Ospravedlnenie

SZĽH sa ospravedlňuje Romanovi Poliakovi za vážny zásah do práva na ochranu jeho osobnosti spôsobený mu uverejnením nepravdivých informácií na internetových stránkach.

SZĽH sa ospravedlňuje Romanovi Poliakovi za vážny zásah do práva na ochranu jeho osobnosti spôsobený mu uverejnením nepravdivých informácií na internetových stránkach www.sport.joj.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Hokejová disciplinárka trestala, www.topky.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Tvrdé tresty od disciplinárky SZĽH, www.hokej.pravda.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom V slovenskom hokeji padali tvrdé tresty, www.hokej.sme.sk dňa 23.9.2008 v článku pod názvom Tvrdé tresty od DK SZĽH pre hráčov, funkcionárov i kluby, www.hokej.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Tvrdé tresty od DK SZĽH pre hráčov, funkcionárov i kluby,www.sport.aktuality.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Tvrdé tresty od DK SZĽH pre hráčov, funkcionárov i kluby, www.szlh.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Prísne tresty pre hráčov, funkcionárov i kluby, že hrubo porušil ustanovenia, poriadky a smernice SZĽH, že neoprávnene vyhotovoval kópie športovo-technických listín, napomáhal k spáchaniu priestupku. Roman Poliak sa nedopustil žiadneho porušenia ustanovení, poriadkov a smerníc SZĽH, neoprávneného vyhotovenia kópií športovo-technických listín, napomáhania k spáchaniu priestupku.

(platená reklama SZĽH)

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.