Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Rozkoš na Valentína zaručená

Iste poznáte afrodiziakálne účinky čokolády, no v kombinácii s vínom sa rozkoš posúva do úplne iného „vyššieho“ levelu.

Každý určite pozná afrodiziakálne účinky čokolády, no v kombinácii s vínom sa rozkoš posúva do úplne iného „vyššieho“ levelu.  Preto eshop vino.sme.sk pre vás pripravil balíčky kde spojil najlepšie vína a najlepšiu čokoládu na svete Amedei. Čokoládu tak získate za polovicu, alebo zadarmo.

Či už dáte prednosť fľaši vína a partnerku obdaríte čokoládou, alebo naopak to na partnerku skúsite s vínom, úspešný večer máte zaručený.

Pre naozajstných znalcov ženskej povahy sme pripravili degustáciu vína spojenú so slávnostnou večerou, živou hudbou a romantickou atmosférou po celý večer.

Dezert po slovensky

Zabudnite na veterníky a punčové rezy! Dajte si poriadne tokajské so svetovou čokoládou.

Víno Tokaj Macík a k tomu čokoládu Amedei za polovicu nájdete na víno.sme.sk len za 12.06€

Ružové potešenie

Pozrite sa na svet ružovo! Ružové víno s čokoládou a život je hneď krajší.

Víno Bava Rosseta a k tomu čokoládu Amedei za polovicu nájdete na víno.sme.sk len za 16.06€

Láska na prvý pohľad

Keď ste sa práve spoznali a chcete zažiť krásny večer, tak neváhajte a skúste jedno z vín ktoré zmenilo históriu Austrálie.

Víno Penfolds a k tomu čokoládu Amedei zadarmo nájdete na víno.sme.sk len za 17.95€

Sladký orgazmus

Najlepšia čokoláda na svete a najlepšie portské! Táto kombinácia vám zaručí orgazmus aj mimo vašej spálne.

20 ročné portské víno Graham´s a k tomu čokoládu Amedei zadarmo nájdete na víno.sme.sk len za 49.90€

Degustácia Valentín v objatí zmyslov

Zažite Valentín ako nikdy predtým. Pripravili sme pre vás degustáciu vína spojenú so slávnostnou večerou, živou hudbou a romantickou atmosférou po celý večer. Spolu ochutnáme jedny z našich najlepších vín a spojíme to s jedinečným menu, ktoré nám pripraví šéfkuchár reštaurácie Moods. Viac informácií o degustácii nájdete na vino.sme.sk.

Degustáciu kúpite na vino.sme.sk za 28.90€

Nákupný portál vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1500 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 160 000 fliaš vína skladom nám umožňujú byť maximálne rýchly a zároveň exkluzívny. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediný na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Duálnu prax v dm nahradilo počas pandémie online vzdelávanie

Vzdelávanie je rozdelené na dve časti, a to samoštúdium a webináre.

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.