Detské centrum Kolibrík

Ste novootvorené súkromné detské centrum v Bratislave, čo by ste nám o sebe povedali?

Naše detské centrum deťom umožňuje spoznávať a objavovať svet vôkol nás zábavnou formou a to prostredníctvom hry. Hra je pre deti prostriedkom rozvoja ich osobnosti a výchovnou i vzdelávacou metódou. Deťom poskytujeme plnohodnotne strávený čas v príjemnom rodinnom a podnetnom prostredí so získaním nových skúseností a zážitkov.

"Človek je len vtedy celým človekom, keď sa hrá." (F. Schiller)

detské centrum kolibrík

Je pravda, že v Bratislave sa nachádza veľa súkromných predškolských zariadení. Každé je svojim spôsobom iné. V čom vidíte svoju odlišnosť?

Naše detské centrum je situované v dobrej lokalite na ulici Hroboňová 6, vo vile, ktorá pôsobí príjemnou rodinnou atmosférou. Našou výhodou je blízkosť Horského parku, kde s deťmi trávime príjemné chvíle na čerstvom vzduchu. Môžeme sa pochváliť priestrannými miestnosťami, s nadštandardným vybavením. Deti majú možnosť využívať saunu, ktorá ma relaxačné účinky na organizmus. Súčasťou detského centra je aj priestranný dvor s preliezkami, hojdačkami a pieskoviskami, kde sa deti môžu do sýtosti vyblázniť. Keďže naša strava pozostáva výlučne s Bio potravín deti spolu s pani učiteľkami pestujú v záhrade zeleninu a ovocie, ktoré si potom spoločne vychutnajú.

detské centrum kolibrík

Vaša materská škola je bilingválna. Ako prebieha výučba cudzích jazykov u vás?

Cudzí jazyk v súkromných materských školách sa dnes už považuje za úplnú samozrejmosť. Najpoužívanejším jazykom je angličtina. Je svetovým jazykom a pre deti je ľahko zapamätateľný. V našom detskom centre prebieha komunikácia s deťmi po dohode s rodičmi v anglickom alebo slovenskom jazyku. Deti, ktoré navštevujú našu škôlku budú schopné komunikovať v anglickom jazyku po približne dvoch rokoch. Metóda, ktorá sa používa v procese výučby najčastejšie je učenie sa hrou.

detské centrum kolibrík

Okrem angličtiny mate vo svojej ponuke aj iné aktivity. Mohli by ste nám ich bližšie priblížiť?

Naše detské centrum Kolibrík výhradne spolupracuje s lektormi, ktorí sú odborníci vo svojom obore. Momentálne máme k dispozícii lektora tanca, hudobnej výchovy a výtvarného umenia. Ďalšie aktivity s deťmi vykonávame pravidelne v priebehu dňa. Navštevujeme rôzne kultúrne podujatia, organizujeme výlety, profesionálne portrétové fotenie aj maľovanie, lyžiarsky kurz, plavecký kurz a 2 krát do roka majú deti možnosť navštíviť škôlku v prírode v príjemnom prostredí hôr. Bližšie informácie si môžu rodičia pozrieť na stránke www.detskecentrumkolibrik.sk.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.