Odpúšťame poplatok aj nad rámec zákona

ČSOB sa rozhodla vyjsť klientom maximálne v ústrety a od začiatku roka 2013 ponúka predčasné splatenie spotrebiteľského úveru úplne zdarma v akejkoľvek výške.

Predčasné splatenie spotrebiteľského úveru do výšky 10 000 € je bezplatné. Bankám to od 1. januára 2013 ukladá novela zákona o spotrebiteľských úveroch. ČSOB sa však rozhodla vyjsť klientom maximálne v ústrety a od začiatku roka 2013 ponúka predčasné splatenie spotrebiteľského úveru úplne zdarma v akejkoľvek výške.

Aj napriek skutočnosti, že novela umožňuje vyberať poplatok od klientov, ktorých výška predčasného splatenia spotrebiteľského úveru presahuje 10 000 € počas obdobia dvanástich mesiacov, sme sa od 1.1.2013 rozhodli pristúpiť k zmene tak, aby sme ponúkli klientom ešte bonus navyše.

To znamená, že klienta neobmedzujeme výškou predčasného splatenia spotrebiteľského úveru a umožníme mu predčasné splatenie úveru poskytnutého od 1.1.2013 úplne zdarma v akejkoľvek výške a nielen do sumy 10 000 €, ako určuje nová legislatíva.

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?