Odpúšťame poplatok aj nad rámec zákona

ČSOB sa rozhodla vyjsť klientom maximálne v ústrety a od začiatku roka 2013 ponúka predčasné splatenie spotrebiteľského úveru úplne zdarma v akejkoľvek výške.

Predčasné splatenie spotrebiteľského úveru do výšky 10 000 € je bezplatné. Bankám to od 1. januára 2013 ukladá novela zákona o spotrebiteľských úveroch. ČSOB sa však rozhodla vyjsť klientom maximálne v ústrety a od začiatku roka 2013 ponúka predčasné splatenie spotrebiteľského úveru úplne zdarma v akejkoľvek výške.

Aj napriek skutočnosti, že novela umožňuje vyberať poplatok od klientov, ktorých výška predčasného splatenia spotrebiteľského úveru presahuje 10 000 € počas obdobia dvanástich mesiacov, sme sa od 1.1.2013 rozhodli pristúpiť k zmene tak, aby sme ponúkli klientom ešte bonus navyše.

To znamená, že klienta neobmedzujeme výškou predčasného splatenia spotrebiteľského úveru a umožníme mu predčasné splatenie úveru poskytnutého od 1.1.2013 úplne zdarma v akejkoľvek výške a nielen do sumy 10 000 €, ako určuje nová legislatíva.

Fascinuje ma nadšenie mladých ľudí, s akým hltajú nové trendy

...hovorí profesor Pavol Findura, pedagóg na Katedre strojov a výrobných biosystémov Technickej fakulty SPU v Nitre.

16 tipov na poznávacie zájazdy so slovenským sprievodcom

Objavujte nové miesta bez starostí so slovenským turistickým sprievodcom.

Adient je tretí najlepší zamestnávateľ

Spoločnosť Adient, globálny líder vo výrobe automobilových sedadiel, získala tretie miesto v prestížnej ankete Najzamestnávateľ.

Chute a vône kórejskej kuchyne priamo v METRO

Užite si chute a vône Južnej Kórey pri príležitosti olympiády v Pjongčangu priamo vo veľkoobchode METRO po celom Slovensku.