Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Ospravedlnenie

SZĽH sa ospravedlňuje Romanovi Poliakovi za vážny zásah do práva na ochranu jeho osobnosti spôsobený mu uverejnením nepravdivých informácií na internetových stránkach.

SZĽH sa ospravedlňuje Romanovi Poliakovi za vážny zásah do práva na ochranu jeho osobnosti spôsobený mu uverejnením nepravdivých informácií na internetových stránkach www.sport.joj.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Hokejová disciplinárka trestala, www.topky.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Tvrdé tresty od disciplinárky SZĽH, www.hokej.pravda.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom V slovenskom hokeji padali tvrdé tresty, www.hokej.sme.sk dňa 23.9.2008 v článku pod názvom Tvrdé tresty od DK SZĽH pre hráčov, funkcionárov i kluby, www.hokej.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Tvrdé tresty od DK SZĽH pre hráčov, funkcionárov i kluby,www.sport.aktuality.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Tvrdé tresty od DK SZĽH pre hráčov, funkcionárov i kluby, www.szlh.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Prísne tresty pre hráčov, funkcionárov i kluby, že hrubo porušil ustanovenia, poriadky a smernice SZĽH, že neoprávnene vyhotovoval kópie športovo-technických listín, napomáhal k spáchaniu priestupku. Roman Poliak sa nedopustil žiadneho porušenia ustanovení, poriadkov a smerníc SZĽH, neoprávneného vyhotovenia kópií športovo-technických listín, napomáhania k spáchaniu priestupku.

(platená reklama SZĽH)

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.