Urobte z priateľa Ježiška!

Darujte mu darčekový certifikát a spolu s ním zachránite deti v núdzi v odľahlých častiach sveta.

Darujte mu darčekový certifikát a spolu s ním zachránite deti v núdzi v odľahlých častiach sveta.

Vybrať si môžete z rôznych typov pomoci. Váš dar dokáže zabezpečiť bezpečný pôrod pre matku a jej dieťa v Južnom Sudáne či pomôcť vyliečiť dieťa z ťažkej podvýživy v Keni, Kongu alebo Kambodži.
Týmto originálnym darčekom zachránite život deťom, ktoré to naozaj potrebujú, urobíte radosť sebe a zároveň obdarujete svojich blízkych.
Ako sa môžete stať Ježiškom hneď trikrát? Je to veľmi jednoduché. Na stránkach humanitárnej organizácie Magna Deti v núdzi http://www.magna.sk/sk/darcekovy-certifikat-Magna/ si vyberiete hodnotu svojho finančného daru, do certifikátu vpíšete svoje personifikované prianie a po prevedení platby vám príde na e-mail darčekový certifikát. Ten si môžete hneď vytlačiť alebo ako pdf poslať blízkej osobe na opačnom konci sveta.
Pomôžte deťom, ktoré nemali také šťastie.
Magna Deti v núdzi je slovenská humanitárna organizácia, ktorej poslaním je zabezpečovať lekársku a sociálnu pomoc deťom a ich rodinám v krízových oblastiach sveta, realizovať humanitárne a dlhodobé projekty vo svete zamerané na pomoc ľuďom v núdzi spôsobenej, či už chudobou, chorobami, vojnou alebo ekologickou devastáciou a to bez ohľadu na etnickú, náboženskú, či rasovú príslušnosť. www.magna.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.