Kam investujú obozretní

Úroky na bežných vkladoch sú aktuálne veľmi nízke. Ak chcete dosiahnuť zaujímavé zhodnotenie, musíte sa pozrieť po inom riešení.

Efektívnu a modernú cestu zhodnocovania úspor predstavujú podielové fondy. Možno ste ich doteraz nevyužili, lebo sa vám zdali komplikované alebo ste sa obávali výraznejšej straty hodnoty vašej investície. So Smart fondomTB to tak nemusí byť. Ide o produkt z dielne Tatra Asset Management, spoločnosti, ktorá ako dominantný líder spravovala v minulom roku 4 z 10 eur investovaných na Slovensku do podielových fondov. Smart fondTB má vďaka svojej unikátnej investičnej stratégii potenciál priniesť zaujímavý výnos bez významnejších výkyvov.

V Smart fondeTB sú zastúpené dôležité aktíva, ako sú napríklad akcie, realitné, komoditné investície či dlhopisy. Celkovo môžete v tomto riešení profitovať až z 10 druhov aktív, pričom od roku 2012 medzi ne patrí aj zlato a cudzie meny. Peniaze však investuje len do tých aktív, ktoré rastú. Keď začnú aktíva klesať, odpredáva ich a späť ich nakúpi, keď sa ich rast obnoví. Takto má fond potenciál priniesť investorovi výnos na rastúcich trhoch a pritom mu dopriať pokojnejší spánok.

Viac o výhodách Smart fondu

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.