Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Začína nová éra bankovania!

Je tu easybanking, s ktorým jednoducho, rýchlo a komfortne vybavíte všetky bankové operácie a vždy viete, kde je najbližší bankomat, či pobočka banky.

Slovenská sporiteľňa v týchto dňoch predstavuje svoju technologickú novinku: easybanking. S easybankingom máte k dispozícii aplikácie pre svoj mobil a tablet, ale aj pre notebook, či pre počítač. Vďaka mobilnej aplikácii Platby máte dokonalý prehľad o všetkých platbách na svojich účtoch a vidíte ich prehľadne zoradené aj s konkrétnym názvom obchodníka. Viete si tak ľahko zistiť, koľko ste napr. za posledný mesiac minuli na obľúbenej benzínke. Aplikácia Účty vám poskytne ľahký prístup k základným bankovým operáciám a skvelý prehľad o všetkých vašich účtoch. S aplikáciou Lokátor už nebudete mať žiaden problém s nájdením bankomatu,  pobočky, či obchodné zľavy Sphere. Lokátor vám ich nielen vyhľadá, ale priamo vás k nim aj bude navigovať.

Ak chcete aplikácie využívať v notebooku alebo v počítači, určite vyskúšajte aplikáciu Účty a platby, ktorá predstavuje jednoduchú, rýchlu a prehľadnú alternatívu ku tradičnému internetbankingu.

S aplikáciou Časová os uvidíte všetky svoje platby na časovej osi, ktorá vám uľahčí orientáciu.

Ak chcete o modernom a jednoduchom spôsobe bankovania vedieť viac, kliknite sem.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line