Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Nevhodný darček, čo s ním? Inzeráty zadarmo nBazar.sk

Nie každý darček, hoci bol darovaný s láskou či v dobrom úmysle nájde u obdarúvaného správne využitie. Nie vždy sa darček ktorý sme dostali vtesná do nášho vkusu, alebo sa nám na niečo hodí.

K neodmysliteľnej atmosfére Vianoc patrí okrem stromčeka, stretnutia s najbližšími, či sviatočného jedla aj vzájomné obdarúvanie sa. Nie každý darček, hoci bol darovaný s láskou či v dobrom úmysle, však nájde u obdarúvaného správne využitie. Nie vždy sa darček ktorý sme dostali vtesná do nášho vkusu, alebo sa nám na niečo hodí. Stane sa, že veľkosť oblečenia nám nie je dobrá, voňavka nám nevonia, kozmetika ktorú sme dostali nám nevyhovuje, kabelka sa nehodí, snowboard nevyužijeme lebo uprednostňujeme lyže, tú istú knihu sme dostali od dvoch príbuzných a podobne.

Ak sa dostanete do situácie, že darček ktorý ste dostali nemôžete z nejakého dôvodu vrátiť či vymeniť, že nemáte chuť a čas tráviť čas v reklamačných oddeleniach a obchodoch kde bol tovar zakúpený, jednoduchým a praktickým východiskom je pre Vás ponúknuť tento nevhodný darček niekomu koho poteší viac na inzertnom serveri nBazar.sk a za peniaze z predaja si kúpiť vhodnejší darček podľa vlastného vkusu.

Tento bezplatný bazár Vám aj bez potrebnej registrácie ponúka jednoduché a rýchle vloženie inzerátu zadarmo, inzertnej ponuky na darček, ktorý by ste chceli predať. Samozrejmosťou je možnosť vloženia viacerých fotografií k darčeku ktorý ponúkate.
Vaše inzeráty budú zverejnené zadarmo.

Presvedčte sa o kvalitnej, bezplatnej inzercii, ktorú stránka nBazar.sk a jej funkcie ponúkajú a zbavte sa jednoduchým spôsobom nevhodného darčeka. Jednoduchý inzerát predá Váš nevhodný darček.

Pridajte sa k nám aj na Facebook-u.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.