Ačko-travel.sk, zahájil predaj dovoleniek na leto 2013

Ponuky na dovolenky leto 2013 sú už k dispozícii. Na jednom mieste si môžete porovnať ponuky viac ako 130 cestovných kancelárií.

Spoločnosť Ačko-travel.sk je cestovná agentúra, ktorá zastupuje viac ako 70 slovenských a českých cestovných kancelárií, a viac ako 60 rakúskych a nemeckých CK. Takto široká ponuka dovoleniek je k dispozícii na pobočkách spoločnosti ( Bratislava, Senica, Levice ) alebo na web stránke www.acko-travel.sk. Viete si tak veľmi rýchlo a pohodlne porovnať ponuku jednotlivých cestovných kancelárií a nestrácať čas behaním po niekoľkých pobočkách.
Dôležité je, že cena je rovnaká, ako keby ste si dovolenku kupovali priamo u organizátora. Ačko-travel.sk akceptuje aj vernostné zľavy jednotlivých cestovných kancelárií, či zľavové kupóny, ktoré si môžete pri objednávke zájazdu uplatniť.
Okrem veľkého množstva cestovných kancelárií si viete vyberať dovolenku aj podľa typu dopravy - letecky, autobusom alebo vlastnou dopravou. Stále obľúbenejšie sú aj plavby na mori.
V decembri spoločnosť spustila call centrum pre podporu internetového predaja dovoleniek na čísle: 0850 123 723. K dispozícii sú Vám vyškolení, ale hlavne scestovaní operátori, ktorí Vám veľmi ochotne poradia pri výbere Vašej dovolenky.
Ponuka na internete je obohatená o ďalšie dôležité informácie, ako je popis destinácií a dovolenkové info, ktoré zahŕňa informácie o priemerných teplotách v oblasti, aktuálne počasie, doklady potrebné na cestovanie, či možnosti fakultatívnych výletov.

A aká je tento rok ponuka dovoleniek?
V ponuke cestovných kancelárií nájdete množstvo osvedčených destinácií. Dovolenka Turecko, Bulharsko, Španielsko, Taliansko a samozrejme neodmysliteľná ponuka v Chorvátsku, Egypte a Tunisku.
Skvelou novinkou bude dovolenka na Severnom Cypre. Výborné miesto na dovolenku. O tom, čo Vás čaká pri návšteve tejto destinácie, si môžete prečítať na blogu o cestovaní klikniacestuj.sk.
Ďalšou zaujímavou novinkou bude dovolenka v Albánsku. Krajina, kde sa cestovný ruch len rozvíja, Vám určite dokáže ponúknuť viac, než od nej čakáte.

Tešíme sa na Vaše požiadavky. Nezabudnite, že dovolenka leto 2013 je už v predaji.

Kolektív Ačko-travel.sk

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.