Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Hodinky.sme.sk - nová nákupná služba Sme.sk

Portál SME.sk spustil začiatkom februára novú nákupnú službu hodinky.sme.sk.

Podľa manažéra Sme.sk pre online afiliačné partnerstvá Vladimíra Martinku „ide o nový kvalitný eshop so slušným sortimentom i dobrou cenovou škálou, prevádkovaný spolupracujúcim partnerom na našej subdoméne. Je ním nitrianska firma Parfumi a Kozmetika, s.r.o. ktorá má viacročnú skúsenosť v oblasti predaja hodiniek, šperkov ale i parfémov. Pri službe hodinky.sme.sk chceme získať nových návštevníkov v perspektívnom segmente predaja značkových hodiniek a šperkov."

Nitrančania zároveň po víťazstve v tendri na prenájom domény čoskoro posunú ďalej aj eshop s parfémami, ktorý v nákupnej sekcii Sme.sk do januára prevádzkoval český Internet Shop. „Parfemy.sme.sk potrebovali nový impulz, a sme presvedčení, že nový partner pre danú komoditu bude službami i marketingovým nasadením poskytovať našim užívateľom lepšie služby. Nutnosť zmien sme si overili aj nedávnou výmenou prevádzkovateľa služby s predajom elektroniky na doméne elektro.sme.sk - nový partner strojnásobil počet pravidelne oslovovaných reálnych užívateľov", dodáva Martinka.

Zdroj: Petit Press, a.s.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.

Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?

Tím FortiGuard Labs zaznamenal značný nárast bezpečnostných hrozieb počas pandémie.