Mobilom platíme účty stále častejšie

Ľudia čoraz častejšie využívajú aktívne svoje účty a balíky služieb. Až 42 % ČSOB klientov tak za ich vedenie neplatia ani cent.

Aj mladí siahajú čoraz hlbšie do peňaženky. Žiaci základných a stredných škôl minuli ku koncu minulého roka o 13 % peňazí viac ako vlani. Rozdiely sú aj v používaní karty či hotovosti. Stredoškoláci si z bankomatu odnesú dvakrát vyššiu hotovosť v porovnaní so sumou, ktorú zaplatia kartou v obchodoch. 24 % študentov zase využíva služby elektronického bankovníctva.

Na Slovensku uprednostňujeme domovské bankomaty

Z bankomatov na Slovensku si ľudia vyberajú peniaze v priemere 4 razy do mesiaca, pričom priemerná výška výberu je 140 €. Uprednostňujeme bankomaty svojej domovskej banky, z ktorých si vyberáme častejšie a aj nižšie sumy.

V zahraničí vyberajú hotovosť najčastejšie mladí

V zahraničí si najčastejšie vyberajú hotovosť z bankomatu mladí ľudia vo veku 20 až 30 rokov, pričom priemerný výber je vyše 112 €. Za hranicami si o polovicu častejšie vyberajú hotovosť muži ako ženy.

Mobilom platíme účty čoraz viac

Mobilná aplikácia ČSOB Smartbanking je čoraz populárnejšia, počet prihlásení každým mesiacom stúpa, jeden užívateľ sa do aplikácie prihlási v priemere 15-krát mesačne. Oproti augustu mesačný počet prihlásení vzrástol už o viac ako 50 %.
Prostredníctvom mobilnej aplikácie ľudia aj stále častejšie svoje účty platia, najčastejšie tak už dlhodobo robia v pondelok medzi 10 a 11 hodinou a stúpa aj priemerná suma, ktorú zaplatia, už je to priemerne 60 €.

Stúpa aj využívanie internetového bankovníctva

Aj internetbanking šetrí ľuďom čas a prostredníctvom neho môžu veľa vecí vybaviť z pohodlia domova. Objem transakcií zrealizovaných prostredníctvom elektronického bankovníctva na účtoch ČSOB bol v roku 2012 o 7,63 % vyšší ako v roku 2011.
So Smart účtom môžete súťažiť o nový iPad mini

Klienti, ktorí si v období od 14.1. do 15.3. otvoria v ČSOB Smart účet (Pohoda, Extra Pohoda) v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, môžu súťažiť o nový štýlový tablet. Okrem toho môžu získať 50 % zľavu z poplatku za vedenie balíka Pohoda pre svojho blízkeho.

Pohoda
Obsah balíka služieb:
medzinárodná platobná karta VISA Classic alebo MasterCard Standard, platby platobnou kartou v SR a zahraničí výbery z bankomatov ČSOB v SR, služby elektronického bankovníctva, povolené prečerpanie na účte, neobmedzený počet hotovostných vkladov, neobmedzený počet transakcií (prijaté platby, odoslané platby elektronicky, platby na základe trvalých príkazov a súhlasov s inkasom).
    Zľavu 100% z poplatku získate:
    ak je kreditný obrat min. 400 €, zrealizujete min. 1 trvalý príkaz, zrealizujete 1 súhlas s inkasom , priemerný mesačný zostatok je min. 300 €,
      alebo
      ak úspory v ČSOB dosiahnu objem min. 10 000 €,
        alebo
        ak priemerný mesačný zostatok na vašom podnikateľskom konte (Elektron, Plus) je min. 3 000 €, alebo aktívne využívate nový balík služieb Podnikateľské konto.
          Extra Pohoda
          Exkluzívny balík pre náročných klientov, s ktorým za jeden poplatok získate množstvo služieb a neobmedzený počet vybraných transakcií. S Extra Pohodou získate navyše výbery z bankomatov všetkých bánk v SR a zahraničí, cestovné a úrazové poistenie či vlastný obrázok na karte. Aj tento balík máte možnosť využívať bez poplatku.
          Obsah balíka služieb:
          medzinárodná platobná karta VISA Classic alebo MasterCard Standard s vlastným obrázkom a cestovným poistením , platby platobnou kartou v SR a zahraničí, výbery z bankomatov všetkých bánk v SR a SEPA krajinách v mene EUR, služby elektronického bankovníctva, povolené prečerpanie na účte , úrazové poistenie , neobmedzený počet transakcií (prijaté platby, odoslané platby elektronicky a na pobočke, platby na základe trvalých príkazov a súhlasov s inkasom, hotovostné vklady).
            Zľavu 100% z poplatku získate: ak úspory v ČSOB dosiahnu objem min. 15 000 €.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut