Kam investujú obozretní

Úroky na bežných vkladoch sú aktuálne veľmi nízke. Ak chcete dosiahnuť zaujímavé zhodnotenie, musíte sa pozrieť po inom riešení.

Efektívnu a modernú cestu zhodnocovania úspor predstavujú podielové fondy. Možno ste ich doteraz nevyužili, lebo sa vám zdali komplikované alebo ste sa obávali výraznejšej straty hodnoty vašej investície. So Smart fondomTB to tak nemusí byť. Ide o produkt z dielne Tatra Asset Management, spoločnosti, ktorá ako dominantný líder spravovala v minulom roku 4 z 10 eur investovaných na Slovensku do podielových fondov. Smart fondTB má vďaka svojej unikátnej investičnej stratégii potenciál priniesť zaujímavý výnos bez významnejších výkyvov.

V Smart fondeTB sú zastúpené dôležité aktíva, ako sú napríklad akcie, realitné, komoditné investície či dlhopisy. Celkovo môžete v tomto riešení profitovať až z 10 druhov aktív, pričom od roku 2012 medzi ne patrí aj zlato a cudzie meny. Peniaze však investuje len do tých aktív, ktoré rastú. Keď začnú aktíva klesať, odpredáva ich a späť ich nakúpi, keď sa ich rast obnoví. Takto má fond potenciál priniesť investorovi výnos na rastúcich trhoch a pritom mu dopriať pokojnejší spánok.

Viac o výhodách Smart fondu

Prihláste sa a vložte PR článok

Štýlové osvetlenie do obývačky: Rozhoduje i to, ako žijete

Do veľkého priestoru patria veľké lampy, aby obohatili interiér a nestratili sa v ňom.

PSK Aréna stavia základy pre kvalitný a moderný hokej

Štadión poskytuje priestor pre všetkých nadšencov ľadových športov už od tých najmenších.

Maurícius: Slnečná dovolenka v zime

Exotický ostrov Maurícius je aj v zime zárukou príjemnej dovolenky.

Podnikajte vo vlastnom blízko historického centra

Štýlové a pritom praktické priestory umiestnené v lukratívnej časti Košíc.