Telekom je generálnym partnerom SuperStar

Spoločnosť Slovak Telekom a televízia Markíza sa dohodli na spolupráci pri celosvetovo úspešnej šou SuperStar. Operátor sa stal generálnym partnerom projektu už po piatykrát.

Telekom nadväzuje na úspešnú spoluprácu s TV Markíza pri jednom z najsledovanejších televíznych programov na Slovensku. Šou sa začína už 10. februára 2013 na obrazovkách televízie Markíza.

„Naši zákazníci budú mať vďaka tomuto partnerstvu opäť možnosť priblížiť sa speváckym hviezdam, stiahnuť si exkluzívny mobilný obsah, či hrať o vstupenky na finálové večery,“ povedal Dušan Švalek, výkonný riaditeľ pre mass market segment Telekomu.

Novinkou bude mobilná aplikácia, ktorú operátor pripravil pre fanúšikov súťaže a predstaví ju už čoskoro. Špeciálny obsah a aplikácia nebudú chýbať ani na fanúšikovskej stránke Telekomu na Facebooku.

„Záleží nám na pozitívnom vnímaní našej značky, a preto sa opätovne vraciame k overenému a úspešnému konceptu Mobíkov. Tieto animované postavičky sa stali mimoriadne obľúbenými už v roku 2007, keď sa v našej kampani k SuperStar objavili po prvýkrát. Veríme, že si opäť získajú fanúšikov a prispejú tak k úspechu celej kampane,“ doplnil Dušan Švalek.

„Tešíme sa na opätovnú spoluprácu so spoločnosťou Slovak Telekom, ktorá patrí k našim významným klientom. SuperStar zasiahne všetky cieľové skupiny divákov a v rámci svojej novej éry ponúkne ešte viac kreatívnych možností propagácie našich obchodných partnerov či už formou sponzoringu, alebo product placementu. Veľa od tohto projektu očakávame aj v rámci podpory našich aktivít v online segmente,“ povedal Matej Ribanský, riaditeľ Centra reklamy TV Markíza.

Stručne o tvorcoch kampane:

Klient: Slovak Telekom
Mediálna agentúra: MEC
Business Unit Director: Dušan Horváth
Account Manager: Radka Petricová
Account Manager / Social Media Manager: Vladimír Paštinský
Reklamná agentúra: MUW Saatchi&Saatchi
Kreatívny riaditeľ: Rasťo Michalík, Peter Rajčák
Scripts: MUW Saatchi&Saatchi, Plaftik
Copywriter: Peter Rajčák
Art Director: Ivo Zemanovič, Martin Benca
Animácia: Plaftik
Account manager: Petra Piláriková
Account Director: Marek Lukoťka
Režisér: Juraj Demovič
Produkcia: Hitchhiker Films
Online: MUW Digital

Partnerstvo v projekte SuperStar potvrdzuje celosvetovú orientáciu značky Telekom na hudbu a podporuje pozicioning značky „Zažime to spolu“ / „Life is for sharing“.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.