Odpúšťame poplatok aj nad rámec zákona

ČSOB sa rozhodla vyjsť klientom maximálne v ústrety a od začiatku roka 2013 ponúka predčasné splatenie spotrebiteľského úveru úplne zdarma v akejkoľvek výške.

Predčasné splatenie spotrebiteľského úveru do výšky 10 000 € je bezplatné. Bankám to od 1. januára 2013 ukladá novela zákona o spotrebiteľských úveroch. ČSOB sa však rozhodla vyjsť klientom maximálne v ústrety a od začiatku roka 2013 ponúka predčasné splatenie spotrebiteľského úveru úplne zdarma v akejkoľvek výške.

Aj napriek skutočnosti, že novela umožňuje vyberať poplatok od klientov, ktorých výška predčasného splatenia spotrebiteľského úveru presahuje 10 000 € počas obdobia dvanástich mesiacov, sme sa od 1.1.2013 rozhodli pristúpiť k zmene tak, aby sme ponúkli klientom ešte bonus navyše.

To znamená, že klienta neobmedzujeme výškou predčasného splatenia spotrebiteľského úveru a umožníme mu predčasné splatenie úveru poskytnutého od 1.1.2013 úplne zdarma v akejkoľvek výške a nielen do sumy 10 000 €, ako určuje nová legislatíva.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?

Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?

Obľúbené mestá spája povestný francúzsky šarm, no aj tak sú úplne odlišné.

Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie

Prílohu s overenými receptami nájdete vloženú v denníku SME v piatok 13. júla.

Salón architektov A0 – Coneco 2018

– dve výstavy a ocenenie Zlatý Leonard za nápad a kreativitu celého výstavného priestoru pre Stavebnú fakultu STU v Bratislave.