Viete, na čo míňate najviac peňazí?

Koľko ste minulý mesiac zaplatili na benzín, oblečenie, či na jedlo? S easybankingom o tom získate dokonalý prehľad.

Easybanking výrazne zjednoduší orientáciu vo vašich peniazoch. Vďaka jeho inovatívnym aplikáciám získate dokonalý prehľad o svojich platbách. Zdá sa vám, že ste vo vašej obľúbenej reštaurácii minuli za posledný mesiac príliš veľa peňazí? Skontrolujte si to cez easybanking. Reštauráciu si vyhľadáte jednoducho pomocou obrázka, loga, či fotky, ktorú si sami stiahnte do svojho mobilu, PC či notebooku..

Určite sa vám často stáva, že ste v meste a zúfalo zháňate bankomat. S easybankingom sa vám to už nestane. Nielenže vám ukáže najbližší bankomat, ale priamo vás k nemu aj privedie.

Veľkou prednosťou easybankingu je intuitívne ovládanie, ktoré je naozaj easy. Navyše ponúka ľahkú a prehľadnú orientáciu, tak v mobile, ako i na webe

Chcete o easybankingu vedieť viac? Kliknite sem.

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana