Správny prístup ku klientom

Iba inovatívna spoločnosť dokáže vnímať potreby svojich klientov a prispôsobovať sa im. Ako vyzerajú potreby poistencov v Českej republike?

ING Životní pojišťovna v spolupráci so spoločnosťou InterWay zdokonalila koncom minulého roka dve web stránky, z ktorých jedna novovytvorená promuje konkrétny produkt a druhá približuje druhy životného poistenia, pričom umožňuje jeho uzatvorenie prostredníctvom jednoduchých online formulárov.

Špeciálne poistenie pre ženy

Jedným z úspešných projektov, o ktorom bolo veľa počuť už v priebehu roku 2012, je poistenie vytvorené špeciálne pre ženy – ForYou. Portál www.foryou.cz umožňuje klientkam naplánovať termíny vyšetrení, pričom ich sám upozorní o blížiacich sa termínoch a poskytuje ženám zároveň cenné rady, videá a tipy na podujatia. Do diskusie sa môže zapojiť ktokoľvek, a to aj prostredníctvom svojho účtu na sociálnej sieti Facebook.

Pomoc, ktorá nestojí ani cent z Vašej peňaženky

Nezanedbateľným prínosom portálu ForYou je možnosť prispieť na zbierku pre nákup prístroja na vyšetrenie pre ženy jednoduchým a bezplatným úkonom – stačí si len spočítať výšku potenciálneho poistného. Každá žena tak môže prispieť malou čiastkou pre svoje zdravie bez akýchkoľvek výdavkov.

Prínosom je kvalitný a spoľahlivý partner v oblasti web riešení

Redakčný systém WEBJET od spoločnosti InterWay má iba 11 rokov a za sebou skúsenosti s významnými spoločnosťami komerčného i nekomerčného charakteru ako Tatra banka, ING, Generali, Spoločnosť 7 PLUS, Prvá stavebná sporiteľňa, Všeobecná úverová banka, inštitúcie a organizácie verejnej správy ako Všeobecná zdravotná poisťovňa, Prešovský samosprávny kraj, Košický samosprávny kraj, Nitriansky samosprávny kraj, Žilinský samosprávny kraj a ďalšie.

Viac na www.interway.sk
V prípade, že máte záujem o cenovú ponuku na tvorbu web stránky, redizajnu, aplikácií, kontaktuje nás, prosím, na adrese: sales@interway.sk

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.