Rozkoš na Valentína zaručená

Iste poznáte afrodiziakálne účinky čokolády, no v kombinácii s vínom sa rozkoš posúva do úplne iného „vyššieho“ levelu.

Každý určite pozná afrodiziakálne účinky čokolády, no v kombinácii s vínom sa rozkoš posúva do úplne iného „vyššieho“ levelu.  Preto eshop vino.sme.sk pre vás pripravil balíčky kde spojil najlepšie vína a najlepšiu čokoládu na svete Amedei. Čokoládu tak získate za polovicu, alebo zadarmo.

Či už dáte prednosť fľaši vína a partnerku obdaríte čokoládou, alebo naopak to na partnerku skúsite s vínom, úspešný večer máte zaručený.

Pre naozajstných znalcov ženskej povahy sme pripravili degustáciu vína spojenú so slávnostnou večerou, živou hudbou a romantickou atmosférou po celý večer.

Dezert po slovensky

Zabudnite na veterníky a punčové rezy! Dajte si poriadne tokajské so svetovou čokoládou.

Víno Tokaj Macík a k tomu čokoládu Amedei za polovicu nájdete na víno.sme.sk len za 12.06€

Ružové potešenie

Pozrite sa na svet ružovo! Ružové víno s čokoládou a život je hneď krajší.

Víno Bava Rosseta a k tomu čokoládu Amedei za polovicu nájdete na víno.sme.sk len za 16.06€

Láska na prvý pohľad

Keď ste sa práve spoznali a chcete zažiť krásny večer, tak neváhajte a skúste jedno z vín ktoré zmenilo históriu Austrálie.

Víno Penfolds a k tomu čokoládu Amedei zadarmo nájdete na víno.sme.sk len za 17.95€

Sladký orgazmus

Najlepšia čokoláda na svete a najlepšie portské! Táto kombinácia vám zaručí orgazmus aj mimo vašej spálne.

20 ročné portské víno Graham´s a k tomu čokoládu Amedei zadarmo nájdete na víno.sme.sk len za 49.90€

Degustácia Valentín v objatí zmyslov

Zažite Valentín ako nikdy predtým. Pripravili sme pre vás degustáciu vína spojenú so slávnostnou večerou, živou hudbou a romantickou atmosférou po celý večer. Spolu ochutnáme jedny z našich najlepších vín a spojíme to s jedinečným menu, ktoré nám pripraví šéfkuchár reštaurácie Moods. Viac informácií o degustácii nájdete na vino.sme.sk.

Degustáciu kúpite na vino.sme.sk za 28.90€

Nákupný portál vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1500 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 160 000 fliaš vína skladom nám umožňujú byť maximálne rýchly a zároveň exkluzívny. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediný na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.