V ústrety požiadavkám klienta

Tento rok nastávajú v Českej republike významné zmeny v penzijnom poistení, a preto neváhala ani ING Penzijní společnost, ktorá prichádza s novou korporátnou stránkou od InterWay.

Nová korporátna stránka ING Penzijní společnosti od InterWay

Na novej stránke nájdu návštevníci všeobecné informácie, ale aj informácie o penzijnej reforme v Čechách.
V poradni Vám ING zodpovedá najčastejšie kladené otázky na tému penzijnej reformy, na stránke fondov sa zas dozviete všetko o výkonnosti jednotlivých fondov a pomocou penzijnej kalkulačky si môžete spočítať, koľko by ste získali, ak by ste si sporili s ING.
Pre klienta realizovala spoločnosť InterWay tiež mapu kontaktov, ktorá funguje celkom bez využitia tretích strán a tak spĺňa i tie najnáročnejšie bezpečnostné požiadavky.

Redakčný systém WebJET

WebJET obsahuje viac ako 60 modulov rôzneho charakteru. Jeho vývoj siaha do roku 2001. Za toto obdobie získal 5 významných ocenení na medzinárodnej konferencii ITAPA. Naposledy v roku 2010 ocenenie „Najlepšia bezbariérová stránka samospráv“ za stránku Prešovského samosprávneho kraja.
Redakčný systém od spoločnosti InterWay má iba 11 rokov a za sebou skúsenosti s významnými spoločnosťami komerčného i nekomerčného charakteru ako Tatra banka, ING, Generali, Spoločnosť 7 PLUS, Prvá stavebná sporiteľňa, Všeobecná úverová banka, inštitúcie a organizácie verejnej správy ako Všeobecná zdravotná poisťovňa, Prešovský samosprávny kraj, Košický samosprávny kraj, Nitriansky samosprávny kraj, Žilinský samosprávny kraj a ďalšie.

Aj web stránka Vám spraví biznis...

Pre komerčné stránky platí niekoľko pravidiel dizajnu a funkcionalít web stránky. Dôležité je sledovať trendy a podriaďovať im Váš web. Náš tím odborníkov dokáže splniť náročné požiadavky klienta, neváhajte a kontaktujte nás na adrese: sales@interway.sk
Viac informácií na www.interway.sk

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.