Odpúšťame poplatok aj nad rámec zákona

ČSOB sa rozhodla vyjsť klientom maximálne v ústrety a od začiatku roka 2013 ponúka predčasné splatenie spotrebiteľského úveru úplne zdarma v akejkoľvek výške.

Predčasné splatenie spotrebiteľského úveru do výšky 10 000 € je bezplatné. Bankám to od 1. januára 2013 ukladá novela zákona o spotrebiteľských úveroch. ČSOB sa však rozhodla vyjsť klientom maximálne v ústrety a od začiatku roka 2013 ponúka predčasné splatenie spotrebiteľského úveru úplne zdarma v akejkoľvek výške.

Aj napriek skutočnosti, že novela umožňuje vyberať poplatok od klientov, ktorých výška predčasného splatenia spotrebiteľského úveru presahuje 10 000 € počas obdobia dvanástich mesiacov, sme sa od 1.1.2013 rozhodli pristúpiť k zmene tak, aby sme ponúkli klientom ešte bonus navyše.

To znamená, že klienta neobmedzujeme výškou predčasného splatenia spotrebiteľského úveru a umožníme mu predčasné splatenie úveru poskytnutého od 1.1.2013 úplne zdarma v akejkoľvek výške a nielen do sumy 10 000 €, ako určuje nová legislatíva.

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovensky realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.