Hodinky.sme.sk - nová nákupná služba Sme.sk

Portál SME.sk spustil začiatkom februára novú nákupnú službu hodinky.sme.sk.

Podľa manažéra Sme.sk pre online afiliačné partnerstvá Vladimíra Martinku „ide o nový kvalitný eshop so slušným sortimentom i dobrou cenovou škálou, prevádkovaný spolupracujúcim partnerom na našej subdoméne. Je ním nitrianska firma Parfumi a Kozmetika, s.r.o. ktorá má viacročnú skúsenosť v oblasti predaja hodiniek, šperkov ale i parfémov. Pri službe hodinky.sme.sk chceme získať nových návštevníkov v perspektívnom segmente predaja značkových hodiniek a šperkov."

Nitrančania zároveň po víťazstve v tendri na prenájom domény čoskoro posunú ďalej aj eshop s parfémami, ktorý v nákupnej sekcii Sme.sk do januára prevádzkoval český Internet Shop. „Parfemy.sme.sk potrebovali nový impulz, a sme presvedčení, že nový partner pre danú komoditu bude službami i marketingovým nasadením poskytovať našim užívateľom lepšie služby. Nutnosť zmien sme si overili aj nedávnou výmenou prevádzkovateľa služby s predajom elektroniky na doméne elektro.sme.sk - nový partner strojnásobil počet pravidelne oslovovaných reálnych užívateľov", dodáva Martinka.

Zdroj: Petit Press, a.s.

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.