Objednajte si u nás niečo za päť eur a vyhrajte!

Obľúbené rekreačné stredisko PÚŠŤ a kaviareň TOP CAFE pre svojich zákazníkov pripravili súťaž, v ktorej môžete vyhrať hodnotné ceny.

Kedy ste naposledy niečo vyhrali ? Teraz máte šancu !

Od 20. februára až do 31.marca 2013 prebieha v zariadeniach TOP CAFE a RS Púšť súťaž. Jej princíp je jednoduchý. Stačí, ak váš účet v prevádzke bude vyšší ako 5 eur. Za každých 5 eur dostanete od obsluhy súťažný kupón, na ktorý napíšete vaše kontaktné údaje a hodíte ho do schránky nachádzajúcej sa pri pokladni v každej z prevádzok.

Pokiaľ bude váš účet napríklad 12,3 €, od obsluhy dostanete 2 súťažné kupóny. Na kupóne môžete vyjadriť vašu spokojnosť s personálom, prostredím, kvalitou podávaných nápojov a jedál, známkami ako v škole. Čím viac kupónov odovzdáte, tým máte väčšiu šancu na výhru. Vyhrať môžete napríklad 100-eurovú VISA kartu, 2 x 50-eurovú VISA kartu (peniaze môžete použiť na čokoľvek ), poukážky na služby rekreačného strediska Púšť alebo konzumáciu v TOP CAFE a ročné predplatné MY Hornonitrianskych novín.

Z odovzdaných kupónov pod dohľadom notára 31. marca vyžrebujeme výhercov cien. Ich mená nájdete aj na webe prievidza.sme.sk a v novinách Prievidzské ECHO.

Kaviareň s nadhľadom ? Jedine TOP CAFE v Prievidzi.

Pokiaľ ste nestihli na Valentína potešiť svojich blízkych skvelou večerou, prípadne fľašou kvalitného vína, TOP CAFE je jasná voľba. Pre maškrtníkov z ponuky vyberáme napríklad čokoládový brownies so zmrzlinou a šľahačkou ( 2,5 eur ), k tomu špičku v kvalite káv Puro Fairtrade a Grand Milano (1,30 eur – espresso). „Slovíčko „TOP“ v názve znamená, že okrem snahy poskytnúť zákazníkom to najlepšie v kvalite kávy a služieb, zariadenie ponúka aj originálnu polohu najvyššie položenej kaviarne v lokalite Prievidze. Popri výbornej káve, bohatému sortimentu nápojového a jedálneho lístka návštevníci na terase najvyššieho poschodia ocenia aj jedinečný pohľad na panorámu Prievidze, Bojníc, Novák a okolitých obcí,“ dopĺňa Ing. Viliam Furka, vedúci prevádzok TOP CAFE a RS Púšť. Atmosféra moderných priestorov s neobmedzeným prístupom na internet je vhodná na posedenia s priateľmi, rodinné stretnutia, na obchodné rokovania, recepcie, prezentačné a školiace akcie. Profesionálny tím personálu zabezpečuje pohodu, kompletný servis, občerstvenie, vrátane ľahkých zdravých jedál a špeciálneho menu pre akúkoľvek príležitosť. Po náročnom dni, pre chvíle plné pohody ponúka TOP CAFE „oddych s hlavou v oblakoch“. Svojím príťažlivým interiérom, originálnou polohou a unikátnym výhľadom je zaujímavým a vyhľadávaným miestom príjemného posedenia nielen pre Prievidžanov, ale aj ostatných návštevníkov regiónu.

Urobte niečo pre seba ! Príďte si oddýchnuť do RS Púšť.

Rekreačné stredisko Púšť je situované v príjemnom tichom lesnom prostredí hornej Nitry. Od centra Prievidze, smerom na Sebedražie, je vzdialené len 5 km a od turisticky vyhľadávaného kúpeľného mesta Bojnice 7 km. „ Pokiaľ zvažujete, kam s rodinou počas víkendu za oddychom, určite zaraďte do užšieho výberu Púšť,“ hovorí Jaroslav Wagner, prevádzkar strediska RS Púšť. Okrem reštaurácie s terasou stredisko ponúka aktívne športové vyžitie, na vonkajších ihriskách strediska a v tenisovej hale s kvalitným povrchom. Hostia môžu využívať stolný tenis, biliard, tí najmenší preliezačky a trampolínu. K pocitu telesnej pohody návštevníkov prispievajú tri druhy sáun – suchá, parná a infrasauna, hydromasáž v exteriéri a bohatá ponuka masáží podľa výberu klienta. Stredisko je vhodné na firemné podujatia, svadobné hostiny, rodinné akcie, priateľské posedenia, plesy, školenia, semináre, stužkové slávnosti, športové sústredenia a školy v prírode.

Zaujala Vás táto reklama ? Chcete takúto reklamu vo Vašom meste ? Píšte na lucian.rexa@petitpress.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.