Jarné prázdniny na Liptove

Jarné prázdniny Slovensko. Penzión Astória v Ľubochni ponúka výhodné pobyty pre rodiny s deťmi ale aj ubytovanie na jednu noc v Ľubochni

Už viete, kam vezmete decká na jarné prázdniny? Termín je jasný. Ak upresňujete destináciu, máme pre vás tip. Presvedčíme Vás, že dovolenka na Slovensku nie sú len drahé služby a neochotný personál.

Objavte Ľubochňu,
malebné kúpeľné mestečko na Liptove. Ľubochňa je od roku 1864 známa ako klimatické kúpele, o čom svedčí aj jej pôvodný maďarský názov „Fenyöháza“, čo v preklade znamená „Domov stromov“. Koncom 19. storočia sem chodila rakúsko-uhorská smotánka, pre ktorú bolo postavených 16 štýlových víl v alpskom štýle. Niektoré stoja dodnes. V jednej z týchto víl Vám ponúkame stráviť Vašu dovolenku. Penzión Vila Astória je postavená nad Ľubochňou v lese, napriek tomu len pár metrov od námestia. Poskytneme Vám súkromie a zároveň ste 4 minúty pešo od námestia, kde nájdete reštaurácie, potraviny, lekáreň... Viac info na našej stránke.

Nudiť sa tu rozhodne nebudete. Lyžovačka, termálny aquapark, wellness, halušky...

Na výber máte niekoľko lyžiarskych svahov a aquaparkov:

Lyžiarske stredisko Ľubochňa – ratrakom upravený svah ideálny na učenie detí. Kedy ste naposledy platili za celodenný detský lístok 3 €? (dospelí 5 €)

Skipark Ružomberok – Malinô Brdo – 5-hviezdičkové lyžiarske stredisko. Program: 2.3.2013 SkiMediaCup (vystúpi superstar Martin Harych, Peter Bič Project...) len 9 km od nás. Po skiparku aquapark Bešeňová, nové atrakcie, nové bazény, tobogány, vlny...

Veľká Lúčivná Malá Fatra – od detského svahu po najstrmší svah na Slovensku

Ski Kubínska Hoľa – hneď po lyžovačke nový termálny aquapark v Dolnom Kubíne

SME zľava - jarné prázdniny:

Ponúkame ubytovanie za slušnú cenu. Každá izba má TV, vlastné sociálne zariadenie. Výber izieb a cenník nájdete na našej stránke.

Raňajky ZADARMO – platí pre 5 a viac nocí.

Ak si kúpite vstupenku do Bešeňovej, ako darček navyše od nás dostanete rovnaký lístok zdarma v maximálne v hodnote 29 € .

Pri objednávke mailom alebo telefonicky uveďte, ste nás našli na SME a pýtajte si zľavu 15% z ceny pobytu. Platí pre Objednať pobyt.

Za "like" facebook máte WIFI zdarma

Tešíme sa na Vás

Penzión Astória
wizzy, s.r.o.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.