Hľadáte ženy? My ich máme tisíce

Marketéri, podnikatelia: Hľadáte ženy? My ich máme tisíce. Ženské weby Sme.sk sú ideálnym miestom na cielenie reklamy pre ženy vo veku od 18 do 50 rokov. Za mesiac január 2013 navštívilo Ženské weby Sme.sk 627 152 užívateľov. Využite možnosť aktuálne zvýhodnenej bannerovej inzercie, zverejnenie vašich reklamných článkov, či sponzoring vybranej sekcie.

Ženské weby Sme.sk združujú pestrý balík stránok zahŕňajúci:

- komunitné weby nanicmama.sme.sk, tortyodmamy.sme.sk, artmama.sme.sk,

- obsahový lifestylový magazín zena.sme.sk,

- virtuálne medicentrum a lekársku poradňu primar.sme.sk,

- i stránku ktorú navštevujú najmilší ženskí miláčikovia deti.sme.sk.

Aké témy nájdu návštevníčky na stránkach balíka Ženské weby Sme.sk ?

nanicmama.sme.sk - web, ktorého ťažiskom sú diskusie, blogy, recepty, výmena názorov, rád a skúseností medzi návštevníčkami stránky;

tortyodmamy.sme.sk – poskytuje priestor pre pokročilé aj začínajúce cukrárky, ktoré prezentujú svoje kulinárske postupy, recepty, fotogalérie tort i diskusie o pečení;

artmama.sme.sk – prezentácia vlastnoručných výrobkov a rôznych postupov a techník výroby užívateliek; súčasťou webu sú aj fotogalérie na tému bývanie a záhrada;

zena.sme.sk - obsahový web zameraný na životný štýl pre všetky ženy; zahŕňa témy zdravie, móda, krása, chudnutie, šoubiz, vzťahy, rozhovory, súťaže, debaty, horoskopy;

primar.sme.sk - virtuálne poradenské medicentrum a lekárske poradne (gastroenterologická, gynekologická, chirurgická, kožná, očná, urologická, zubná...);

deti.sme.sk - stránka s najnovšími odkazmi pre všetky deti – obsahuje krátke videá, rozprávky, hry a pesničky.

Ženské weby Sme.sk – aktuálna dvojka v segmente stránok určených ženám, vám okrem aktuálne zvýhodnenej bannerovej inzercie ponúka aj možnosť zverejnenia vašich reklamných článkov, či sponzoring vybranej sekcie.

Kliknite na obrázok a pozrite si našu prezentáciu:

Spýtajte sa nás na viac informácií:

Kontakt: internet@petitpress.sk+421 2 59 233 227

Zdroj dát návštevnosti: AIM monitor 01/2013, reálni užívatelia.

Petit Press, a.s.

Zaujímate sa o reklamu? Sledujte náš blog Novinky o inzercii na Sme.sk.

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.