Správny prístup ku klientom

Iba inovatívna spoločnosť dokáže vnímať potreby svojich klientov a prispôsobovať sa im. Ako vyzerajú potreby poistencov v Českej republike?

ING Životní pojišťovna v spolupráci so spoločnosťou InterWay zdokonalila koncom minulého roka dve web stránky, z ktorých jedna novovytvorená promuje konkrétny produkt a druhá približuje druhy životného poistenia, pričom umožňuje jeho uzatvorenie prostredníctvom jednoduchých online formulárov.

Špeciálne poistenie pre ženy

Jedným z úspešných projektov, o ktorom bolo veľa počuť už v priebehu roku 2012, je poistenie vytvorené špeciálne pre ženy – ForYou. Portál www.foryou.cz umožňuje klientkam naplánovať termíny vyšetrení, pričom ich sám upozorní o blížiacich sa termínoch a poskytuje ženám zároveň cenné rady, videá a tipy na podujatia. Do diskusie sa môže zapojiť ktokoľvek, a to aj prostredníctvom svojho účtu na sociálnej sieti Facebook.

Pomoc, ktorá nestojí ani cent z Vašej peňaženky

Nezanedbateľným prínosom portálu ForYou je možnosť prispieť na zbierku pre nákup prístroja na vyšetrenie pre ženy jednoduchým a bezplatným úkonom – stačí si len spočítať výšku potenciálneho poistného. Každá žena tak môže prispieť malou čiastkou pre svoje zdravie bez akýchkoľvek výdavkov.

Prínosom je kvalitný a spoľahlivý partner v oblasti web riešení

Redakčný systém WEBJET od spoločnosti InterWay má iba 11 rokov a za sebou skúsenosti s významnými spoločnosťami komerčného i nekomerčného charakteru ako Tatra banka, ING, Generali, Spoločnosť 7 PLUS, Prvá stavebná sporiteľňa, Všeobecná úverová banka, inštitúcie a organizácie verejnej správy ako Všeobecná zdravotná poisťovňa, Prešovský samosprávny kraj, Košický samosprávny kraj, Nitriansky samosprávny kraj, Žilinský samosprávny kraj a ďalšie.

Viac na www.interway.sk
V prípade, že máte záujem o cenovú ponuku na tvorbu web stránky, redizajnu, aplikácií, kontaktuje nás, prosím, na adrese: sales@interway.sk

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.