K 6. výročiu od O2 volania do celej EÚ za slovenské ceny

O2 prináša úplne všetkým svojim zákazníkom k 6. výročiu prvý darček v podobe skvelej ponuky volaní do zahraničia, kedy budú volania a SMS za slovenské ceny do celej Európskej únie (EÚ). Od 1. februára teda zákazníci programov O2 Paušál a O2 Fér volajú a SMS-kujú do všetkých krajín EÚ v rámci tarifu príslušného programu. Nové výhodné volania v rámci EÚ budú novým aj existujúcim používateľom programov aktivované automaticky a bez akéhokoľvek aktivačného či mesačného poplatku.

„Aj tento rok chceme naše výročie pôsobenia na slovenskom trhu osláviť spoločne s našimi zákazníkmi. Pripravili sme pre nich hneď celú sériu darčekov, keďže za náš úspech vďačíme práve im. Prvým darčekom sú volania a SMSkovanie do celej EÚ za slovenské ceny, a to od 1. februára, samozrejme pre všetkých,uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Od 1. februára rozširuje O2 benefit volaní a správ za slovenské ceny do 6 vybraných krajín na volania do celej Európskej únie. Ponuka platí pre nových aj existujúcich zákazníkov programov O2 Fér a O2 Paušál automaticky bez nutnosti akejkoľvek aktivácie a poplatkov. Rovnaké ceny ako na Slovensku platia aj pre odosielanie SMS z uvedených programov.
www.doeu.o2.sk

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch