Piatok, 15. november, 2019 | Meniny má Leopold

Odpúšťame poplatok aj nad rámec zákona

ČSOB sa rozhodla vyjsť klientom maximálne v ústrety a od začiatku roka 2013 ponúka predčasné splatenie spotrebiteľského úveru úplne zdarma v akejkoľvek výške.

Predčasné splatenie spotrebiteľského úveru do výšky 10 000 € je bezplatné. Bankám to od 1. januára 2013 ukladá novela zákona o spotrebiteľských úveroch. ČSOB sa však rozhodla vyjsť klientom maximálne v ústrety a od začiatku roka 2013 ponúka predčasné splatenie spotrebiteľského úveru úplne zdarma v akejkoľvek výške.

Aj napriek skutočnosti, že novela umožňuje vyberať poplatok od klientov, ktorých výška predčasného splatenia spotrebiteľského úveru presahuje 10 000 € počas obdobia dvanástich mesiacov, sme sa od 1.1.2013 rozhodli pristúpiť k zmene tak, aby sme ponúkli klientom ešte bonus navyše.

To znamená, že klienta neobmedzujeme výškou predčasného splatenia spotrebiteľského úveru a umožníme mu predčasné splatenie úveru poskytnutého od 1.1.2013 úplne zdarma v akejkoľvek výške a nielen do sumy 10 000 €, ako určuje nová legislatíva.

30 rokov slobody: Predplaťte si SME.sk za mimoriadnu cenu

Získajte SME.sk k 30. výročiu nežnej revolúcie iba za 30 eur na celý rok.

Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v Thajsku?

Otestovali sme hotely, služby a pláže na Phukete, Krabi, Khao Lak a v Bangkoku.

Noc divadiel má okrúhle výročie a je v znamení Nežnej revolúcie

Ponúkne výnimočné predstavenia, stretnutia s hercami a herečkami a iné zážitky.