Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Ospravedlnenie

SZĽH sa ospravedlňuje Romanovi Poliakovi za vážny zásah do práva na ochranu jeho osobnosti spôsobený mu uverejnením nepravdivých informácií na internetových stránkach.

SZĽH sa ospravedlňuje Romanovi Poliakovi za vážny zásah do práva na ochranu jeho osobnosti spôsobený mu uverejnením nepravdivých informácií na internetových stránkach www.sport.joj.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Hokejová disciplinárka trestala, www.topky.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Tvrdé tresty od disciplinárky SZĽH, www.hokej.pravda.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom V slovenskom hokeji padali tvrdé tresty, www.hokej.sme.sk dňa 23.9.2008 v článku pod názvom Tvrdé tresty od DK SZĽH pre hráčov, funkcionárov i kluby, www.hokej.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Tvrdé tresty od DK SZĽH pre hráčov, funkcionárov i kluby,www.sport.aktuality.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Tvrdé tresty od DK SZĽH pre hráčov, funkcionárov i kluby, www.szlh.sk dňa 22.9.2008 v článku pod názvom Prísne tresty pre hráčov, funkcionárov i kluby, že hrubo porušil ustanovenia, poriadky a smernice SZĽH, že neoprávnene vyhotovoval kópie športovo-technických listín, napomáhal k spáchaniu priestupku. Roman Poliak sa nedopustil žiadneho porušenia ustanovení, poriadkov a smerníc SZĽH, neoprávneného vyhotovenia kópií športovo-technických listín, napomáhania k spáchaniu priestupku.

(platená reklama SZĽH)

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.

Developer roka YIT Slovakia je na Slovensku už desať rokov

K svojim 10. narodeninám dostal aj darček: až 3 ocenenia zo 14. ročníka ASB Gala.

Milan Murcko pri preberaní ceny verejnosti

Pomáhajte čítaním

Kúpou predplatného SME.sk podporíte projekt OMAMA.