Hodinky.sme.sk - nová nákupná služba Sme.sk

Portál SME.sk spustil začiatkom februára novú nákupnú službu hodinky.sme.sk.

Podľa manažéra Sme.sk pre online afiliačné partnerstvá Vladimíra Martinku „ide o nový kvalitný eshop so slušným sortimentom i dobrou cenovou škálou, prevádkovaný spolupracujúcim partnerom na našej subdoméne. Je ním nitrianska firma Parfumi a Kozmetika, s.r.o. ktorá má viacročnú skúsenosť v oblasti predaja hodiniek, šperkov ale i parfémov. Pri službe hodinky.sme.sk chceme získať nových návštevníkov v perspektívnom segmente predaja značkových hodiniek a šperkov."

Nitrančania zároveň po víťazstve v tendri na prenájom domény čoskoro posunú ďalej aj eshop s parfémami, ktorý v nákupnej sekcii Sme.sk do januára prevádzkoval český Internet Shop. „Parfemy.sme.sk potrebovali nový impulz, a sme presvedčení, že nový partner pre danú komoditu bude službami i marketingovým nasadením poskytovať našim užívateľom lepšie služby. Nutnosť zmien sme si overili aj nedávnou výmenou prevádzkovateľa služby s predajom elektroniky na doméne elektro.sme.sk - nový partner strojnásobil počet pravidelne oslovovaných reálnych užívateľov", dodáva Martinka.

Zdroj: Petit Press, a.s.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.