Viazanie diplomoviek v Bratislave

Kvalitný papier, precízna tlač, reprezentatívne dosky sú základnými prvkami, ktoré dodajú vašej diplomovke profesionálny vzhľad.

Píšete diplomovú prácu? Potom sa určite snažíte dotiahnuť svoje dielo do absolútnej dokonalosti. K tomu však popri odbornom textovom obsahu patrí aj bezchybný vzhľad – a to už je práca pre odborníkov z Viazanie-diplomoviek.com.

Kvalitný papier, precízna digitálna tlač, reprezentatívne obalové dosky a spoľahlivá väzba sú základnými prvkami, ktoré dodajú vašej diplomovke profesionálny vzhľad. Ešte pred objednávkou sa oplatí premyslieť detaily: najmä farbu dosiek a text na prednú stranu obálky. Na Viazanie-diplomoviek.com si môžete pozrieť vzorovú fotogalériu hotových prác, inšpirovať sa a zvoliť si správnu kombináciu farieb. K dispozícii je čierna, modrá, bordová alebo zelená farba obálky a strieborné alebo zlaté písmo.

foto1jpg (2)-r517_res.jpg

Pri objednávke je potrebné vybrať si niektorý z dodacích termínov – na počkanie, do 4 hodín, do 1 až do 3 dní. Čas sa počíta od dodania podkladov. Na svoje si môže prísť zákazník pre ktorého “už včera bolo neskoro”, ale aj taký ktorý má dostatok času a uprednostní nižšiu cenu. Priamo v cene viazania diplomových prác je až 5 riadkov textu na obálku diplomovky s možnosťou priobjednať ďaľšie riadky. Medzi doplnkovými službami nechýba napálenie diplomovky na CD s potlačou a obalom, opravy zviazanej práce, úpravy číslovania a pod.

V Bratislave aj na počkanie, do celej SR kuriérom:

• objednať si tlač a viazanie diplomovky môžete emailom alebo telefonicky
  • priamo na bratislavských vysokoškolských internátoch “Mlyny” na Starých Gruntoch 36 (átriové domčeky, blok R)
  • najpohodlnejšie riešenie: doručenie kuriérom v rámci celého Slovenska
  • kontaktné údaje a viac info na www.viazanie-diplomoviek.com

Popri diplomovkách v Plotbase, s.r.o. tlačia a viažu aj bakalárske, dizertačné a rigorózne práce. Kompletné portfólio služieb obsahuje široký sortiment ďaľších tlačiarenskych a plánografických prác za výborné ceny.

foto2jpg (2)-r424_res.jpg

Riešenie kolízií áut - exkluzivní autokamera MiVue 766 WiFi

Mio MiVue 766 Wifi zaznamená jízdu senzorem Sony a s GPS, upozorní na nehody, má dotykový displej, upozornění na radary ad. funkce

Venujte na Vianoce darček plný informácií!

Darujte svojim najbližším hodnotné informácie po celý rok s predplatným SME.sk

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.