Viete, na čo míňate najviac peňazí?

Koľko ste minulý mesiac zaplatili na benzín, oblečenie, či na jedlo? S easybankingom o tom získate dokonalý prehľad.

Easybanking výrazne zjednoduší orientáciu vo vašich peniazoch. Vďaka jeho inovatívnym aplikáciám získate dokonalý prehľad o svojich platbách. Zdá sa vám, že ste vo vašej obľúbenej reštaurácii minuli za posledný mesiac príliš veľa peňazí? Skontrolujte si to cez easybanking. Reštauráciu si vyhľadáte jednoducho pomocou obrázka, loga, či fotky, ktorú si sami stiahnte do svojho mobilu, PC či notebooku..

Určite sa vám často stáva, že ste v meste a zúfalo zháňate bankomat. S easybankingom sa vám to už nestane. Nielenže vám ukáže najbližší bankomat, ale priamo vás k nemu aj privedie.

Veľkou prednosťou easybankingu je intuitívne ovládanie, ktoré je naozaj easy. Navyše ponúka ľahkú a prehľadnú orientáciu, tak v mobile, ako i na webe

Chcete o easybankingu vedieť viac? Kliknite sem.

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen