Jarné prázdniny na Liptove

Jarné prázdniny Slovensko. Penzión Astória v Ľubochni ponúka výhodné pobyty pre rodiny s deťmi ale aj ubytovanie na jednu noc v Ľubochni

Už viete, kam vezmete decká na jarné prázdniny? Termín je jasný. Ak upresňujete destináciu, máme pre vás tip. Presvedčíme Vás, že dovolenka na Slovensku nie sú len drahé služby a neochotný personál.

Objavte Ľubochňu,
malebné kúpeľné mestečko na Liptove. Ľubochňa je od roku 1864 známa ako klimatické kúpele, o čom svedčí aj jej pôvodný maďarský názov „Fenyöháza“, čo v preklade znamená „Domov stromov“. Koncom 19. storočia sem chodila rakúsko-uhorská smotánka, pre ktorú bolo postavených 16 štýlových víl v alpskom štýle. Niektoré stoja dodnes. V jednej z týchto víl Vám ponúkame stráviť Vašu dovolenku. Penzión Vila Astória je postavená nad Ľubochňou v lese, napriek tomu len pár metrov od námestia. Poskytneme Vám súkromie a zároveň ste 4 minúty pešo od námestia, kde nájdete reštaurácie, potraviny, lekáreň... Viac info na našej stránke.

Nudiť sa tu rozhodne nebudete. Lyžovačka, termálny aquapark, wellness, halušky...

Na výber máte niekoľko lyžiarskych svahov a aquaparkov:

Lyžiarske stredisko Ľubochňa – ratrakom upravený svah ideálny na učenie detí. Kedy ste naposledy platili za celodenný detský lístok 3 €? (dospelí 5 €)

Skipark Ružomberok – Malinô Brdo – 5-hviezdičkové lyžiarske stredisko. Program: 2.3.2013 SkiMediaCup (vystúpi superstar Martin Harych, Peter Bič Project...) len 9 km od nás. Po skiparku aquapark Bešeňová, nové atrakcie, nové bazény, tobogány, vlny...

Veľká Lúčivná Malá Fatra – od detského svahu po najstrmší svah na Slovensku

Ski Kubínska Hoľa – hneď po lyžovačke nový termálny aquapark v Dolnom Kubíne

SME zľava - jarné prázdniny:

Ponúkame ubytovanie za slušnú cenu. Každá izba má TV, vlastné sociálne zariadenie. Výber izieb a cenník nájdete na našej stránke.

Raňajky ZADARMO – platí pre 5 a viac nocí.

Ak si kúpite vstupenku do Bešeňovej, ako darček navyše od nás dostanete rovnaký lístok zdarma v maximálne v hodnote 29 € .

Pri objednávke mailom alebo telefonicky uveďte, ste nás našli na SME a pýtajte si zľavu 15% z ceny pobytu. Platí pre Objednať pobyt.

Za "like" facebook máte WIFI zdarma

Tešíme sa na Vás

Penzión Astória
wizzy, s.r.o.

Objednali ste sa už u zubára? Preventívne ...

Kedy ideme k stomatológovi? Keď už musíme. Bolesť je stále jediným dôvodom, kedy sa odhodláme sadnúť si do zubárskeho kresla.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.