Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Viazanie diplomoviek v Bratislave

Kvalitný papier, precízna tlač, reprezentatívne dosky sú základnými prvkami, ktoré dodajú vašej diplomovke profesionálny vzhľad.

Píšete diplomovú prácu? Potom sa určite snažíte dotiahnuť svoje dielo do absolútnej dokonalosti. K tomu však popri odbornom textovom obsahu patrí aj bezchybný vzhľad – a to už je práca pre odborníkov z Viazanie-diplomoviek.com.

Kvalitný papier, precízna digitálna tlač, reprezentatívne obalové dosky a spoľahlivá väzba sú základnými prvkami, ktoré dodajú vašej diplomovke profesionálny vzhľad. Ešte pred objednávkou sa oplatí premyslieť detaily: najmä farbu dosiek a text na prednú stranu obálky. Na Viazanie-diplomoviek.com si môžete pozrieť vzorovú fotogalériu hotových prác, inšpirovať sa a zvoliť si správnu kombináciu farieb. K dispozícii je čierna, modrá, bordová alebo zelená farba obálky a strieborné alebo zlaté písmo.

foto1jpg (2)-r517_res.jpg

Pri objednávke je potrebné vybrať si niektorý z dodacích termínov – na počkanie, do 4 hodín, do 1 až do 3 dní. Čas sa počíta od dodania podkladov. Na svoje si môže prísť zákazník pre ktorého “už včera bolo neskoro”, ale aj taký ktorý má dostatok času a uprednostní nižšiu cenu. Priamo v cene viazania diplomových prác je až 5 riadkov textu na obálku diplomovky s možnosťou priobjednať ďaľšie riadky. Medzi doplnkovými službami nechýba napálenie diplomovky na CD s potlačou a obalom, opravy zviazanej práce, úpravy číslovania a pod.

V Bratislave aj na počkanie, do celej SR kuriérom:

• objednať si tlač a viazanie diplomovky môžete emailom alebo telefonicky
  • priamo na bratislavských vysokoškolských internátoch “Mlyny” na Starých Gruntoch 36 (átriové domčeky, blok R)
  • najpohodlnejšie riešenie: doručenie kuriérom v rámci celého Slovenska
  • kontaktné údaje a viac info na www.viazanie-diplomoviek.com

Popri diplomovkách v Plotbase, s.r.o. tlačia a viažu aj bakalárske, dizertačné a rigorózne práce. Kompletné portfólio služieb obsahuje široký sortiment ďaľších tlačiarenskych a plánografických prác za výborné ceny.

foto2jpg (2)-r424_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.