Hodinky.sme.sk - nová nákupná služba Sme.sk

Portál SME.sk spustil začiatkom februára novú nákupnú službu hodinky.sme.sk.

Podľa manažéra Sme.sk pre online afiliačné partnerstvá Vladimíra Martinku „ide o nový kvalitný eshop so slušným sortimentom i dobrou cenovou škálou, prevádkovaný spolupracujúcim partnerom na našej subdoméne. Je ním nitrianska firma Parfumi a Kozmetika, s.r.o. ktorá má viacročnú skúsenosť v oblasti predaja hodiniek, šperkov ale i parfémov. Pri službe hodinky.sme.sk chceme získať nových návštevníkov v perspektívnom segmente predaja značkových hodiniek a šperkov."

Nitrančania zároveň po víťazstve v tendri na prenájom domény čoskoro posunú ďalej aj eshop s parfémami, ktorý v nákupnej sekcii Sme.sk do januára prevádzkoval český Internet Shop. „Parfemy.sme.sk potrebovali nový impulz, a sme presvedčení, že nový partner pre danú komoditu bude službami i marketingovým nasadením poskytovať našim užívateľom lepšie služby. Nutnosť zmien sme si overili aj nedávnou výmenou prevádzkovateľa služby s predajom elektroniky na doméne elektro.sme.sk - nový partner strojnásobil počet pravidelne oslovovaných reálnych užívateľov", dodáva Martinka.

Zdroj: Petit Press, a.s.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.