Šetríme životné prostredie

Patríme medzi zodpovedné spoločnosti a myslíme aj na životné prostredie, čím šetríme prírodu. Dôkazom nášho zodpovedného prístupu je aj certifikát ISO 14001:2004 a ISO 50001:2011, ktorý sme nedávno získali. ČSOB tak úspešne zaviedla integrovaný systém riadenia ochrany životného prostredia efektívneho využívania energií.

ČSOB znížila spotrebu elektrickej energie použitím LED technológie osvetľovacích telies vo viacerých kanceláriách o 5 %. Okrem toho sme v budovách, kde pracuje viac ako 35 zamestnancov, zabezpečili špeciálne nádoby na separáciu odpadu z plastových (PET) fliaš. Tento odpad odoberá externá firma, ktorá ho triedi, separuje a následne slúži ako druhotná surovina na výrobu tovarov.
Dôkazom nášho pozitívneho prístupu k šetreniu životného prostredia je fakt, že v decembri sme úspešne absolvovali certifikačný audit integrovaného systému riadenia ochrany životného prostredia a efektívneho využívania energií (ISR), ktorý potvrdil súlad ISR zavedeného v banke s kritériami auditu ISO 14001:2004 a ISO 50001:2011.

Banka na základe auditu získala certifikáty, ktoré potvrdzujú, že zavedený systém spĺňa požiadavky medzinárodných noriem ISO 14001:2004 a ISO 50001:2011 pre poskytovanie bankových služieb a s nimi súvisiacich činnosti.

Zavedením ISR a jeho obhájením v rámci náročného certifikačného procesu ČSOB potvrdila snahu byť priateľskejšia k životnému prostrediu a šetrnejšie využívať energie. Práca v rámci ISR pokračuje naďalej v plnení stanovených dlhodobých cieľov na rok 2013.

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.