Privátne bankovníctvo ČSOB s ocenením od EUROMONEY

Vysoká profesionalita a kvalita poskytovaných služieb pre privátnych klientov – to sú atribúty, vďaka ktorým získala ČSOB od medzinárodného magazínu EUROMONEY prestížne ocenenie Najlepšie privátne bankovníctvo na Slovensku pre rok 2013.
V rámci hodnotenia magazínu získala ČSOB prvenstvo v kategóriách:
· Najlepšie služby privátneho bankovníctva,
· Najlepší Relationship managment,
· Najlepšie služby pre privátnych klientov s majetkom
1-10 mil. USD.
Privátne bankovníctvo ČSOB ziskom ocenenia dokázalo, že patrí medzi najlepšie na Slovensku. Medzi špičkové sa však zaraďuje i v rámci svojej materskej KBC skupiny v celej Európe. „Zisk tohto prestížneho ocenenia je dôkazom kvality nami poskytovaných služieb pre privátnych klientov. Máme z neho radosť, avšak je zároveň aj veľkým záväzkom do našej ďalšej činnosti,“ povedal Miroslav Paulen, riaditeľ Divízie privátneho bankovníctva ČSOB.
Privátne bankovníctvo ČSOB ponúka široký výber produktov z oblasti fondov nielen na Slovensku, kvalitné produkty dealingu, ako aj obchodovanie s akciami. Dôležitou súčasťou privátneho bankovníctva ČSOB je i poskytovanie kvalitného a prvotriedneho servisu prostredníctvom stabilného profesionálneho vzťahu s tímom privátnych bankárov.
Magazín EUROMONEY bol založený v roku 1969. Je jedným z najvplyvnejších publikácií o kapitálových trhoch vo svete.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.