Privátne bankovníctvo ČSOB s ocenením od EUROMONEY

Vysoká profesionalita a kvalita poskytovaných služieb pre privátnych klientov – to sú atribúty, vďaka ktorým získala ČSOB od medzinárodného magazínu EUROMONEY prestížne ocenenie Najlepšie privátne bankovníctvo na Slovensku pre rok 2013.
V rámci hodnotenia magazínu získala ČSOB prvenstvo v kategóriách:
· Najlepšie služby privátneho bankovníctva,
· Najlepší Relationship managment,
· Najlepšie služby pre privátnych klientov s majetkom
1-10 mil. USD.
Privátne bankovníctvo ČSOB ziskom ocenenia dokázalo, že patrí medzi najlepšie na Slovensku. Medzi špičkové sa však zaraďuje i v rámci svojej materskej KBC skupiny v celej Európe. „Zisk tohto prestížneho ocenenia je dôkazom kvality nami poskytovaných služieb pre privátnych klientov. Máme z neho radosť, avšak je zároveň aj veľkým záväzkom do našej ďalšej činnosti,“ povedal Miroslav Paulen, riaditeľ Divízie privátneho bankovníctva ČSOB.
Privátne bankovníctvo ČSOB ponúka široký výber produktov z oblasti fondov nielen na Slovensku, kvalitné produkty dealingu, ako aj obchodovanie s akciami. Dôležitou súčasťou privátneho bankovníctva ČSOB je i poskytovanie kvalitného a prvotriedneho servisu prostredníctvom stabilného profesionálneho vzťahu s tímom privátnych bankárov.
Magazín EUROMONEY bol založený v roku 1969. Je jedným z najvplyvnejších publikácií o kapitálových trhoch vo svete.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.