Preč s dioptriami za deň, bez bolesti a za fantastickú cenu

Zobudiť sa a vidieť ostro. Sadnúť si za volant, prečítať si esemesku, spoznať suseda aj bez okuliarov a nežmúriť do slnka s dioptriami na nose. Žiadna pooperačná bolesť či svrbenie.

Mať oči zdravé ešte v tomto živote už nie je sen! A pre tých, ktorí to stihnú načas, ani nie tak finančne náročný ako pre ostatných.

Zľavomat.sk a Centrá laserovej chirurgie oka OFTUM pre svojich klientov pripravili jedinečnú ponuku – bezkonkurenčnú 20%tnú zľavu na operáciu očí tou najmodernejšou bezbolestnou a  rýchlou metódou.

oftum

Špičkový kolektív lekárov s profesormi oftalmológie prof. MUDr. Tomášom Juhásom, DrSc. a prof. MUDr. Petrom Strmeňom CSc vám v Bratislave, Banskej Bystrici a v Košiciach ponúka metódu Z-LASIK Crystal plus® - presnú, bezpečnú a pohodlnú laserovú korekciu dioptrickej chyby oka. Z-LASIK skoriguje váš zrak pomocou laserovej chirurgie od začiatku do konca. Vašich očí sa žiaden skalpel ani nedotkne. Riziko komplikácie je preto v porovnaní s minulosťou omnoho nižšie a kvalita videnia hneď po operácii je vynikajúca.

oftum

Nechajte si svoj zrak skorigovať šetrným spôsobom a získajte výhody, ktoré ponúka najinovatívnejšia technológia očnej laserovej chirurgie!

Výhody metódy Z-LASIK Crystal plus®
Rýchlosť - zákrok trvá iba niekoľko minút. Doba, počas ktorej je laser v kontakte s okom pacienta, je skrátená na minimum.
Pohodlie- hlava pacienta sa počas zákroku neznehybňuje (nefixuje), pacient necíti žiadnu bolesť počas operácie ani po operácii.
Žiadne komplikácie - energia laseru Z-LASIK Crystal plus je približne 100-násobne nižšia, než pri iných laseroch. Je to voči tkanivu rohovky oveľa šetrnejšie a predchádza sa tým dočasným zápalovým reakciám očí.
Okamžitý výsledok - čas na zotavenie je podstatne kratší, než pri iných metódach. Pacienti zvyčajne vidia lepšie už do niekoľkých minút.
Menej vedľajších účinkov - technológia Z-LASIK Crystal plus umožňuje chirurgovi ošetriť väčšiu plochu rohovky. Znižuje sa tým riziko nežiaducich vedľajších účinkov, ako suché oči, zhoršené videnie v noci alebo „halo“ efekty (svetelné prstence ohraničujúce bodové zdroje svetla).
Výhodnejšia ponuka tu nebude!
Podrobnosti o ďalších podmienkach a cene sa dozviete tu.

zlavomat.sk

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.