Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Váš majetok môže najčastejšie poškodiť vytopenie

Voda je dôležitá na prežitie, no vie spôsobiť aj poriadne problémy. Až tretinu škôd má na svedomí práve vytopenie. Z údajov ČSOB Poisťovne vyplýva, že priemerná škoda spôsobená touto udalosťou sa pohybuje vo výške 400 €. Maximálna suma, ktorú ČSOB Poisťovňa v dôsledku vytopenia vyplatila, bola 44 000 €.

Škody spôsobujú aj záplavy

Záplavy sú druhou najčastejšou príčinou poistnej udalosti v domácnostiach. Je ich viac ako desatina. Priemerná škoda sa v tomto prípade šplhá na 1 000 €, no najvyššia suma, akú sme za posledné roky vyplatili, sa v tomto prípade vytiahla na 73 000 €.

Výnimkou nie sú ani vlámania, požiare, úder blesku či víchrica

Treťou najčastejšou príčinou škôd sú vlámania. Priemerná škoda v týchto prípadoch je 630 €, no evidujeme aj škodu za takmer 13 000 €.
ČSOB Poisťovňa vyplatila aj škody spôsobené požiarmi. Každý z nich dosahuje v priemere 3 000 €, maximálne vyplatená čiastka bola 60 500 €.

Evidujeme aj škody, ktoré vznikli následkom úderu blesku. ČSOB Poisťovňa vyplatila v tomto prípade dotknutému klientovi priemernú sumu vo výške 850 €.

Domov môže poškodiť aj víchrica. V tomto prípade sme dotknutému klientovi vyplatili maximálnu sumu vo výške 20 000 €.

Ponúkame extra úroveň pre bývanie

Príroda vie byť nevyspytateľná a nečakané situácie takmer nepretržite ohrozujú majetok. Produkt majetkového poistenia Domos Kompakt pomáha zmierniť následky v poškodenej domácnosti či nehnuteľnosti a ČSOB Poisťovňa naň ponúka v týchto dňoch 15% zľavu. Klient si zároveň môže zvoliť nový balík Extra. Za minimálny rozdiel získa:

- extra odškodné 300 € na úhradu nepredvídateľných nákladov bez akéhokoľvek dokladovania pri škode nad 3 000 €,
- poistenie nových rizík ako je napríklad škoda na potravinách v chladničke pri výpadku elektrickej energie,
- rozšírené asistenčné služby o vyššie limity a služby v prípade havarijnej situácie ako sú napríklad upratovacie práce či preprava do náhradného ubytovania.

Netreba zabudnúť ani na škody, ktoré môžeme spôsobiť iným. V prípade poistenia za zodpovednosť a škodu zaplatí poisťovňa za klienta v prípade poistnej udalosti sumu až do výšky 140 000 €.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.

Vitajte v postapokalyptickom svete

Akú máte víziu, keď si predstavíte svet o 100-200 rokov?