V podnikaní je výrazný rozdiel medzi pohlaviami

Rozdiel v narábaní s financiami medzi ženami - podnikateľkami a mužmi - podnikateľmi je výrazný. V prípade mužov je kreditný obrat o polovicu vyšší ako u žien.

V podnikaní je výrazný rozdiel medzi pohlaviami

Rozdiel v narábaní s financiami medzi ženami - podnikateľkami a mužmi - podnikateľmi je výrazný. V prípade mužov je kreditný obrat o polovicu vyšší ako u žien, pričom priemerný kreditný obrat na účte u podnikateľov je v priemere 3 000 € za mesiac. Začínajúci podnikatelia, živnostníci či malé a stredné podniky, ktorí si v ČSOB zriadia do 15.marca Podnikateľské konto, môžu navyše získať množstvo výhod.

Podnikateľské konto od ČSOB šetrí peniaze aj čas

Podnikanie s ČSOB ponúka množstvo benefitov a výhod. S novým Podnikateľským kontom, získajú limit 30-tich voľných transakcií na prijaté a elektronicky odoslané platby, ktorý môžu pohodlne využiť práve tak, ako v danom mesiaci potrebujú. Pre väčšinu podnikateľov to znamená, že za tieto transakcie nezaplatia ani cent navyše, pretože až 95 % podnikateľov urobí maximálne 30 takýchto transakcií do mesiaca.
V prípade elektronicky odoslaných platieb v rámci ČSOB SR a ČSOB ČR sú tieto v cene balíka bez obmedzenia počtu a navyše je platba príjemcovi pripísaná ešte v ten istý pracovný deň.

Podnikateľské konto navyše zabezpečí klientom výber hotovosti z bankomatov ČSOB a KBC úplne bez poplatku.

Ak si podnikatelia otvoria Podnikateľské konto do 15. marca, tri mesiace za jeho vedenie neplatia ani cent. Tí, ktorí si súčasne vyberú účet pre svoje osobné financie, budú Podnikateľské konto využívať bez poplatku počas celého pol roka.

Aktívne využívané Podnikateľské konto zabezpečí klientovi následne trvalú 50 % zľavu z poplatku za vedenie. Klient okrem toho aktívnym využívaním bezplatne získa aj osobný balík služieb Pohoda s medzinárodnou platobnou kartou VISA Classic alebo MasterCard Standard, bezplatnými výbermi z bankomatov ČSOB v SR a platbami platobnou kartou doma a v zahraničí, či neobmedzeným počtom hotovostných vkladov na účet.

Všetci, ktorí si Podnikateľské konto uzatvoria do polovice marca, automaticky súťažia aj o štýlový tablet.

ČSOB SmartBanking zjednoduší podnikanie

Podnikanie zrýchli a zjednoduší aj mobilná aplikácia ČSOB SmartBanking, vďaka ktorej majú klienti vo svojom mobilnom telefóne neustály prehľad o firemných financiách. Prostredníctvom Smart platby tak dokážu rýchlo a jednoducho platiť faktúry či poštové poukážky. Stačí odfotiť čiarový kód, či zaplatiť prostredníctvom QR kódu. Platba tak bude rýchlo a bezpečne uhradená.

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.