Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Doprajte vášmu trávniku profesionálny vzhľad.

Každý majiteľ záhradky túži mať krásny a zdravo vyzerajúci trávnik. Nie je v tom žiadne umenie, len mu musíte občas podať pomocnú ruku. Multifunkčný stroj MAREDO typ ST 63 je ideálnym riešením pre vás

Na dosiahnutie zdravo vyzerajúceho trávnika, je potrebné vykonávať v priebehu roka niekoľko operácií spojených s jeho údržbou. Nakoľko je niekedy veľmi obtiažne mať na každú operáciu zvlášť stroj, prichádza na trh multifunkčný stroj značky MAREDO, typ ST 63. Tento ručný (walk- behind) stroj sa vyznačuje unikátnou vlastnosťou, kedy je možné na hlavnú hnaciu jednotku upevňovať podľa potreby rôzne nástavce. Samotná obsluha stroja je veľmi jednoduchá, nakoľko stroj má jedno veľké koleso vpredu (pripomína fúrik). Jednotlivé kazety sú voľne zavesné na konštrukcii, čo umožňuje dokonalé kopírovanie zvlneného terénu. Výhodou je, že na výmenu kaziet nepotrebujete žiadne náradie.

Parametre hnacej jednotky:

Počet kolies: jedno centrálne koleso
Otáčky PTO: 1800 ot/min.
Rýchlosť: 1.7-4.3km/h
Motor: 5.5 Honda
Hmotnosť: 105kg

V ponuke sú k stroju rôzne typy nástavcov určené na vertikutáciu, dosev, aerifikáciu, valcovanie pomocou vibračného valca a na prerezávanie trávnika.

Viac informácií k tomuto stroju, ako aj širší sortiment strojov pre váš trávnik nájdete tu http://www.3gmachinery.eu

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.