Sobota, 7. december, 2019 | Meniny má Ambróz

Šetríme životné prostredie

Patríme medzi zodpovedné spoločnosti a myslíme aj na životné prostredie, čím šetríme prírodu. Dôkazom nášho zodpovedného prístupu je aj certifikát ISO 14001:2004 a ISO 50001:2011, ktorý sme nedávno získali. ČSOB tak úspešne zaviedla integrovaný systém riadenia ochrany životného prostredia efektívneho využívania energií.

ČSOB znížila spotrebu elektrickej energie použitím LED technológie osvetľovacích telies vo viacerých kanceláriách o 5 %. Okrem toho sme v budovách, kde pracuje viac ako 35 zamestnancov, zabezpečili špeciálne nádoby na separáciu odpadu z plastových (PET) fliaš. Tento odpad odoberá externá firma, ktorá ho triedi, separuje a následne slúži ako druhotná surovina na výrobu tovarov.
Dôkazom nášho pozitívneho prístupu k šetreniu životného prostredia je fakt, že v decembri sme úspešne absolvovali certifikačný audit integrovaného systému riadenia ochrany životného prostredia a efektívneho využívania energií (ISR), ktorý potvrdil súlad ISR zavedeného v banke s kritériami auditu ISO 14001:2004 a ISO 50001:2011.

Banka na základe auditu získala certifikáty, ktoré potvrdzujú, že zavedený systém spĺňa požiadavky medzinárodných noriem ISO 14001:2004 a ISO 50001:2011 pre poskytovanie bankových služieb a s nimi súvisiacich činnosti.

Zavedením ISR a jeho obhájením v rámci náročného certifikačného procesu ČSOB potvrdila snahu byť priateľskejšia k životnému prostrediu a šetrnejšie využívať energie. Práca v rámci ISR pokračuje naďalej v plnení stanovených dlhodobých cieľov na rok 2013.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

7 tipov, ako zariadiť malú kuchyňu

Patríte medzi majiteľov malých kuchýň? Tak určite viete, ako je niekedy ťažké navrhnúť jej priestor tak, aby sa do nej vše vošlo.

​​​​​​​Darujte pod stromček stolovú hru o Gorile

Ahoj vtáčik, si tu? Gorila ti radosť z Vianoc nepokazí. Priatelia sa dali dokopy a vyrobili vtipnú kvízovú hru o známych kauzách.