Zabudnite na softvér, účtujte online!

Humanet - tak sa volá služba, ktorá umožňuje živnostníkom, podnikateľom, neziskovým aj rozpočtovým organizáciám účtovať jednoducho, rýchlo a hlavne bezpečne z ktoréhokoľvek počítača. Tento moderný online účtovný systém je nezávislý od konkrétneho operačného systému. Na jeho používanie Vám stačí akýkoľvek počítač s pripojením na internet alebo aj iné zariadenie, ako napríklad tablet alebo smartfón, čo ocenia najmä podnikatelia a manažéri na cestách.

Systém overený praxou

Online účtovný systém Humanet je určený hlavne pre malé až stredné organizácie, avšak mzdový modul úspešne používajú na spracovanie miezd aj veľké organizácie, ktoré zamestnávajú tisícky zamestnancov. Mzdový modul bol uvedený do praxe u prvých zákazníkov už v roku 2007 a z pohľadu funkčnosti a možností patrí k špičke v oblasti spracovania miezd na Slovensku. Účtovné moduly sú používané prvými zákazníkmi od roku 2009, takže už majú za sebou 4 roky existencie, a sú tak praxou overenými a spoľahlivými riešeniami.

Účtovníctvo vždy po ruke

Vďaka Humanetu na adrese http://www.humanet.sk môžete mať svoje účtovníctvo plne pod kontrolou a dostupné kedykoľvek potrebujete. Už nemusíte volať účtovníčke, aby ste zistili stav úhrad alebo akékoľvek iné informácie z účtovníctva. Ušetríte tak čas nielen sebe, ale aj účtovníčke. Zároveň máte istotu, že sú Vaše dáta v bezpečí a už ich nikdy neohrozí pokazený alebo ukradnutý počítač.
Online účtovný systém Humanet obsahuje moduly na personalistiku a spracovanie miezd, jednoduché účtovníctvo aj podvojné účtovníctvo. Každý z modulov pokrýva úplne a komplexne problematiku, na ktorú je určený. Od základnej evidencie, cez spracovanie dát a výpočty až po spracovanie a tlač výstupných zostáv a exporty.

Jednoduchá obsluha, množstvo funkcií a žiadne starosti

Potvrdením kvality a spoľahlivosti online účtovného systému Humanet na adrese http://www.humanet.sk je neustále rýchlo rastúci počet jeho používateľov, ktorí pochopili, že je zbytočné inštalovať akýkoľvek ekonomický program do vlastného počítača, keď prinajmenšom rovnaký komfort a výsledok dosiahnu s online účtovným systémom Humanet.
Jednoduchosť používania, bezstarostná prevádzka, bezpečnosť dát, vždy najnovšia verzia a aktuálna legislatíva bez nutnosti akejkoľvek inštalácie a aktualizácie ekonomického programu, to sú základné a hlavné argumenty, prečo zabudnúť na ekonomický program a začať účtovať online.

Vyskúšajte online účtovníctvo, mzdy a personalistiku

Ak Vás zaujala možnosť bezstarostného používania online účtovníctva, môžete sa bezplatne zaregistrovať na adrese http://www.humanet.sk/bezplatna-registracia a ihneď systém vyskúšať. V priebehu jednej až dvoch minút môžete okamžite začať vystavovať faktúry, riadiť skladového hospodárstvo, účtovať, spracovávať mzdy atď.
Je to úplne jednoduché. Stovky firiem už využívajú výhody Humanetu.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.