Štvrtok, 21. január, 2021 | Meniny má VincentKrížovkyKrížovky

Hodinky.sme.sk - nová nákupná služba Sme.sk

Portál SME.sk spustil začiatkom februára novú nákupnú službu hodinky.sme.sk.

Podľa manažéra Sme.sk pre online afiliačné partnerstvá Vladimíra Martinku „ide o nový kvalitný eshop so slušným sortimentom i dobrou cenovou škálou, prevádkovaný spolupracujúcim partnerom na našej subdoméne. Je ním nitrianska firma Parfumi a Kozmetika, s.r.o. ktorá má viacročnú skúsenosť v oblasti predaja hodiniek, šperkov ale i parfémov. Pri službe hodinky.sme.sk chceme získať nových návštevníkov v perspektívnom segmente predaja značkových hodiniek a šperkov."

Nitrančania zároveň po víťazstve v tendri na prenájom domény čoskoro posunú ďalej aj eshop s parfémami, ktorý v nákupnej sekcii Sme.sk do januára prevádzkoval český Internet Shop. „Parfemy.sme.sk potrebovali nový impulz, a sme presvedčení, že nový partner pre danú komoditu bude službami i marketingovým nasadením poskytovať našim užívateľom lepšie služby. Nutnosť zmien sme si overili aj nedávnou výmenou prevádzkovateľa služby s predajom elektroniky na doméne elektro.sme.sk - nový partner strojnásobil počet pravidelne oslovovaných reálnych užívateľov", dodáva Martinka.

Zdroj: Petit Press, a.s.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Videobanking. Nová éra bankovania je tu

To, čo sa ešte pred rokom mohlo zdať ako scéna zo sci-fi, je dnes realitou.

Prokrastinujete? 5 overených tipov, ako nestratiť radosť z práce

Aktuálna situácia môže viesť k demotivácii aj prokrastinácii v práci. Čo robiť, aby sa to nestalo vám alebo vašim zamestnancom?

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.