Začína nová éra bankovania!

Je tu easybanking, s ktorým jednoducho, rýchlo a komfortne vybavíte všetky bankové operácie a vždy viete, kde je najbližší bankomat, či pobočka banky.

Slovenská sporiteľňa v týchto dňoch predstavuje svoju technologickú novinku: easybanking. S easybankingom máte k dispozícii aplikácie pre svoj mobil a tablet, ale aj pre notebook, či pre počítač. Vďaka mobilnej aplikácii Platby máte dokonalý prehľad o všetkých platbách na svojich účtoch a vidíte ich prehľadne zoradené aj s konkrétnym názvom obchodníka. Viete si tak ľahko zistiť, koľko ste napr. za posledný mesiac minuli na obľúbenej benzínke. Aplikácia Účty vám poskytne ľahký prístup k základným bankovým operáciám a skvelý prehľad o všetkých vašich účtoch. S aplikáciou Lokátor už nebudete mať žiaden problém s nájdením bankomatu,  pobočky, či obchodné zľavy Sphere. Lokátor vám ich nielen vyhľadá, ale priamo vás k nim aj bude navigovať.

Ak chcete aplikácie využívať v notebooku alebo v počítači, určite vyskúšajte aplikáciu Účty a platby, ktorá predstavuje jednoduchú, rýchlu a prehľadnú alternatívu ku tradičnému internetbankingu.

S aplikáciou Časová os uvidíte všetky svoje platby na časovej osi, ktorá vám uľahčí orientáciu.

Ak chcete o modernom a jednoduchom spôsobe bankovania vedieť viac, kliknite sem.

Prihláste sa a vložte PR článok

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Príďte na Deň otvorených dverí v Novom Ružinove

Chcete vidieť, ako môže vyzerať kvalitné mestské bývanie? Príďte sa o tom presvedčiť 23.9. na Deň otvorených dverí.