Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Kto chráni vodičov pred pokutou 140 eur?

Na Slovensku bolo v roku 2012 viac ako 200 tisíc priestupkov*, pri ktorých vodiči nemali diaľničnú nálepku na úsekoch ciest, kde sa vyžaduje.

Na Slovensku bolo v roku 2012 viac ako 200 tisíc priestupkov*, pri ktorých vodiči nemali diaľničnú nálepku na úsekoch ciest, kde sa vyžaduje.

V roku 2012 bolo predaných 688 774 ročných diaľničných nálepiek**. Kupujú si ich najmä vodiči, ktorí využívajú diaľnicu často. Mesačných a týždenných nálepiek bolo predaných viac, išli na odbyt najmä počas prázdninových mesiacov. Cena ročnej diaľničnej nálepky pre osobné motorové vozidlá je 50 eur a oplatí sa kúpiť, keďže pokuta je vysoká.

Spoločnosť VB Leasing SK, spol. s r.o. tento rok dáva k novým zmluvám ročné diaľničné nálepky zadarmo. Vo svojej histórii uzavrela už viac ako 66 000 zmlúv o financovaní. Bonusová služba, alebo darček je dnes štandardom finančných ponúk. „Keď sme sa rozhodli pre diaľničné nálepky pred dvomi rokmi, bolo to najmä kvôli bezpečnosti“, hovorí Igor Krigler, konateľ spoločnosti VB Leasing SK.  Ponuku využili najmä majitelia osobných áut nižšej strednej triedy.

Vo VB Leasing sa pre tento krok rozhodli aj na základe skúseností s klientmi. „Keď sa niekto rozhodne pre kúpu auta a už si ho vyberie, chce jazdiť hneď. Kúpu a administráciu chce mať čo najskôr za sebou, a preto sa my snažíme zabezpečiť čo najrýchlejšie vybavenie. A tak vodičom dávame aj diaľničnú známku. Pre istotu, aby nezabudli“, dodáva Igor Krigler.

Ponuka platí pre nové osobné a úžitkové vozidlá do 3,5 tony s havarijným poistením cez VB Leasing Sprostredkovateľská s. r. o..

* podľa Ministerstva vnútra SR

** NDS, http://www.dialnicnenalepky.sk

Spoločnosť VB Leasing SK pôsobí na slovenskom trhu od roku 1995. Poskytuje rôznorodú škálu produktov vrátane finančného, operatívneho lízingu a úverov. VB Leasing SK je členom medzinárodného holdingu VB-Leasing International, ktorý pôsobí v ôsmych krajinách strednej a východnej Európy – okrem Slovenska aj v Česku, Poľsku, Slovinsku, Chorvátsku, Bosne a Hercegovine, Srbsku a Rumunsku. www.vbleasing.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.