Viazanie diplomoviek v Bratislave

Kvalitný papier, precízna tlač, reprezentatívne dosky sú základnými prvkami, ktoré dodajú vašej diplomovke profesionálny vzhľad.

Píšete diplomovú prácu? Potom sa určite snažíte dotiahnuť svoje dielo do absolútnej dokonalosti. K tomu však popri odbornom textovom obsahu patrí aj bezchybný vzhľad – a to už je práca pre odborníkov z Viazanie-diplomoviek.com.

Kvalitný papier, precízna digitálna tlač, reprezentatívne obalové dosky a spoľahlivá väzba sú základnými prvkami, ktoré dodajú vašej diplomovke profesionálny vzhľad. Ešte pred objednávkou sa oplatí premyslieť detaily: najmä farbu dosiek a text na prednú stranu obálky. Na Viazanie-diplomoviek.com si môžete pozrieť vzorovú fotogalériu hotových prác, inšpirovať sa a zvoliť si správnu kombináciu farieb. K dispozícii je čierna, modrá, bordová alebo zelená farba obálky a strieborné alebo zlaté písmo.

foto1jpg (2)-r517_res.jpg

Pri objednávke je potrebné vybrať si niektorý z dodacích termínov – na počkanie, do 4 hodín, do 1 až do 3 dní. Čas sa počíta od dodania podkladov. Na svoje si môže prísť zákazník pre ktorého “už včera bolo neskoro”, ale aj taký ktorý má dostatok času a uprednostní nižšiu cenu. Priamo v cene viazania diplomových prác je až 5 riadkov textu na obálku diplomovky s možnosťou priobjednať ďaľšie riadky. Medzi doplnkovými službami nechýba napálenie diplomovky na CD s potlačou a obalom, opravy zviazanej práce, úpravy číslovania a pod.

V Bratislave aj na počkanie, do celej SR kuriérom:

• objednať si tlač a viazanie diplomovky môžete emailom alebo telefonicky
  • priamo na bratislavských vysokoškolských internátoch “Mlyny” na Starých Gruntoch 36 (átriové domčeky, blok R)
  • najpohodlnejšie riešenie: doručenie kuriérom v rámci celého Slovenska
  • kontaktné údaje a viac info na www.viazanie-diplomoviek.com

Popri diplomovkách v Plotbase, s.r.o. tlačia a viažu aj bakalárske, dizertačné a rigorózne práce. Kompletné portfólio služieb obsahuje široký sortiment ďaľších tlačiarenskych a plánografických prác za výborné ceny.

foto2jpg (2)-r424_res.jpg

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.