Piatok, 3. júl, 2020 | Meniny má MiloslavKrížovkyKrížovky

Doprajte vašim podnikateľským financiám business class

Starostlivý výber obchodných partnerov vám dokáže v biznise ušetriť peniaze aj čas. A rovnaké benefity môžete získať aj vďaka správnemu výberu podnikateľského účtu. S novým Podnikateľským kontom od ČS

Starostlivý výber obchodných partnerov vám dokáže v biznise ušetriť peniaze aj čas. A rovnaké benefity môžete získať aj vďaka správnemu výberu podnikateľského účtu. S novým Podnikateľským kontom od ČSOB budete mať istotu, že vaše podnikateľské financie riešime skutočne komplexne.

Novinka v ponuke ČSOB od 1.1.2013 je Podnikateľské konto, ktoré je ideálnym balíkom pre začínajúcich podnikateľov, živnostníkov, či malé a stredné firmy. K hlavným výhodám patrí neobmedzený počet elektronicky odoslaných platieb v rámci ČSOB SR a ČSOB ČR. Vaše platby do Českej republiky tak vyriešite nielen bez dodatočných poplatkov za platby, ale aj rýchlo - príjemca má platbu na účet v ČSOB ČR pripísanú ešte v daný pracovný deň.

Vieme, že pre vaše podnikanie je dôležité flexibilne a zároveň výhodne riadiť svoje financie. Nové Podnikateľské konto preto ponúka limit 30-tich voľných transakcií na prijaté a elektronicky odoslané platby, ktorý si môžete prispôsobiť tak, ako v danom mesiaci potrebujete. Až 95 % našich klientov  podnikateľov mesačne využije maximálne 30 takýchto transakcií.

Buďte aktívny a profitujte

Nové Podnikateľské konto od ČSOB si môžete teraz vyskúšať bez poplatkov. Ak si ho zriadite do 15.3.2013, prvé 3 mesiace ho využívate bez poplatku za vedenie. Aj po skončení tejto doby môžete váš balík využívať za výhodnú cenu. Stačí, ak ho budete využívať aktívne, a my vás odmeníme 50 % zľavou z mesačného poplatku za vedenie. Navyše, vďaka aktívnemu využívaniu Podnikateľského konta získate aj bezplatné vedenie balíka ČSOB Pohoda pre vaše osobné financie.

Podnikajte s ČSOB SmartBankingom

Vďaka aplikácii ČSOB SmartBanking získate nielen všetky dôležité informácie súvisiace s pohybmi na vašom podnikateľskom či osobnom účte, ale prostredníctvom funkcie Smart platba zaplatíte poštové poukážky alebo faktúry veľmi rýchlo a pohodlne. Stačí, ak odfotíte kód (čiarový alebo QR) a platba, napr. vášmu dodávateľovi za tovar, bude okamžite a bezpečne uhradená.

Ak si do 15.3.2013 otvoríte Podnikateľské konto, hráte aj o štýlový tablet.

Viac informácií o kompletnej ponuke pre podnikateľov získate v ktorejkoľvek pobočke ČSOB alebo na www.csob.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.