Váš majetok môže najčastejšie poškodiť vytopenie

Voda je dôležitá na prežitie, no vie spôsobiť aj poriadne problémy. Až tretinu škôd má na svedomí práve vytopenie. Z údajov ČSOB Poisťovne vyplýva, že priemerná škoda spôsobená touto udalosťou sa pohybuje vo výške 400 €. Maximálna suma, ktorú ČSOB Poisťovňa v dôsledku vytopenia vyplatila, bola 44 000 €.

Škody spôsobujú aj záplavy

Záplavy sú druhou najčastejšou príčinou poistnej udalosti v domácnostiach. Je ich viac ako desatina. Priemerná škoda sa v tomto prípade šplhá na 1 000 €, no najvyššia suma, akú sme za posledné roky vyplatili, sa v tomto prípade vytiahla na 73 000 €.

Výnimkou nie sú ani vlámania, požiare, úder blesku či víchrica

Treťou najčastejšou príčinou škôd sú vlámania. Priemerná škoda v týchto prípadoch je 630 €, no evidujeme aj škodu za takmer 13 000 €.
ČSOB Poisťovňa vyplatila aj škody spôsobené požiarmi. Každý z nich dosahuje v priemere 3 000 €, maximálne vyplatená čiastka bola 60 500 €.

Evidujeme aj škody, ktoré vznikli následkom úderu blesku. ČSOB Poisťovňa vyplatila v tomto prípade dotknutému klientovi priemernú sumu vo výške 850 €.

Domov môže poškodiť aj víchrica. V tomto prípade sme dotknutému klientovi vyplatili maximálnu sumu vo výške 20 000 €.

Ponúkame extra úroveň pre bývanie

Príroda vie byť nevyspytateľná a nečakané situácie takmer nepretržite ohrozujú majetok. Produkt majetkového poistenia Domos Kompakt pomáha zmierniť následky v poškodenej domácnosti či nehnuteľnosti a ČSOB Poisťovňa naň ponúka v týchto dňoch 15% zľavu. Klient si zároveň môže zvoliť nový balík Extra. Za minimálny rozdiel získa:

- extra odškodné 300 € na úhradu nepredvídateľných nákladov bez akéhokoľvek dokladovania pri škode nad 3 000 €,
- poistenie nových rizík ako je napríklad škoda na potravinách v chladničke pri výpadku elektrickej energie,
- rozšírené asistenčné služby o vyššie limity a služby v prípade havarijnej situácie ako sú napríklad upratovacie práce či preprava do náhradného ubytovania.

Netreba zabudnúť ani na škody, ktoré môžeme spôsobiť iným. V prípade poistenia za zodpovednosť a škodu zaplatí poisťovňa za klienta v prípade poistnej udalosti sumu až do výšky 140 000 €.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.