Šetríme životné prostredie

Patríme medzi zodpovedné spoločnosti a myslíme aj na životné prostredie, čím šetríme prírodu. Dôkazom nášho zodpovedného prístupu je aj certifikát ISO 14001:2004 a ISO 50001:2011, ktorý sme nedávno získali. ČSOB tak úspešne zaviedla integrovaný systém riadenia ochrany životného prostredia efektívneho využívania energií.

ČSOB znížila spotrebu elektrickej energie použitím LED technológie osvetľovacích telies vo viacerých kanceláriách o 5 %. Okrem toho sme v budovách, kde pracuje viac ako 35 zamestnancov, zabezpečili špeciálne nádoby na separáciu odpadu z plastových (PET) fliaš. Tento odpad odoberá externá firma, ktorá ho triedi, separuje a následne slúži ako druhotná surovina na výrobu tovarov.
Dôkazom nášho pozitívneho prístupu k šetreniu životného prostredia je fakt, že v decembri sme úspešne absolvovali certifikačný audit integrovaného systému riadenia ochrany životného prostredia a efektívneho využívania energií (ISR), ktorý potvrdil súlad ISR zavedeného v banke s kritériami auditu ISO 14001:2004 a ISO 50001:2011.

Banka na základe auditu získala certifikáty, ktoré potvrdzujú, že zavedený systém spĺňa požiadavky medzinárodných noriem ISO 14001:2004 a ISO 50001:2011 pre poskytovanie bankových služieb a s nimi súvisiacich činnosti.

Zavedením ISR a jeho obhájením v rámci náročného certifikačného procesu ČSOB potvrdila snahu byť priateľskejšia k životnému prostrediu a šetrnejšie využívať energie. Práca v rámci ISR pokračuje naďalej v plnení stanovených dlhodobých cieľov na rok 2013.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut