Piatok, 15. november, 2019 | Meniny má Leopold

Šetríme životné prostredie

Patríme medzi zodpovedné spoločnosti a myslíme aj na životné prostredie, čím šetríme prírodu. Dôkazom nášho zodpovedného prístupu je aj certifikát ISO 14001:2004 a ISO 50001:2011, ktorý sme nedávno získali. ČSOB tak úspešne zaviedla integrovaný systém riadenia ochrany životného prostredia efektívneho využívania energií.

ČSOB znížila spotrebu elektrickej energie použitím LED technológie osvetľovacích telies vo viacerých kanceláriách o 5 %. Okrem toho sme v budovách, kde pracuje viac ako 35 zamestnancov, zabezpečili špeciálne nádoby na separáciu odpadu z plastových (PET) fliaš. Tento odpad odoberá externá firma, ktorá ho triedi, separuje a následne slúži ako druhotná surovina na výrobu tovarov.
Dôkazom nášho pozitívneho prístupu k šetreniu životného prostredia je fakt, že v decembri sme úspešne absolvovali certifikačný audit integrovaného systému riadenia ochrany životného prostredia a efektívneho využívania energií (ISR), ktorý potvrdil súlad ISR zavedeného v banke s kritériami auditu ISO 14001:2004 a ISO 50001:2011.

Banka na základe auditu získala certifikáty, ktoré potvrdzujú, že zavedený systém spĺňa požiadavky medzinárodných noriem ISO 14001:2004 a ISO 50001:2011 pre poskytovanie bankových služieb a s nimi súvisiacich činnosti.

Zavedením ISR a jeho obhájením v rámci náročného certifikačného procesu ČSOB potvrdila snahu byť priateľskejšia k životnému prostrediu a šetrnejšie využívať energie. Práca v rámci ISR pokračuje naďalej v plnení stanovených dlhodobých cieľov na rok 2013.

30 rokov slobody: Predplaťte si SME.sk za mimoriadnu cenu

Získajte SME.sk k 30. výročiu nežnej revolúcie iba za 30 eur na celý rok.

Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v Thajsku?

Otestovali sme hotely, služby a pláže na Phukete, Krabi, Khao Lak a v Bangkoku.

Noc divadiel má okrúhle výročie a je v znamení Nežnej revolúcie

Ponúkne výnimočné predstavenia, stretnutia s hercami a herečkami a iné zážitky.