Privátne bankovníctvo ČSOB s ocenením od EUROMONEY

Vysoká profesionalita a kvalita poskytovaných služieb pre privátnych klientov – to sú atribúty, vďaka ktorým získala ČSOB od medzinárodného magazínu EUROMONEY prestížne ocenenie Najlepšie privátne bankovníctvo na Slovensku pre rok 2013.
V rámci hodnotenia magazínu získala ČSOB prvenstvo v kategóriách:
· Najlepšie služby privátneho bankovníctva,
· Najlepší Relationship managment,
· Najlepšie služby pre privátnych klientov s majetkom
1-10 mil. USD.
Privátne bankovníctvo ČSOB ziskom ocenenia dokázalo, že patrí medzi najlepšie na Slovensku. Medzi špičkové sa však zaraďuje i v rámci svojej materskej KBC skupiny v celej Európe. „Zisk tohto prestížneho ocenenia je dôkazom kvality nami poskytovaných služieb pre privátnych klientov. Máme z neho radosť, avšak je zároveň aj veľkým záväzkom do našej ďalšej činnosti,“ povedal Miroslav Paulen, riaditeľ Divízie privátneho bankovníctva ČSOB.
Privátne bankovníctvo ČSOB ponúka široký výber produktov z oblasti fondov nielen na Slovensku, kvalitné produkty dealingu, ako aj obchodovanie s akciami. Dôležitou súčasťou privátneho bankovníctva ČSOB je i poskytovanie kvalitného a prvotriedneho servisu prostredníctvom stabilného profesionálneho vzťahu s tímom privátnych bankárov.
Magazín EUROMONEY bol založený v roku 1969. Je jedným z najvplyvnejších publikácií o kapitálových trhoch vo svete.

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana