Správny prístup ku klientom

Iba inovatívna spoločnosť dokáže vnímať potreby svojich klientov a prispôsobovať sa im. Ako vyzerajú potreby poistencov v Českej republike?

ING Životní pojišťovna v spolupráci so spoločnosťou InterWay zdokonalila koncom minulého roka dve web stránky, z ktorých jedna novovytvorená promuje konkrétny produkt a druhá približuje druhy životného poistenia, pričom umožňuje jeho uzatvorenie prostredníctvom jednoduchých online formulárov.

Špeciálne poistenie pre ženy

Jedným z úspešných projektov, o ktorom bolo veľa počuť už v priebehu roku 2012, je poistenie vytvorené špeciálne pre ženy – ForYou. Portál www.foryou.cz umožňuje klientkam naplánovať termíny vyšetrení, pričom ich sám upozorní o blížiacich sa termínoch a poskytuje ženám zároveň cenné rady, videá a tipy na podujatia. Do diskusie sa môže zapojiť ktokoľvek, a to aj prostredníctvom svojho účtu na sociálnej sieti Facebook.

Pomoc, ktorá nestojí ani cent z Vašej peňaženky

Nezanedbateľným prínosom portálu ForYou je možnosť prispieť na zbierku pre nákup prístroja na vyšetrenie pre ženy jednoduchým a bezplatným úkonom – stačí si len spočítať výšku potenciálneho poistného. Každá žena tak môže prispieť malou čiastkou pre svoje zdravie bez akýchkoľvek výdavkov.

Prínosom je kvalitný a spoľahlivý partner v oblasti web riešení

Redakčný systém WEBJET od spoločnosti InterWay má iba 11 rokov a za sebou skúsenosti s významnými spoločnosťami komerčného i nekomerčného charakteru ako Tatra banka, ING, Generali, Spoločnosť 7 PLUS, Prvá stavebná sporiteľňa, Všeobecná úverová banka, inštitúcie a organizácie verejnej správy ako Všeobecná zdravotná poisťovňa, Prešovský samosprávny kraj, Košický samosprávny kraj, Nitriansky samosprávny kraj, Žilinský samosprávny kraj a ďalšie.

Viac na www.interway.sk
V prípade, že máte záujem o cenovú ponuku na tvorbu web stránky, redizajnu, aplikácií, kontaktuje nás, prosím, na adrese: sales@interway.sk

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.