Kto chráni vodičov pred pokutou 140 eur?

Na Slovensku bolo v roku 2012 viac ako 200 tisíc priestupkov*, pri ktorých vodiči nemali diaľničnú nálepku na úsekoch ciest, kde sa vyžaduje.

Na Slovensku bolo v roku 2012 viac ako 200 tisíc priestupkov*, pri ktorých vodiči nemali diaľničnú nálepku na úsekoch ciest, kde sa vyžaduje.

V roku 2012 bolo predaných 688 774 ročných diaľničných nálepiek**. Kupujú si ich najmä vodiči, ktorí využívajú diaľnicu často. Mesačných a týždenných nálepiek bolo predaných viac, išli na odbyt najmä počas prázdninových mesiacov. Cena ročnej diaľničnej nálepky pre osobné motorové vozidlá je 50 eur a oplatí sa kúpiť, keďže pokuta je vysoká.

Spoločnosť VB Leasing SK, spol. s r.o. tento rok dáva k novým zmluvám ročné diaľničné nálepky zadarmo. Vo svojej histórii uzavrela už viac ako 66 000 zmlúv o financovaní. Bonusová služba, alebo darček je dnes štandardom finančných ponúk. „Keď sme sa rozhodli pre diaľničné nálepky pred dvomi rokmi, bolo to najmä kvôli bezpečnosti“, hovorí Igor Krigler, konateľ spoločnosti VB Leasing SK.  Ponuku využili najmä majitelia osobných áut nižšej strednej triedy.

Vo VB Leasing sa pre tento krok rozhodli aj na základe skúseností s klientmi. „Keď sa niekto rozhodne pre kúpu auta a už si ho vyberie, chce jazdiť hneď. Kúpu a administráciu chce mať čo najskôr za sebou, a preto sa my snažíme zabezpečiť čo najrýchlejšie vybavenie. A tak vodičom dávame aj diaľničnú známku. Pre istotu, aby nezabudli“, dodáva Igor Krigler.

Ponuka platí pre nové osobné a úžitkové vozidlá do 3,5 tony s havarijným poistením cez VB Leasing Sprostredkovateľská s. r. o..

* podľa Ministerstva vnútra SR

** NDS, http://www.dialnicnenalepky.sk

Spoločnosť VB Leasing SK pôsobí na slovenskom trhu od roku 1995. Poskytuje rôznorodú škálu produktov vrátane finančného, operatívneho lízingu a úverov. VB Leasing SK je členom medzinárodného holdingu VB-Leasing International, ktorý pôsobí v ôsmych krajinách strednej a východnej Európy – okrem Slovenska aj v Česku, Poľsku, Slovinsku, Chorvátsku, Bosne a Hercegovine, Srbsku a Rumunsku. www.vbleasing.sk

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite