Šetríme životné prostredie

Patríme medzi zodpovedné spoločnosti a myslíme aj na životné prostredie, čím šetríme prírodu. Dôkazom nášho zodpovedného prístupu je aj certifikát ISO 14001:2004 a ISO 50001:2011, ktorý sme nedávno získali. ČSOB tak úspešne zaviedla integrovaný systém riadenia ochrany životného prostredia efektívneho využívania energií.

ČSOB znížila spotrebu elektrickej energie použitím LED technológie osvetľovacích telies vo viacerých kanceláriách o 5 %. Okrem toho sme v budovách, kde pracuje viac ako 35 zamestnancov, zabezpečili špeciálne nádoby na separáciu odpadu z plastových (PET) fliaš. Tento odpad odoberá externá firma, ktorá ho triedi, separuje a následne slúži ako druhotná surovina na výrobu tovarov.
Dôkazom nášho pozitívneho prístupu k šetreniu životného prostredia je fakt, že v decembri sme úspešne absolvovali certifikačný audit integrovaného systému riadenia ochrany životného prostredia a efektívneho využívania energií (ISR), ktorý potvrdil súlad ISR zavedeného v banke s kritériami auditu ISO 14001:2004 a ISO 50001:2011.

Banka na základe auditu získala certifikáty, ktoré potvrdzujú, že zavedený systém spĺňa požiadavky medzinárodných noriem ISO 14001:2004 a ISO 50001:2011 pre poskytovanie bankových služieb a s nimi súvisiacich činnosti.

Zavedením ISR a jeho obhájením v rámci náročného certifikačného procesu ČSOB potvrdila snahu byť priateľskejšia k životnému prostrediu a šetrnejšie využívať energie. Práca v rámci ISR pokračuje naďalej v plnení stanovených dlhodobých cieľov na rok 2013.

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.