Ačko-travel.sk, zahájil predaj dovoleniek na leto 2013

Ponuky na dovolenky leto 2013 sú už k dispozícii. Na jednom mieste si môžete porovnať ponuky viac ako 130 cestovných kancelárií.

Spoločnosť Ačko-travel.sk je cestovná agentúra, ktorá zastupuje viac ako 70 slovenských a českých cestovných kancelárií, a viac ako 60 rakúskych a nemeckých CK. Takto široká ponuka dovoleniek je k dispozícii na pobočkách spoločnosti ( Bratislava, Senica, Levice ) alebo na web stránke www.acko-travel.sk. Viete si tak veľmi rýchlo a pohodlne porovnať ponuku jednotlivých cestovných kancelárií a nestrácať čas behaním po niekoľkých pobočkách.
Dôležité je, že cena je rovnaká, ako keby ste si dovolenku kupovali priamo u organizátora. Ačko-travel.sk akceptuje aj vernostné zľavy jednotlivých cestovných kancelárií, či zľavové kupóny, ktoré si môžete pri objednávke zájazdu uplatniť.
Okrem veľkého množstva cestovných kancelárií si viete vyberať dovolenku aj podľa typu dopravy - letecky, autobusom alebo vlastnou dopravou. Stále obľúbenejšie sú aj plavby na mori.
V decembri spoločnosť spustila call centrum pre podporu internetového predaja dovoleniek na čísle: 0850 123 723. K dispozícii sú Vám vyškolení, ale hlavne scestovaní operátori, ktorí Vám veľmi ochotne poradia pri výbere Vašej dovolenky.
Ponuka na internete je obohatená o ďalšie dôležité informácie, ako je popis destinácií a dovolenkové info, ktoré zahŕňa informácie o priemerných teplotách v oblasti, aktuálne počasie, doklady potrebné na cestovanie, či možnosti fakultatívnych výletov.

A aká je tento rok ponuka dovoleniek?
V ponuke cestovných kancelárií nájdete množstvo osvedčených destinácií. Dovolenka Turecko, Bulharsko, Španielsko, Taliansko a samozrejme neodmysliteľná ponuka v Chorvátsku, Egypte a Tunisku.
Skvelou novinkou bude dovolenka na Severnom Cypre. Výborné miesto na dovolenku. O tom, čo Vás čaká pri návšteve tejto destinácie, si môžete prečítať na blogu o cestovaní klikniacestuj.sk.
Ďalšou zaujímavou novinkou bude dovolenka v Albánsku. Krajina, kde sa cestovný ruch len rozvíja, Vám určite dokáže ponúknuť viac, než od nej čakáte.

Tešíme sa na Vaše požiadavky. Nezabudnite, že dovolenka leto 2013 je už v predaji.

Kolektív Ačko-travel.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Príďte na Deň otvorených dverí v Novom Ružinove

Chcete vidieť, ako môže vyzerať kvalitné mestské bývanie? Príďte sa o tom presvedčiť 23.9. na Deň otvorených dverí.