Najopatrnejší vodiči sú zatiaľ v Banskej Bystrici

Počasie často komplikuje dopravnú situáciu na cestách a sneh či ľad zvyšujú riziko dopravných nehôd. Najviac poistných udalostí hlásili vodiči v prvých troch týždňoch tohto roka zo žilinského regiónu, naopak najmenej hlásení sme zaznamenali z Banskej Bystrice a okolia. V prvom a druhom týždni tohto roka sa zvýšil počet škodových udalostí v krajoch východného regiónu (Žilinský, Prešovský, Košický), zatiaľ čo v treťom to bol skôr západ (Nitriansky, Trnavský, Bratislavský). Údaje sú spracované zo štatistík ČSOB Poisťovne v časovom úseku 1.1. – 18.1. 2013.

Najviac dopravných nehôd je v pondelok

ČSOB Poisťovňa zaznamenala od vodičov počas prvých troch týždňov tohto roka najviac hlásení o poistnej udalosti v pondelok, čo zodpovedá dlhodobému trendu silných pondelkov daných hustotou premávky. Postupom týždňa počet dopravných kolízii klesal. Paradoxne, piatkový počet bol nižší ako v ostatných pracovných dňoch. O niečo menej ich bolo hlásených v utorok a stredu, nasledoval štvrtok a nedeľa. Najmenej vzniknutých škodových udalostí sme zaznamenali v sobotu.
Z prvých troch januárových týždňov bol podľa našich údajov najviac nehodový druhý januárový týždeň roku 2013.

V počte hlásení od vodičov vedie Žilina

Najviac hlásení od vodičov sme od začiatku roka zaznamenali v žilinskom regióne. O niečo menej dopravných kolízií bolo hlásených z Prešova a okolia, po ňom nasledoval bratislavský región, ďalej Trnavský, Košický, Nitriansky a Trenčiansky kraj. Najmenej hlásení o dopravných nehodách sme zaznamenali z banskobystrického regiónu.

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak