V ústrety požiadavkám klienta

Tento rok nastávajú v Českej republike významné zmeny v penzijnom poistení, a preto neváhala ani ING Penzijní společnost, ktorá prichádza s novou korporátnou stránkou od InterWay.

Nová korporátna stránka ING Penzijní společnosti od InterWay

Na novej stránke nájdu návštevníci všeobecné informácie, ale aj informácie o penzijnej reforme v Čechách.
V poradni Vám ING zodpovedá najčastejšie kladené otázky na tému penzijnej reformy, na stránke fondov sa zas dozviete všetko o výkonnosti jednotlivých fondov a pomocou penzijnej kalkulačky si môžete spočítať, koľko by ste získali, ak by ste si sporili s ING.
Pre klienta realizovala spoločnosť InterWay tiež mapu kontaktov, ktorá funguje celkom bez využitia tretích strán a tak spĺňa i tie najnáročnejšie bezpečnostné požiadavky.

Redakčný systém WebJET

WebJET obsahuje viac ako 60 modulov rôzneho charakteru. Jeho vývoj siaha do roku 2001. Za toto obdobie získal 5 významných ocenení na medzinárodnej konferencii ITAPA. Naposledy v roku 2010 ocenenie „Najlepšia bezbariérová stránka samospráv“ za stránku Prešovského samosprávneho kraja.
Redakčný systém od spoločnosti InterWay má iba 11 rokov a za sebou skúsenosti s významnými spoločnosťami komerčného i nekomerčného charakteru ako Tatra banka, ING, Generali, Spoločnosť 7 PLUS, Prvá stavebná sporiteľňa, Všeobecná úverová banka, inštitúcie a organizácie verejnej správy ako Všeobecná zdravotná poisťovňa, Prešovský samosprávny kraj, Košický samosprávny kraj, Nitriansky samosprávny kraj, Žilinský samosprávny kraj a ďalšie.

Aj web stránka Vám spraví biznis...

Pre komerčné stránky platí niekoľko pravidiel dizajnu a funkcionalít web stránky. Dôležité je sledovať trendy a podriaďovať im Váš web. Náš tím odborníkov dokáže splniť náročné požiadavky klienta, neváhajte a kontaktujte nás na adrese: sales@interway.sk
Viac informácií na www.interway.sk

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?