Ospravedlnenie

SZĽH sa ospravedlňuje Romanovi Poliakovi za vážny zásah do práva na ochranu jeho osobnosti spôsobený mu uverejnením nepravdivých informácií na internetových stránkach.

SZĽH sa ospravedlňuje Romanovi Poliakovi za vážny zásah do práva na ochranu jeho osobnosti spôsobený mu uverejnením nepravdivých informácií na internetových stránkach www.sport.joj.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Hokejová disciplinárka trestala, www.topky.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Tvrdé tresty od disciplinárky SZĽH, www.hokej.pravda.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom V slovenskom hokeji padali tvrdé tresty, www.hokej.sme.sk dňa 23.9.2008 v článku pod názvom Tvrdé tresty od DK SZĽH pre hráčov, funkcionárov i kluby, www.hokej.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Tvrdé tresty od DK SZĽH pre hráčov, funkcionárov i kluby,www.sport.aktuality.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Tvrdé tresty od DK SZĽH pre hráčov, funkcionárov i kluby, www.szlh.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Prísne tresty pre hráčov, funkcionárov i kluby, že hrubo porušil ustanovenia, poriadky a smernice SZĽH, že neoprávnene vyhotovoval kópie športovo-technických listín, napomáhal k spáchaniu priestupku. Roman Poliak sa nedopustil žiadneho porušenia ustanovení, poriadkov a smerníc SZĽH, neoprávneného vyhotovenia kópií športovo-technických listín, napomáhania k spáchaniu priestupku.

(platená reklama SZĽH)

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu