Urobte z priateľa Ježiška!

Darujte mu darčekový certifikát a spolu s ním zachránite deti v núdzi v odľahlých častiach sveta.

Darujte mu darčekový certifikát a spolu s ním zachránite deti v núdzi v odľahlých častiach sveta.

Vybrať si môžete z rôznych typov pomoci. Váš dar dokáže zabezpečiť bezpečný pôrod pre matku a jej dieťa v Južnom Sudáne či pomôcť vyliečiť dieťa z ťažkej podvýživy v Keni, Kongu alebo Kambodži.
Týmto originálnym darčekom zachránite život deťom, ktoré to naozaj potrebujú, urobíte radosť sebe a zároveň obdarujete svojich blízkych.
Ako sa môžete stať Ježiškom hneď trikrát? Je to veľmi jednoduché. Na stránkach humanitárnej organizácie Magna Deti v núdzi http://www.magna.sk/sk/darcekovy-certifikat-Magna/ si vyberiete hodnotu svojho finančného daru, do certifikátu vpíšete svoje personifikované prianie a po prevedení platby vám príde na e-mail darčekový certifikát. Ten si môžete hneď vytlačiť alebo ako pdf poslať blízkej osobe na opačnom konci sveta.
Pomôžte deťom, ktoré nemali také šťastie.
Magna Deti v núdzi je slovenská humanitárna organizácia, ktorej poslaním je zabezpečovať lekársku a sociálnu pomoc deťom a ich rodinám v krízových oblastiach sveta, realizovať humanitárne a dlhodobé projekty vo svete zamerané na pomoc ľuďom v núdzi spôsobenej, či už chudobou, chorobami, vojnou alebo ekologickou devastáciou a to bez ohľadu na etnickú, náboženskú, či rasovú príslušnosť. www.magna.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu