Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

K 6. výročiu od O2 volania do celej EÚ za slovenské ceny

O2 prináša úplne všetkým svojim zákazníkom k 6. výročiu prvý darček v podobe skvelej ponuky volaní do zahraničia, kedy budú volania a SMS za slovenské ceny do celej Európskej únie (EÚ). Od 1. februára teda zákazníci programov O2 Paušál a O2 Fér volajú a SMS-kujú do všetkých krajín EÚ v rámci tarifu príslušného programu. Nové výhodné volania v rámci EÚ budú novým aj existujúcim používateľom programov aktivované automaticky a bez akéhokoľvek aktivačného či mesačného poplatku.

„Aj tento rok chceme naše výročie pôsobenia na slovenskom trhu osláviť spoločne s našimi zákazníkmi. Pripravili sme pre nich hneď celú sériu darčekov, keďže za náš úspech vďačíme práve im. Prvým darčekom sú volania a SMSkovanie do celej EÚ za slovenské ceny, a to od 1. februára, samozrejme pre všetkých,uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Od 1. februára rozširuje O2 benefit volaní a správ za slovenské ceny do 6 vybraných krajín na volania do celej Európskej únie. Ponuka platí pre nových aj existujúcich zákazníkov programov O2 Fér a O2 Paušál automaticky bez nutnosti akejkoľvek aktivácie a poplatkov. Rovnaké ceny ako na Slovensku platia aj pre odosielanie SMS z uvedených programov.
www.doeu.o2.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.