Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Hľadáte ženy? My ich máme tisíce

Marketéri, podnikatelia: Hľadáte ženy? My ich máme tisíce. Ženské weby Sme.sk sú ideálnym miestom na cielenie reklamy pre ženy vo veku od 18 do 50 rokov. Za mesiac január 2013 navštívilo Ženské weby Sme.sk 627 152 užívateľov. Využite možnosť aktuálne zvýhodnenej bannerovej inzercie, zverejnenie vašich reklamných článkov, či sponzoring vybranej sekcie.

Ženské weby Sme.sk združujú pestrý balík stránok zahŕňajúci:

- komunitné weby nanicmama.sme.sk, tortyodmamy.sme.sk, artmama.sme.sk,

- obsahový lifestylový magazín zena.sme.sk,

- virtuálne medicentrum a lekársku poradňu primar.sme.sk,

- i stránku ktorú navštevujú najmilší ženskí miláčikovia deti.sme.sk.

Aké témy nájdu návštevníčky na stránkach balíka Ženské weby Sme.sk ?

nanicmama.sme.sk - web, ktorého ťažiskom sú diskusie, blogy, recepty, výmena názorov, rád a skúseností medzi návštevníčkami stránky;

tortyodmamy.sme.sk – poskytuje priestor pre pokročilé aj začínajúce cukrárky, ktoré prezentujú svoje kulinárske postupy, recepty, fotogalérie tort i diskusie o pečení;

artmama.sme.sk – prezentácia vlastnoručných výrobkov a rôznych postupov a techník výroby užívateliek; súčasťou webu sú aj fotogalérie na tému bývanie a záhrada;

zena.sme.sk - obsahový web zameraný na životný štýl pre všetky ženy; zahŕňa témy zdravie, móda, krása, chudnutie, šoubiz, vzťahy, rozhovory, súťaže, debaty, horoskopy;

primar.sme.sk - virtuálne poradenské medicentrum a lekárske poradne (gastroenterologická, gynekologická, chirurgická, kožná, očná, urologická, zubná...);

deti.sme.sk - stránka s najnovšími odkazmi pre všetky deti – obsahuje krátke videá, rozprávky, hry a pesničky.

Ženské weby Sme.sk – aktuálna dvojka v segmente stránok určených ženám, vám okrem aktuálne zvýhodnenej bannerovej inzercie ponúka aj možnosť zverejnenia vašich reklamných článkov, či sponzoring vybranej sekcie.

Kliknite na obrázok a pozrite si našu prezentáciu:

Spýtajte sa nás na viac informácií:

Kontakt: internet@petitpress.sk+421 2 59 233 227

Zdroj dát návštevnosti: AIM monitor 01/2013, reálni užívatelia.

Petit Press, a.s.

Zaujímate sa o reklamu? Sledujte náš blog Novinky o inzercii na Sme.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.