platobné
  3. Čítanie vytvára pre vaše deti bezpečný prístav!
  4. dm sa zameriava na ženské zdravie
  5. Generácie Y a Z budú musieť dlhšie pracovať a viac sporiť
  6. Ako si správne vybrať sporiaci účet?
  7. HYPONÁJOM, odložte hypotéku a svoj nový byt splácajte už teraz
  8. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku
  1. Staršie domy zatepľujú druhýkrát. Majitelia urobili chybu 14 538
  2. Kúpa investičného bytu je aktuálne výhodnejšia aj vďaka bonusom 8 006
  3. Aká má byť hrúbka izolácie pri rekonštrukcii domu? 6 782
  4. Plánujete toto leto dovolenku v Chorvátsku? 5 362
  5. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku 5 014
  6. Nevídaný záujem o grécke ostrovy. Mnohé hotely sú už nedostupné 4 838
  7. Zuzana Vačková: Verím, že lásku ešte stretnem 3 739
  8. O koľko drahšia bude tento rok dovolenka pri mori? 2 833
SkryťVypnúť reklamu

Pochutnávajú si na kuracom a bravčovom mäse, ale aj klobásach či slanine.

6 h

Spoločnosť TERNO real estate, ktorá prevádzkuje sieť potravín Terno a KRAJ, spúšťa nový projekt pre svojich zákazníkov.

8 h

UNICEF stojí pri všetkých láskavých rodičoch. V júni, ktorý je mesiacom rodičovstva, ponúka niekoľko inšpiratívnych tipov.

10 h
SkryťZatvoriť reklamu