Doprajte vášmu trávniku profesionálny vzhľad.

Každý majiteľ záhradky túži mať krásny a zdravo vyzerajúci trávnik. Nie je v tom žiadne umenie, len mu musíte občas podať pomocnú ruku. Multifunkčný stroj MAREDO typ ST 63 je ideálnym riešením pre vás

Na dosiahnutie zdravo vyzerajúceho trávnika, je potrebné vykonávať v priebehu roka niekoľko operácií spojených s jeho údržbou. Nakoľko je niekedy veľmi obtiažne mať na každú operáciu zvlášť stroj, prichádza na trh multifunkčný stroj značky MAREDO, typ ST 63. Tento ručný (walk- behind) stroj sa vyznačuje unikátnou vlastnosťou, kedy je možné na hlavnú hnaciu jednotku upevňovať podľa potreby rôzne nástavce. Samotná obsluha stroja je veľmi jednoduchá, nakoľko stroj má jedno veľké koleso vpredu (pripomína fúrik). Jednotlivé kazety sú voľne zavesné na konštrukcii, čo umožňuje dokonalé kopírovanie zvlneného terénu. Výhodou je, že na výmenu kaziet nepotrebujete žiadne náradie.

Parametre hnacej jednotky:

Počet kolies: jedno centrálne koleso
Otáčky PTO: 1800 ot/min.
Rýchlosť: 1.7-4.3km/h
Motor: 5.5 Honda
Hmotnosť: 105kg

V ponuke sú k stroju rôzne typy nástavcov určené na vertikutáciu, dosev, aerifikáciu, valcovanie pomocou vibračného valca a na prerezávanie trávnika.

Viac informácií k tomuto stroju, ako aj širší sortiment strojov pre váš trávnik nájdete tu http://www.3gmachinery.eu

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.