Energii2 pribudli v závere roka 2012 noví zákazníci

V závere roka 2012 zaznamenal alternatívny predajca elektrickej energie a zemného plynu Energie2, a.s., Bratislava významný nárast predaja v porovnaní s rovnakým obdobím predchádzajúceho roku. Najsilnejšie boli posledné tri mesiace roku 2012, kedy firme pribudlo niekoľkonásobne viac zákazníkov z radov domácností, než tomu bolo rok predtým. Rozhodujúcim faktorom pre zmenu dodávateľa sú naďalej ceny elektriny a plynu, ktoré má Energie2 výrazne výhodnejšie ako dominantní dodávatelia energií. Informoval o tom riaditeľ Energie2, a.s., Dávid Vlnka.

,,Ľudia si už zvykli na to, že v závere roka je vhodný čas na zmeny dodávateľov energií. Aj predajcovia smerujú všetky kampane práve na koniec roka. Podľa našich poznatkov sú silnými v predaji všetky mesiace od septembra do konca roka a najsilnejšie sú posledné tri mesiace v roku. Záujem domácností o zmenu dodávateľa je pri elektrine, aj plyne v podstate rovnaký. Kým v minulosti bolo viacej záujemcov o zmenu dodávateľa plynu, teraz majú ľudia záujem meniť dodávateľov oboch komodít, za výhodnejších alternatívnych. Predpokladáme, že trh bude naďalej bojovať o zákazníka, z čoho môžu naďalej ťažiť spotrebitelia v podobe nižších cien“, vysvetlil D.Vlnka.

Dodal, že spoločnosť Energie2, a. s. je jedným z najlacnejších dodávateľov zemného plynu a elektrickej energie na slovenskom trhu. Jedny z najlepších cien od dodávateľa prakticky znamenajú, že zákazníci ušetria stovky eur ročne. Výhodou je, že zákazník má obe komodity od jedného dodávateľa a postačí mu len jedna faktúra. Medzi klientov Energie2 patria okrem domácností aj firmy, mestá a obce, nemocnice, či veľké obchodné centrá.

Energie2 má sídlo v Bratislave a pobočky v Topoľčanoch a Prešove. Cenníkové sadzby má Energie2 nastavené nižšie, než dominantní dodávatelia. Navyše pri uzavretí zmluvy cez internet poskytuje zákazníkom z radov domácností ďalšiu zľavu 2 % z cenníkovej ceny, a to po celú dobu trvania zmluvy. Všetkým tiež garantuje, že na konci roka im vráti 2 eurá za každú odobratú MWh. Značný záujem je o produkt - Nebeská ponuka. Pre nových zákazníkov - pri uzavretí zmluvy na dobu 6 rokov, Energie2 garantuje nižšiu cenu oproti súčasnému dodávateľovi elektriny a plynu po celý čas trvania zmluvného vzťahu. Zákazníci tak môžu ušetriť za dobu trvania zmluvy až tisíce eur. Pre veľkých odberateľov zas Energie2 vie ponúknuť individuálne ceny a zľavy.

Prechod k novému dodávateľovi je jednoduchý. Zákazník iba podpíše zmluvu a plnú moc a poskytne firme kópiu poslednej vyúčtovacej faktúry a Energie2 vykoná potrebné zmeny. Zabezpečí aj všetky úkony pri zmene dodávateľa. Pritom meracie zariadenie a vedenie k nemu naďalej obsluhuje predchádzajúca distribučná spoločnosť, ktorá odstraňuje aj prípadné poruchy. Zákazník ani na chvíľu neostane bez energie, pretože je chránený legislatívou a prevádzkovým poriadkom.

Energie2, a. s., predáva lacný plyn a elektrinu nielen na Slovensku, ale aj v ČR a Poľsku. Na týchto trhoch sa presadzuje v tvrdej konkurencii predovšetkým cenami, ktoré udržiava dlhodobo medzi najnižšími na trhu a zároveň stabilnými čo najdlhšiu dobu.

Ďalšie informácie sú na infolinke Energie2: 0850 166 066, alebo na www.energie2.sk

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.